Şimdi Ara

NIKE+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
12.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Aranızda Nike+ kullanan varmı?

• Aslında kullanmak istediğim bir uygulama fakat geçen gün istinye parktaki nike mağazasında gezerken gördüm aparatını. 79TL filandı ki her ayakkabıya takılmadığını duydum satıcıdan. Diğer bir müşteri için cevap verirken kulak misafiri olmuştum. Aparat ayakkabının içindeki altlık denen bir yere takılıyo ve ayakkabının fiyatı 180 TL filandı

Belki yanlış duymuşumdur ama bilgilendiriyim dedim yeri gelmişken
  • Birde pilimi değişmiyor diye söylenmişti yani belli süre sonra aleti değiştirmek gerekiyormuş galiba tam bilmiyorumda.Sürekli kullanılabilecek birşey olsa alırım ama diğer türlü sürekli para vermek istemem.
  • iphone da hareket algılayıcı sensorler olması gereklı yanı tam olarak sensormu bılmıyorum ama arkadasımda br app. ile 0-100 hızlanmasını felan olcuyorduk aracın... Aynı sekılde bir yazılımla sanırım bu özelliğin bir benzeri yapılabilir
  • Evet pili değişmiyor.Hollandada 20€ya görmüştüm biyerde.Pili değişmediği için almadım.
  • Arkadaşlar herkes yanlış biliyor hepinizi aydınlatayım.

Aletin fiyatı 59 tl mediamarkta.Capacity ender sporda 59 tl fakat tek çekim ve nakitte yüzde on indirim oluyo 49 a geliyo.
    Alet sadece Nike+ (plus) uyumlu ayakkabılara oluyor bu modeller alttında nike amblemi yanında + işareti olanlar.Ve fiyatlarıda 200-100 arasıdeğişiyor 100 lirayada var 120 ye ve 150 yede.Daha dün kuzenime 120 ye aldık.
    Aletin içinde kendi şarj olan pili var oda hareket ettikçe şarj oluyor öyle pil bitti at filan yok olurmu öyle saçmalık?...

Ben kullanıyorum spor yapma zevkini arttırdı ve insanı teşvik ediyor.Spor yapmak isteyipte üşenip yada gaza gelemeyenler için birebir bir üründür tabi ipod unuz olması lazım.

Saygılar...
  • Neeee desene kaçırdık güzelim cihazı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Timberland ayakkabı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasskabal

Arkadaşlar herkes yanlış biliyor hepinizi aydınlatayım.

Aletin fiyatı 59 tl mediamarkta.Capacity ender sporda 59 tl fakat tek çekim ve nakitte yüzde on indirim oluyo 49 a geliyo.
    Alet sadece Nike+ (plus) uyumlu ayakkabılara oluyor bu modeller alttında nike amblemi yanında + işareti olanlar.Ve fiyatlarıda 200-100 arasıdeğişiyor 100 lirayada var 120 ye ve 150 yede.Daha dün kuzenime 120 ye aldık.
    Aletin içinde kendi şarj olan pili var oda hareket ettikçe şarj oluyor öyle pil bitti at filan yok olurmu öyle saçmalık?...

Ben kullanıyorum spor yapma zevkini arttırdı ve insanı teşvik ediyor.Spor yapmak isteyipte üşenip yada gaza gelemeyenler için birebir bir üründür tabi ipod unuz olması lazım.

Saygılar...
    LAnet olsun ciddi misin ya .Bi tanesi konu açmıştı böyle şarj olmuyor 1 ay anca gidiyor sonra atıyorsun diye.Alıyım o zaman spor yaparım ben sürekli.

• arkadslar burada offical sıtesınde sistemın nasıl calıstıgını nelere gerektıgını videoda cok guzel anlatmıs turkce altyazılı bakmakta fayda var sesör galıba Turkıyede satılmıyor gercekten ipod touch 2g ve nano..,,nun muthıs bır ozellıgı

http://nikeplus.nike.com/nikeplus/?&locale=tr_tr&promoID=EMPL_LAST_TE_26012009_12012009102451_42
  • Ipod Touch 1G de yok mu? Sadece 2G de mi var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: keskiner

Ipod Touch 1G de yok mu? Sadece 2G de mi var?

Evet sadece 2G.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

quote:

Orjinalden alıntı: keskiner

Ipod Touch 1G de yok mu? Sadece 2G de mi var?

Evet sadece 2G.

bütün hevesimin kırıldıgı andır bu an
  • Nike+ İpod nedir nasıl kullanabılırız kısaca kaynak ve bılgı vermek ıstıyorum

bu muthıs ozellık ipodumuzun nekadar degerli birsey oldugunu bırcok ozellıgıyle bırlıkte tekrar bızlere kanıtlıyor

Uyumluluk : IPod nano, iPod touch (2G)

Nike+ Plus spor ayakkabınıza sensör (adım sayar) yerleştirip iPod Touch 2g ve iPod nanonuzda gerekli ayarları yaptığınızda sistemi kullanmaya hazır hale gelirsiniz. Nike, koşmaktan ve koşarken iPod Touch 2g ve iPod nanosundan müzik dinlemekten hoşlanan spor meraklıları için yepyeni bir ürün geliştirdi. Nike - iPod Sport Kit. Nike+ teknolojisi ile koşu yaparken veya egzersiz/fitness yaptığınızda ne kadar kalori yaktığınızı ve ne kadar koştuğunuzu anında görebileceksiniz.

