Şimdi Ara

NIKE+ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
12.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 senedir Nike+ kullanıyorum. Sorularınızı cevaplayabilirim.
  • Apple'ın ingiltere sitesinde birkaç yorum buldum,pil ömrü ile ilgili olanları yazıyorum ;

quote:

A great idea, but beware the battery life. The first one, used daily lasted 18 months. The second one, used daily, lasted 5 mont…Read morehs. I don't think that we will be buying a third one due to this.

quote:

Lovely product. My only gripe is that the sensor battery runs out and I have just had to buy the whole kit again for the 3rd time …Read more(in 2 years). Apple should sell the sensor separately and ensure than their stockists don't keep the product in stock for years as it appears the battery runs down.

http://store.apple.com/uk/product/MA365

@ÖnceVatan, Şu ana kadar sensörü hiç değiştirdin mi?
    Günde veya haftada ne kadar kullanıyorsun?
    Ortalama fiyatı ne kadar 1 setin?

• 1 senedir kullanıyorum, istanbuldaki humanrace'e katılmıştım. Orada nike+'ın bilekliği su geçirmişti. 1e1 değişim yaptılar. Yeni gelen cihazı ağustostan beri kullanıyorum yani.

Kış olduğu için haftada bir yada iki haftada bir koşuyorum. Pil konusunu bence dert etmeyin sonuçta aldığınız ürünün 2 sene garantisi var. Biterse yenisi ile değiştirmek zorundalar.

Ortalama fiyat olarak birşey söyleyemem ipodla kullanmıyorum çünkü. Bileklik + sensör ile kullanıyorum.
  • Cevaplar için teşekkürler.Sanırım pil bitmesi durumunda değişim olmuyor.Yukarıda ingiltere sitesinden 2 yorum koydum,biri ilk aldığı sensörün 18ay çalıştığını,ikinci sefer aldığında ise sadece 5ay çalıştığını söylemiş.Diğeride 2yıl içerisinde seti 3 kere aldığını söylemiş.Son bir sorum daha olacaktı ; nike+ ayakkabıla mı kullanıyorsunuz yoksa normal bir koşu ayakkabısıyla mı?
  • Nike+ ayakkabı ile kullanıyorum.

Ürünün kullanım kılavuzunda pil ile ilgili bilgi var. Nike'ın sitesinden indirebilirsiniz. Bence Pil olayı garantiye girer ama yine de siz araştırın.

Not: Nike+'ı kesinlikle tavsiye ediyorum. Gaza getiriyor meret.
  • arkadaşlar aşağıdaki linkte pil değişimi ile ilgili bilgiler var. elektronik meraklıları kolayca halledebilir gibi geliyor:)
    http://www.instructables.com/id/Replace-battery-in-Nike-receiver-for-under-5/

bu arada bu kitin fiyatı amazonda da 35$ (58tl). dolayısı ile tr deki 79 tl fiyat çok uçuk değil gibi.

bu arada bende ipod yok ve koşmaya bayılırım. 1. nesil 1gb falan şöyle makul fiyatlı bir ipod nano satan bir arkadaş var mı?
  • İzmir Agora Avm'de ipod kiti 30tl'ye satılıyor. İlgilenenlere duyurulur.
  • nike+ ipod sensörü piyasa fiyatı 72 tl izmirde 30tl gerçek fiyatı mı kdv dahil mi? daha detaylı bilgi verebilir misiniz?
  • sensör sadece nike plus ayakkabı ile mi kullanılıyor. yoksa normal bi ayakkabı da olur mu? nikeplus ayakkabının farkı sadece sensör için bi cep olması olduğunu varsayarsak, normal bi ayakkabı ile de kullanmak mümkün olmalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unkcha
    sensör sadece nike plus ayakkabı ile mi kullanılıyor. yoksa normal bi ayakkabı da olur mu? nikeplus ayakkabının farkı sadece sensör için bi cep olması olduğunu varsayarsak, normal bi ayakkabı ile de kullanmak mümkün olmalı ?

Her ayakkabıya uymuyor sanırım ama normal bir ayakkabıyı uygun şekilde oyarsan neden olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

quote:

Orjinalden alıntı: keskiner

Ipod Touch 1G de yok mu? Sadece 2G de mi var?

Evet sadece 2G.

Yanlışsam kusuruma bakmayın ama Nike+ iPod 30 pin aparatlar yok mu?.Eskiden Nanolara alttan gömülüyordu.1G lere de olmazmı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unkcha

sensör sadece nike plus ayakkabı ile mi kullanılıyor. yoksa normal bi ayakkabı da olur mu? nikeplus ayakkabının farkı sadece sensör için bi cep olması olduğunu varsayarsak, normal bi ayakkabı ile de kullanmak mümkün olmalı ?

hocam tabii ki kullanılıyor. ayakkabıyı oymaya falan gerek yok :)
    amazon da satılan küçük kesecikler var. tabi onun benzerini burda kendin bi şekilde yapabilirsin.
  • Şu nike sensor ve remote kitini istanbulda nerede bulabilirim acaba bilen var mı?
  • merhaba arkadaşlar. Benim bu sorum olucak. Bugün ipod touch (2nd gen.) için sensör aldım sonrasında ayarlar bölümünden nike+ipod modunu da "ON" yaptım. Diğer ayarlamaları da yaptım(distance bölümünde bana RUN ya da WALK diye bir seçenek çıkmadı. Ben sadece kilometre cinsini seçtim o kadar) ve sensörü gördü ancak Home Screen'de "Nike+"a ait herhangi bir ikon göremedim. Ne bana koşumla ilgili saat tutacak bir ekran ne de başka bi ayarla ilgili ekran ya da seçenek karşıma çıkmadı. Bu konuda bi yardım ederseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkucukcelebi -- 14 Şubat 2010; 20:55:30 >
  • İstinye park Nike mağazasında 42 TL arkadaşlar.1 ay önce aldım.

Bilginize..
  • benim şöyle bi sorum olacak (iphone3gs + sensor kullanacağım):

sadece koşanlar için problem yok ama mesela futbol oynayanlar da bu aletten yararlanabilir mi?. mesela maç başlamadan açsak maç sonunda kapatsak, verilerimizi koşmuş gibi değerlendirir mi, veya ayarlarında "koşma" "bisiklete binme" "futbol" tarzı seçenekler mevcut mu?
    bir de şöyle bi durum oluşuyor haliyle, mesela koşarken üzerinizde iphone taşımak sorun olmaz ama futbol oynarken bu pek de mümkün bişey olmayacaktır. şu şekilde kullanma şansımız olabilir mi? maç başlamadan iphone'dan programı çalıştırsak, telefonu çantada, soyunma odasında veya arabada bıraksak, verilerimizi kaydeder mi?
  • Futbol için de kullanabilirsin fakat iphone'un yakın bir yerde olmalı. Bunu da göze alamayacağına göre nike+ bileklik ve sensör kullanmanı öneririm.
  • elimde iphone 3G ve nano 5. nesil ipod mevcut. Nike+ uyumlu ayakkabım var.

nano ile iphone için aparat almam gerekiyor mu yoksa sadece chip ile kullanabilir miyiz?

bu arada hem apple da hem de meydan nike da Nike+ Kit i bulamadım. Turkiyede yok diye bir cevap aldım.
  • Selamlar,

Dün akşam sensörü ben de aldım. Ayakkabıyı gelecek hafta alacağım ama o zaman kadar bir kez olsun denemek istiyorum. Çeşitli sitelerde bu sensörün kılıfından satan bir yer gördünüz mü acaba? Bu arada ayakkabıların fiyatları ne düzeyde bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.