Şimdi Ara

Nihayet Uygun Fiyatlı NumLock, CapsLock ışığı olan tam boy kablosuz klavye fare seti bulabildim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç tane kablosuz klavye fare seti denedim. Çoğu ya tam boy değil. Ya da NumLock, CapsLock ışıkları yok. Ya da yanında gelen faresi ufacık ele oturmuyor. Benim gibi işi gereği çok yazı yazan kişiler için bunlar önemli özellikler.

En sonunda bunların hepsini bir arada bulabileceğiniz ucuz bir set bulabildim.2 gündür kullanıyorum memnunum. Yukarıdaki artılarının yanında klavyesinin sessiz olması ve multmedya tuşlarının da olması hoşuma gitti. Tek bir kusuru var o da klavye tam boy ama tuşları sanki bir tık daha büyük olabilirdi. Ama kötü degil kesinlikle. Ben hemen alıştım.

Ürün sanırım çok bilinen bir ürün de değil. O yüzden hem bilgi vereyim hem de linkini paylaşayım dedim. Alacaklara faydam dokunsun:

Ürün linki: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08C3JQR7Z/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

Nihayet Uygun Fiyatlı NumLock, CapsLock ışığı olan tam boy kablosuz klavye fare seti bulabildim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.