Şimdi Ara

Nike Air ve Gıcırdama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
13.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu geçen sene aldım ayakkabıyı. Bir iki giyimden sonra gıcırdamaya başladı. Bu aralar iyice arttı bu olay ayakkabıyı giyemiyorum bu sorun yüzünden. Solda sorun yok ama sağ taraf çok gıcırdıyor. Yok mudur bunun çözümü? Kafayı yiyeceğim ya.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nike Air Monarch Ayakkabılarda Gıcırdama Sorunu

Nike Air Monarch ayakkabılar, rahatlıkları ve dayanıklılıkları ile tanınırlar. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar yürürken veya koşarken ayakkabılarının gıcırdadığını bildirmiştir.

Bu gıcırdamanın birkaç olası nedeni vardır:

• Hava Yastığı Sürtünmesi: Nike Air Monarch ayakkabılar, ayak tabanında darbe emilimi sağlayan bir hava yastığına sahiptir. Bu hava yastığı ile ayakkabı tabanı arasında sürtünme oluşursa, gıcırtıya neden olabilir.
    • Taban Esnekliği: Ayakkabının tabanı çok esnekse, yürürken veya koşarken bükülebilir. Bu bükülme, ayakkabının parçaları arasında sürtünmeye neden olarak gıcırtıya yol açabilir.
    • Malzeme Kusurları: Nadir durumlarda, ayakkabının imalatındaki kusurlar gıcırtıya neden olabilir. Bu kusurlar, dikiş hatalarını veya hatalı malzemeleri içerebilir.

Gıcırtı Sorununu Giderme

Nike Air Monarch ayakkabılarında gıcırtı sorununu gidermek için aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

• Sürtünme Noktalarını Belirle: Gıcırtının geldiği noktaları belirlemek için ayakkabıyı giy ve hafifçe hareket ettir. Sürtünme noktaları genellikle hava yastığı bölgesinde veya taban ile üst kısım arasında bulunur.
    • Talk Pudrası Kullan: Sürtünme noktalarına talk pudrası sürerek sürtünmeyi azaltabilirsin.
    • Ayakkabı Dolgusu Ekle: Ayakkabının içine ayakkabı dolgusu eklemek, hava yastığı ile taban arasındaki boşluğu azaltarak gıcırtıyı önleyebilir.
    • Ayakkabı Üreticisine Başvur: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Nike'ın müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek sorunun çözümü için yardım isteyebilirsin.

Nike Air Monarch ayakkabılarındaki gıcırtı sorunu, genellikle evde uygulanabilecek basit adımlarla giderilebilir. Ancak sorun devam ederse, üreticiyle iletişime geçmek gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • airmax labron 7 mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr...daredevil

airmax labron 7 mi
    Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbaps3

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    air taban dolayı yapıyor onu zamanla düzelir jordan'da vardı böyle bi sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATOM ANT

Anlamadım. air taban derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Orijinalden alıntı: ATOM ANT

Anlamadım. air taban derken?

Alıntıları Göster
    bendede aynı sorun :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

bendede aynı sorun :(

Alıntıları Göster
    up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    son up
  • quote:

benim air zoomda da var aynı sorun

benim lebron unda sağ tekinde var gıcık oluyorum o sese solda yok ne hikmetse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybarsbaba

quote:

benim air zoomda da var aynı sorun

benim lebron unda sağ tekinde var gıcık oluyorum o sese solda yok ne hikmetse.

Alıntıları Göster
    Benim ayakkabı da ses var.Hava tabanını delmişim,garantiye girmiyor.Dünya para verdim.Nike da bu ikidir oluyor,bir daha da almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Benim ayakkabı da ses var.Hava tabanını delmişim,garantiye girmiyor.Dünya para verdim.Nike da bu ikidir oluyor,bir daha da almam.

Alıntıları Göster
    Parmak ucunda yürüyünce ses yok ama illa topuk yere değiyor. O zaman gacuuuuurt diye ses geliyor. Off iğrenç gerçekten. Ayakkabıyı kullanmaya çekiniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Alıntıları Göster
    hava tabanlı oldukları için altlarındaki tabanlar patlayınca ses çıkartıyor diye tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

hava tabanlı oldukları için altlarındaki tabanlar patlayınca ses çıkartıyor diye tahmin ediyorum

Alıntıları Göster
    benim stan smithte var aynı sorundan arada yapıyo arada düzeliyo ne hikmetse bende anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan_52

kaçtana taban varki ???her adımda 1 taban patlasa 10000 lerce taban olması gerekir
  • quote:

quote:

kaçtana taban varki ???her adımda 1 taban patlasa 10000 lerce taban olması gerekir

Alıntıları Göster
    Ayakkabıyı kurtarma şansımız hiç yok mu?

• quote:

Ayakkabıyı kurtarma şansımız hiç yok mu?

Alıntıları Göster
    japon sürcen açılan yere ses kesilir denendi onaylandı. Açık yeri bulmak sana kalmış
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    patlama gibi bi durum yüzünden o sesin çıkacağını tahmin etmiyorum. bende de nike air var sağ gıcırdıyor. bundan önce kobe zoom vardı onda da aynı sorunu yaşadım. converse giyiyorum onda da aynı ses çıkıyor.

ses topuktan geliyor bende. nedeni ise yere basarken önce topuktan başlaman. tüm ayak tabanını aynı anda basarsan öyle bi ses gelmez. bu özellik sadece nike'a özgü bişey değil. tabanı topuğundan ayrı olan her ayakabıda çıkar senin yürüyüş tarzına göre.

ses çıkmasın diyorsan tek parça ayakabı al. tabanıyla üst tarafı tek parça olcak. öyle de bi basket ayakabısı bulacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KeepOut

japon sürcen açılan yere ses kesilir denendi onaylandı. Açık yeri bulmak sana kalmış

Alıntıları Göster
    Hocam sizin yapıştırdığınız yer topuğun altına mı denk geliyordu? Şu an sağ ve sol çiftleri karşılaştırıyorum ve gıcırdayan sağ çiftin "AIR" yazan tarafının sağ alt tarafında biraz gevşeklik ve açıklık gördüm, solda ise bu yok. Biraz ayrıntıya girerseniz sevinirim.

@Kaan_G

O zaman neden sol gıcırdamıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 15 Mayıs 2010; 23:30:53 >

• quote:

Hocam sizin yapıştırdığınız yer topuğun altına mı denk geliyordu? Şu an sağ ve sol çiftleri karşılaştırıyorum ve gıcırdayan sağ çiftin "AIR" yazan tarafının sağ alt tarafında biraz gevşeklik ve açıklık gördüm, solda ise bu yok. Biraz ayrıntıya girerseniz sevinirim.

@Kaan_G

O zaman neden sol gıcırdamıyor?

Alıntıları Göster
    aynı sorun bendede var geçen sene nike air aldım şimdi gıcırtıdan yürüyemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuY

aynı sorun bendede var geçen sene nike air aldım şimdi gıcırtıdan yürüyemiyorum

Alıntıları Göster
    Ottoman_PoweR sağlak mısın ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.