Şimdi Ara

Nike Air Pegasus Ayakkabı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nike Air Pegasus Ayakkabısından Almaya Karar Verdim

Fakat Bir Özelliğinin Olduğunu Öğrendim , iPhone Ve iPod ' a Bağlayıp Kaç Kalori Yaktığını Falan Ölçüyormuş

Bu Çipi Ayakkabı Üstünde Var Mı Yoksa Ayrıca Mı Satılıyor

Bilgilendirirseniz Sevinirim

• Ya Şu Forumda Herkese Yardım Ediliyor , Bizim Bir İşimiz Düşünce Kimse Cevap Atmıyor . Yok Mu Bilen Birisi ?
  • Kimse cevap atmıyor diyosun nerden bilsin herkes?? Gidip o ayakkabıyı mı araştırıyoruz, Google da araştır iste biz de öyle öğreneceğiz kendi işini baskasına yaptırıyorsun.
  • Yanımda bir arkadaş var Nike'da çalışan. Ayrıca alman gereken sensör varmış ayakkabı için.
  • ayrıca alıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Kimse cevap atmıyor diyosun nerden bilsin herkes?? Gidip o ayakkabıyı mı araştırıyoruz, Google da araştır iste biz de öyle öğreneceğiz kendi işini baskasına yaptırıyorsun.

hocam ben araştırıyorum , bulamadığım ve yeterli bilgi alamadığım zaman araştırıyorum . ayrıca kendi işimi kimseye yaptırma niyetinde de değilim
  • iPod touch veya iPhone varsa sadece ayakkabıya takılan chipi alman yeterli, ayakkabının altındaki bölüme yerleştireceksin bu chipi. Diğer iPod modellerinden biri varsa daha farklı bir paket alacaksın hocam ve özel mesajına yarın dönüş yapabileceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adidas mı Hummel mi? -Ayakkabı
    8 yıl önce açıldı
    Adidas mı? Nike mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki her ayakkabı için oluyor mu yoksa sadece nike+ yazan ayakkabılarda mı gecerli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.