Bunun için ne yapmanız gerekiyor?
    1. iPod Touch 2g ve iPod nanonuza iTunes programından son güncellemeleri indirin.
    2. Ayakkabınıza sensörü yerleştirin ve sensör ile iPod Touch 2g veya iPod nanonuzu uyumlu hale getirin.
    3. iPod'unuzu Nike+ için kişiselleştirin. (Kişisel bilgilerinizi girin. Erkek/Bayan vb.)

Tüm bunları yaptıktan sonra artık iPodunuzdan ne kadar egzersiz yaptığınızı, ne kadar

koştuğunuzu ve ne kadar kalori taktığınızı anında görebileceksiniz. Maraton koşanlar, düzenli koşu ve egzersiz / fitness yapanlar için çok kullanışlı bir teknoloji.

peki sistem nasıl calısır

apple store veya magazalarda aldıgımız sensörü ayakkabımıza yerlestırıyoruz istersenız alacagınız pedın ıcıne ıstersenız kendı ımkanınızla ayakkabınıza yerlestırebılırsınız
     NIKE+

NIKE+

NIKE+

resımde gordugumuz soldaki turuncu sensör sagdakı ıse nekadar yol gıttıgımızı bılgısayara kaydettmeye goruntulu analızıne bıze saglayan parcası bunlar ayrı ayrıda satılabılıyor bırlıktede

aynı zamanda tabıkı anında ipod dan nekadar kalori yakılmıs nekadar yurumussunuz ogrenmenız mumkun

video
    turkce altyazılı offical sıtedeki urun tanıtımı
    http://nikeplus.nike.com/nikeplus/?&locale=tr_tr&promoID=EMPL_LAST_TE_26012009_12012009102451_42

Turkıyede sensör fiyatı ise 56milyon

http://estore.apple.com.tr/cgi-bin/WebObjects/AppleStore.woa/wo/8.0.1.16.0

NIKE+

Türkiye Nike ipod Sport Kit fiyatı ise 75milyon
    http://www.sibertek.com/pinfo.asp?pid=9617

bence urunu kit halınde almak cok daha mantıklı aradaki 20 mılyonluk fıyat farkına fazlasıyla deger

peki bu kit dedıgımız kucuk usb seklındekı adaptör ne işe yarar :
    kutudan çıkan adaptörü bağlıyarak mesafe, ritim gibi bilgileri PC nize aktarmanızı sağlar.

NIKE+

NIKE+

NIKE+

NIKE+

NIKE+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 9 Mart 2009; 17:46:57 >

• Nike+ model ayakkabılarda içerisinde sensor koyma yeri kendiliğinden mevcut extra bir aparat alıp takmıyorsunuz yani...
    Ben kullanıyorum çok memnunum herkese tavsiye ederim.
    Sensorler mediamarkta uygun fiyata bulunabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasskabal -- 10 Mart 2009; 10:49:11 >
  • ben kullandım gerçekten güzel ancak pilin değişmeme olayı gerçekten kötü bununla ilgili bir konu da açmıştım konunun linkini de vereyim:
    http://forum.donanimhaber.com/m_29218049/mpage_1/key_//tm.htm#29218049
  • hasskabal değişiyor diyor pili,değişiyor mu değişmiyor mu şimdi .Bu konuyu bir açıklığa kavuşturalım kullananlar cevaplarınızı bekliyoruz
  • ben kullandım ve bildiğim kadarıyla pili değişmiyor,yanlışsa düzeltin tabi ama benim arkadaşım pili bittiği için 2.cisini almak zorunda kaldı
  • quote:

Arkadaşlar herkes yanlış biliyor hepinizi aydınlatayım.

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukcoskun

hasskabal değişiyor diyor pili,değişiyor mu değişmiyor mu şimdi .Bu konuyu bir açıklığa kavuşturalım kullananlar cevaplarınızı bekliyoruz

Pil değişmiyor ama bildiğim kadarı ile hareket edince şarj oluyor pil kendisi yani pil bitmiyor.Arkadaşın pili bozulmuş filan olabilir ama bitmiyor diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasskabal

quote:

Orjinalden alıntı: ufukcoskun

hasskabal değişiyor diyor pili,değişiyor mu değişmiyor mu şimdi .Bu konuyu bir açıklığa kavuşturalım kullananlar cevaplarınızı bekliyoruz

Pil değişmiyor ama bildiğim kadarı ile hareket edince şarj oluyor pil kendisi yani pil bitmiyor.Arkadaşın pili bozulmuş filan olabilir ama bitmiyor diye biliyorum.

Bu ürünü başka ayakkabıda kullanmak için gereken kılıfı nereden bulabilirim?Bir de her pili bittiğinde yenisini almak zorunda değiliz dimi?Yoksa çok pahalıya mal olur .Siz ne zamandır kullanıyrorsunuz?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.