Şimdi Ara

NIKE+ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
12.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sensor kiti nerelerde var arkadaslar, ben halen daha Nike magazalarında bulamıyorum
  • mesajım bulunsun, kılıf için ebay e bakın , ben ayakkabı bulamadım
  • Menüde boş boş duruyor.Benim pek işime yaramaz bu uygulama,ama tabi spor yapanlar için güzel.Keşke şu sensör kiti kutu içeriğinde olsaydı.
  • ayakkabının illa nike+ uyumlu olması gerekmiyor. lacelid denilen ayakabının bağcığına takılan bir aparat yardımıyla her türlü ayakkabı ile kullanabilirsiniz. Eğer bunu da bulamıyorsanız annenize ufak bir kese diktirin 4 kenarına da brit yaptırın bağcıkların oradan geçirin olay tamamdır
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 12 Şubat 2013; 22:35:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reefted

ayakkabının illa nike+ uyumlu olması gerekmiyor. lacelid denilen ayakabının bağcığına takılan bir aparat yardımıyla her türlü ayakkabı ile kullanabilirsiniz. Eğer bunu da bulamıyorsanız annenize ufak bir kese diktirin 4 kenarına da brit yaptırın bağcıkların oradan geçirin olay tamamdır

Konu zaman aşımına uğramış ama bahsettiğiniz iki aparatta bu linkte var mı acaba?http://www.ebay.com/itm/Apple-nike-sensor-NEW-Pedometer-Personal-trainer-/280963141645?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item416ab5500d

• Nike+ bende var çok memnunum tavsiye ederim. Ama İOS veya Android işletim sistemine sahip cihazınız ve bi tane Nike "Running Grubundan" ayakkabısına ihtiyacınız var. Ayrıca sensörün içinde pil yok 4-5 yıllık bir ömrü var.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben Nike plus ayakkabı aldım bu hafta. Merak ettiğim şu.
    Androidli Samsung ACE 5830 telefonum ile bu sensörü kullanabilirmiyim? Sensörun kutusunda Apple sembolu olduğu için tereddüm var.
    Bilgisi olan varsa bilmek isterim.
    Selamlar
    Adnan
  • Beyler bu üründen aldım geçen gün. Aklıma pil sorunu takıldı. Pilin azaldığını nasıl anlarız ?
  • Merhaba Arkadaşlar. Bi Sorum Olucak Yeni Koşuya Başlıyorum. İpod Nano6.nesil,Nike + FuelBand Ve Nike + SportWatch GPS Arasında Kaldım. tercihim Nike+Fuelband yönüne ama benim istediğim hem kaç kalori yaktığımı görmek ve ne kadar koştuğumu,ve nikeplus.com da haritada nerelerde koştuğumu görmek istiyorum nereden nere koştuumu falan görmek istiyorum ama araştırmama göre nike+fuelband da haritada nereleri koştuğumu gösteren bi özellik yok sanırım,ve android telefonum var playstore den nike+running uygulamasını indirdim acaba nike sensör olmadan çalışırmı? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
  • Nike+ Sensor
    İçinde pil var ama değiştirilemiyor, 1000km gidiyor pil. Sensor u bağcık kese vs ile kullanınca, sadece kalibre ettiğiniz hızda doğru gösteriyor, yere paralel olmadığı için sanırım, hız artınca ya da azalınca doğru göstermiyor. Sensor genelde iç ortam (gym) için, dışarda koşuyorsanız Nike+ Running ile gps uzerinden daha iyi.

Pil azalınca app uyarıyor, azaldı diye. iPhone'da ayarlar içinden aktive edilen Nike+iPod app ile çalışıyor sadece. Nike+ Running sensor desteklemiyor, telefonu elde tutup hareketten ölçebiliyor.

Nike+Fuelband
    Ciddi ölçüm için bir cihaz değil. Günlük hareketlerinizi oyun haline getiriyor, belli puan peşinde koşuyorsunuz. Detaylı bilgi için ideal degil. Gaza gelmek için birebir.

İpod Nano6
    Kullanmadım ama, sensor olmadan kendisi de sarsıntı algilayip sensor gibi icerde olcebiliyor. Bir avantaji nabiz ölçer destekliyor.

Nike + SportWatch
    Gene kullanmadim ama, iphone dan tek artisi nabiz olcer de baglanabiliyor olmasi. Nabiz gerek yoksa iphone ile ayni. Muzik icin iphone tasiyorsaniz, gerek yok. Ama hos saat ayri.

• quote:

Orijinalden alıntı: nofearl

Nike+ Sensor
    İçinde pil var ama değiştirilemiyor, 1000km gidiyor pil. Sensor u bağcık kese vs ile kullanınca, sadece kalibre ettiğiniz hızda doğru gösteriyor, yere paralel olmadığı için sanırım, hız artınca ya da azalınca doğru göstermiyor. Sensor genelde iç ortam (gym) için, dışarda koşuyorsanız Nike+ Running ile gps uzerinden daha iyi.

Pil azalınca app uyarıyor, azaldı diye. iPhone'da ayarlar içinden aktive edilen Nike+iPod app ile çalışıyor sadece. Nike+ Running sensor desteklemiyor, telefonu elde tutup hareketten ölçebiliyor.

Nike+Fuelband
    Ciddi ölçüm için bir cihaz değil. Günlük hareketlerinizi oyun haline getiriyor, belli puan peşinde koşuyorsunuz. Detaylı bilgi için ideal degil. Gaza gelmek için birebir.

İpod Nano6
    Kullanmadım ama, sensor olmadan kendisi de sarsıntı algilayip sensor gibi icerde olcebiliyor. Bir avantaji nabiz ölçer destekliyor.

Nike + SportWatch
    Gene kullanmadim ama, iphone dan tek artisi nabiz olcer de baglanabiliyor olmasi. Nabiz gerek yoksa iphone ile ayni. Muzik icin iphone tasiyorsaniz, gerek yok. Ama hos saat ayri.

Cevabınız İçin Çok teşekür Ederim.Anlamadığım Konu İphonede Nike+İpod Veya nike +Gps Uygulamasını Bulamadım Sadece Nike+Running Uygulaması var Acaba nike +ipod ve nike+Gps Nike + running İlemi Birleştti?

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus374

quote:

Orijinalden alıntı: nofearl

Nike+ Sensor

Nike+Fuelband

İpod Nano6

Nike + SportWatch

Cevabınız İçin Çok teşekür Ederim.Anlamadığım Konu İphonede Nike+İpod Veya nike +Gps Uygulamasını Bulamadım Sadece Nike+Running Uygulaması var Acaba nike +ipod ve nike+Gps Nike + running İlemi Birleştti?

iPhone ayarlarinda altlara dogru Nike + ipod var, ordan acmak gerekiyor. Acinca app olarak cikiyor.

• tamamdır Teşekürederim
  • İphone 5 im var. Sadece sensör alsam kullanabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan birini duymuştum gayet iyi çalışıyormuş. Sanırım iphone 5 ile kullanıyordu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.