BAZI ŞEYLER İSTEYİNCE BENZETME KURMAK GEREK! AMA SEN BENZEMEYİ İSTETTİN! Vaylar sana ve bu forumun adminlerine! Kaçacak delik arayacaklar! Merhamet dileyin!
Söylediğin laftan haberdar değilmisin Herjer Tuverger! Başkası mı yönetiyor ihtiyacını milyonluk kullanıp ele geçiren beynini!
Selamlıyorum seni!
HAhhhhh! İyi perversin! Örgü sanatını kavramışssın! Ağzını bile kontrole batırmışssın!
ASlında söylemek istemediğim, ama sessiz kaldığım kişisin!
Bıraktığım kadar düşeceksin! Çünkü sen sadece küçük bir şey de değilsin!
Elime alırsın düşerken, elinde kalır bıraktığım zaman!
Tutma, değilin hüsranına uğrarım da deme! Değil seni tanımaz! Sen en iyisi MUAHAHA ecinnileri ile raks et!
Ve cevap da yazma! Kanıtlama!
NİLİZM BENCE KENDİNİ BULMA CABASIDIR VE BUNUN BÜTÜN İNSANLARCA BENİMSENAEMESİ COK KÖTÜ. SENELERCE BAZI HİKAYELERİ SORGULAMADAN KABUL ETTİK BU AKIM ONUN GEREKSİZLİĞİNİ VURGULUYO
Nihilast farkettimde herkesin söylediği şeyleri inkar ediyorsun.Sen kör olmuşsun.Yani bir insan öldürüleceği dar ağacına bakarak nasıl yaşar.Seni bir odaya kapatıp öldüresiye dövmek geliyor içimdem.
Ne denilir şu zavallı aptal sıfatlara! O hayali istediğin kadar sopalık et ama kendini de bir o kadar et! Haha! Bedevi cüreti bile yok sende! Salyangoz! Yerde sürünmek nasıl bir duygu! Durursan basmam ama sen habire yürüyorsun! Ve al sana! Bastım ve cılkını çıkardım!
FAAŞŞŞŞTTTT!
benim bu geçmiş içinde yan gelip yatttığıma bakma ben geleceğin karagözlü zalimlarindenim. Bir tek köşen bile ayrılmamışken bana varolmuş ve olcak bütün köşelerinin sahibi benim
söyle sen kaç köşeli yıldızsın
quote:
Orjinalden alıntı: kaotika
Şimdi kusura bakmayın ama hepiniz komple hayal aleminde yaşıyorsunuz. Herşeyin temelinde madde yatar. Düşüncenin temeli de maddedir, duyguların temeli de maddedir. Maddeler olmadan hiçbir şey olmaz.
+1 kaotika çok kafa adamsın ha
DEvrin ne kadar geçtiğine bakıp yorum yapma cüretine soyunan şu kuyruğu ataşe tutuşmuş adam da kim böyle? Kendi cüretine sığınıp kendi rolünü bile oynamaktan aciz biri için ne kadar zaman ayırabilirm? Ama işte bu zaman bir nevi söylencelerinin son noktası olsun!
DEfolun ççevremden eğer bir şekilde bu kadar bedavacıysanız! FErsahlar boyu uzatmak gerek bedeninizi! Küçük beyninizi fersahlara kadar uzatmak! Yoksa hala kendi küçük kutucuğunda bilyelerini sayacak!
olasıklara inaniyorsanız tanrıyada inaniyorsunuzdur.bende olasliıklara inandıgım icin tanrıyada inanıyorum ne yazıkki.
quote:
Orjinalden alıntı: kaotika
"TANRI ÖLDÜ..." - Nietzsche "NIETZSCHE ÖLDÜ..." - Tanrı
Nasıl ama!!
süper olmuş
Nihilastt yazdıklarını beğenerek okudum (pek birşey anlamadım ama olsun)
quote:
Orjinalden alıntı: Deep Impact
Oldum bittim bu felsefi akımları anlamadım.
Adamlar düşünüyorlar düşünüyorlar düşünüyorlar
ve kedi düşüncelerinde boğuluyorlar
nihilast arkadaşaın yazdığı yazıları okudum ve bir tek aynaya bakma ile ilgili enteresan sözler duydum ama hayat aynada saklı bir ölçüde ama o ayna için değil kendini görmen içindir.
etrafı yorumlamak ve kendine göre yorum yapmakla uğraşır filozoflar.
Biri der varlık vardır diğeri der varlık yoktur başkası da varlık var da olabilir yok da olabilir
ne olacak bu filozofların hali.
gözlerini dört aç ve aklını vicdanını çalıştır.
deep_ impact , hocam bence müstehaktı bu size, toplum olarak huyumuz bu, karşımızdaki karmaşık anlamsız birşeyler söyleyince hemen atlarız üstüne, cazip gelir bu bize. sizde öyle yaptınız ve üzülerek görüyorumki siz dahi benden fazlasını anlayamamışsınız. )) (ayna mevzuu) Hayır merak ediyorum acaba kendisi birşey anlıyormu söylediklerinden, yoksa temsil ettiği demode akımın öğretisinimi uyguluyor yani hiçbirşeymi konuşuyor. Daha ilk cümlesini okuyunca, bunları mutlaka klasik bir romandan aktarıyor diye düşünmüştüm. İyi hoş ama peki ben niye bununla zaman kaybediyorumki, grrrr.)))) Sevgiyle kalın
cogito ergo sum
walla benim bildigim tek olmayan sey;
benim aklim dir,
baskada bisey söleyemiyorum,cünkü olmayan sey üretmiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme