Şimdi Ara

Nike airmax adidas ecoboost

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bir seminer icin antalyada bir oteldeyim. Oteldeki satici nike airmax ve adidas ecoboistlari gelisine verecegini soyledi 120 tl. Yorumlarinizi bekliyorum. Siparis vermek isteyenleri kargoyla gonderebilecegini soyledi. Orjinalligini nasil test edebilirim. Fotolar eklenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smali -- 28 Şubat 2017; 13:20:8 >

• Muhtemelen tokatçı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidin bir mağazada deneyin ayakkabıyı rahatlık farkı olur zaten

• Hocam 5 yildizli otelde boyle bisey olma ihtimali varmi. Ayakkabiyi denedim cok rahat belki 1. Sinif replika olabilir diye aklima takildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smali -- 28 Şubat 2017; 13:10:58 >
  • Yüzde bi milyon çakma

• Resimlerden anlaşılacak bir çakmalığı yok, yakından da gözükmüyorsa orjinal olma ihtimalide var bence.
  • Çakmanın 1. Sınıfı olsa ne olur olmasa ne olur

• Fatura iste faturada ürün ismi ve model numarası yazıyorsa çakma ihtimali %1 altına iner. Fatura ile her türlü şikayeti edebilirsin ve satıcı ciddi zor durumda kalır.

Gelişi evet çok daha uygundur. Satıcılar 10-20 tl kar için mi koca mağaza açıyor sanıyorsunuz.

Gittigidiyor a yada sahibinden.com a get ilanlı ürün açsın komisyon dahil bir çok müşterisi çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 28 Şubat 2017; 13:26:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ayakkabılar ben çakmayım diye bağırıyor hocam öyle bir AirMax modeli uok
    Edit : büyük ihtimalle üye tokatçı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçkur ayna -- 28 Şubat 2017; 13:28:56 >
  • Çakma ayakkabı 120 lira mı olurmus bunlarda iyice insafsız oldu

• Hocam ben ayakkabıdan çok iyi anlıyorum sakın onlara para verme çok rahat diyorsan hoşuna gittiyse 50 tl ye al , vereceğine Emin'im

• orjinal diye düşünüp almayın çakma bunlar.ama görünüşü güzel giyerim derseniz pazarlık edin 50 60 liraya alın daha fazla etmez.
  • 1.sınıf replikadır.yüzde 50 karları var bunların arkadasım ayakkabıcı biliyorum az cok.
  • Otellerde normal bir dükkanın 2-3 katı kira veren esnaf, herşeyin 2 katı pahalı olduğu dükkanlar, ki buna sigarada dahil, geliş fiyatına ayakkabı vermesi şartlar dahilinde mümkün değil. bence çakmadır
  • lise yıllarında 30-35 liraya en kral çakmayı alıp giyerdik. Piyasa 4'e katlamış.

"Edit : büyük ihtimalle üye tokatçı" +1
  • hotelci adam niye ayakkabi satiyor?
    yabancilari kerizlemek icin yapiyordur muhtemelen..
    cunku avrupa'da cakma ihtimali bulmaniz cok dusuk buradan orjinali ucuza aldiklarini sanip gidiyorlardir muhtemelen...
  • kesinlikle orijinal değil adidasın öyle bir kutusu yok. hiç bir Adidas nike üzerinde öyle boncuklu salak etiket tokası olmaz. kinetix mi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smali

Hocam 5 yildizli otelde boyle bisey olma ihtimali varmi. Ayakkabiyi denedim cok rahat belki 1. Sinif replika olabilir diye aklima takildi.

Hepsiburada.com'un bile elini kolunu sallayarak sahte ürün gönderdiği ülkemizde, o ayakkabı kutusundan hıyarda çıkabilir
  • 1. kalite replika diyorlar bunlara, sorun bakalım lacoste t-shirt varsa kaç para?
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Mayıs 2020; 18:44:57 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.