Bildirim
Timberland ayakkabı
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Lumberjack markasının aynı modelleri var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
Güzel bilgi +rep
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
Hocam aynı rahatlıkta mıdır? Benim için en önemlisi bu.
İstanbul'da Deriden mağazasında Timberland aynı model deneme şansım olmuştu. Ayakkabı kağıt gibi katlanıyor ve ayağında hissetmiyorsun. Aynı zamanda çorapsız da kullanılabiliyormuş. Kalite ve marka farkı çok önemli değil benim için, aynı rahatlıktaysa düşünebilirim aslında.
Bir de bakınıyorum ama aynı renk model görmedim daha bi' el atsanız arkadaşlar
Fotoğraftaki modelin her şeyle gideceğini düşünüyorum... -
Ceketi de karat,bırak bu ayakları hepsi bayat.
yav bu deridende her yaz %55.55 indirim oluyordu.bu sene olmadımı.olsada bi bot alsam.geçen sene aldığımı çaldı hayinler.175 papel ödemiştim.
-
Modeli iyi ama bu renk cok kotu bence baska renk bakın
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaUnal41
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/knack-details-made-in-turkey-keten-ayakkabi-178134195
Bir fark yoktur bence.
Yapmayın hocam, ota takılsa yırtılır bu -
quote:
Orijinalden alıntı: OHOHO
Modeli iyi ama bu renk cok kotu bence baska renk bakın
Yapmayın hocam ya bayıldım ben bence klasik mavi kotla siyah pantolonla şortla her şeyle her renkle de güzel gider. -
Güzel ayakkabıymış fiyatı nedir acaba
quote:
Orijinalden alıntı: öldü.
Güzel ayakkabıymış fiyatı nedir acaba
Hocam Türkiye'de en ucuzu 200 lira falan 400 liraya kadar çıkıyor Deriden mağazalarında falan.
Amazon ve e-bay gibi sitelerde ise 50 dolar gibi fiyatlara bulmak mümkün. Ama fotoğraftaki modelin numarası yoktu bana göre -
yurtdışından ayakkabı alımına gümrükte 75 lira civarı bir vergi kesiliyor, aklında olsun.
ayrıca bedava verseler giymem, şu forumda düzgün ayakkabı modeli göremeyecek miyiz? -
quote:
Orijinalden alıntı: muskeder
yurtdışından ayakkabı alımına gümrükte 75 lira civarı bir vergi kesiliyor, aklında olsun.
ayrıca bedava verseler giymem, şu forumda düzgün ayakkabı modeli göremeyecek miyiz?
yapmayın hocam nesi var 10 numara ayakkabı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- cihetten gönderi çıkarıldı ne demek
- eve yeni gelen muhabbet kuşu nasıl davranır
- ciyan evden nasıl uzaklaştırılır
- erkek kızın ailesi ile tanışmaya giderken ne alınır
- uzun saçtan kısa saça geçiş erkek
- çay emojisi
- dünyanın en büyük vinci
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X