Bildirim
Nike Air Pegasus Ayakkabı Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ya Şu Forumda Herkese Yardım Ediliyor , Bizim Bir İşimiz Düşünce Kimse Cevap Atmıyor . Yok Mu Bilen Birisi ? -
Kimse cevap atmıyor diyosun nerden bilsin herkes?? Gidip o ayakkabıyı mı araştırıyoruz, Google da araştır iste biz de öyle öğreneceğiz kendi işini baskasına yaptırıyorsun. -
Yanımda bir arkadaş var Nike'da çalışan. Ayrıca alman gereken sensör varmış ayakkabı için. -
ayrıca alıyosun -
quote:
Orijinalden alıntı: iDenis
Kimse cevap atmıyor diyosun nerden bilsin herkes?? Gidip o ayakkabıyı mı araştırıyoruz, Google da araştır iste biz de öyle öğreneceğiz kendi işini baskasına yaptırıyorsun.
hocam ben araştırıyorum , bulamadığım ve yeterli bilgi alamadığım zaman araştırıyorum . ayrıca kendi işimi kimseye yaptırma niyetinde de değilim -
iPod touch veya iPhone varsa sadece ayakkabıya takılan chipi alman yeterli, ayakkabının altındaki bölüme yerleştireceksin bu chipi. Diğer iPod modellerinden biri varsa daha farklı bir paket alacaksın hocam ve özel mesajına yarın dönüş yapabileceğim. -
peki her ayakkabı için oluyor mu yoksa sadece nike+ yazan ayakkabılarda mı gecerli
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X