Şimdi Ara

Nike firmayı satın aldı, NFT koleksiyonu adeta yağmalandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nike firmayı satın aldı, NFT koleksiyonu adeta yağmalandı

Adidas’ın Bored Ape Yacht Club ile NFT ve metaverse alanına adım atacağını açıklamasının ardından sektörün diğer önemli ismi Nike da gecikmedi. Önemli bir blok zinciri geliştiricisini satın alan Nike sebebiyle OpenSea yoğunluktan çöktü.

Nike’tan NFT hamlesi

Nike yaptığı duyuruda blok zinciri teknolojileri ve bunu temel alan toplanabilir varlıklar geliştiren RTFKT girişimini satın aldığını duyurdu. Henüz 2020 yılında kurulan RTFKT girişiminin en büyük başarısı de bu oldu. Haberin duyulması ile birlikte girişimin OpenSea üzerinde bulunan NFT koleksiyonu daha sonra prim yapar düşüncesiyle adeta yağmalandı ve ilgili satış sayfası bir süre çöktü.

Ayrıca Bkz.Paribu Box piyasası işleme açılıyor

RTFKT ekibi tamamen Nike bünyesine katılırken oyun motoru, NFT, blok zinciri onay süreçleri ve zengin gerçeklik odaklı projelerle firmanın yeteneklerini arttırmayı hedefliyor. Nike bu hamle ile hem NFT hem de metaverse dünyasına adım atmış olacak. RTFKT satın alımı için Nike’ın ne kadar bir bedel ödediği açıklanmadı. 

Kaynak:https://news.nike.com/news/nike-acquires-rtfkt

• kolay paranin kokusunu herkes aliyor.

• Bu şeye benzemiyormu; Daha oyun ve onu çalıştıracak donanım çıkmamışken, oyunun assetlerinin satışının yapılması.
    Ben mi yanlış anlıyorum?

• NFT nedir bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

nft yurtdışında önemli bir spor branşı

NFT halkın kendi kendini yönetmesidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    NFT "Niğdeli Fakir Teoman" kelimesinin kısaltması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 15 Aralık 2021; 07:21:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

nasıl evin sahibini tapu,aracın sahibini ruhsat vs belirliyorsa blockchain'deki dijital varlıkların/projelerin de fikri mülkiyet hakkını NFT'ler belirliyor.bir nevi web ortamında değerlenecek domain'leri erkenden kapmak gibi düşünebilirsiniz.tabi nike gibi bir firma NFT'sini aldığı projenin kendi firma stratejisiyle örtüşüp örtüşmediğine de dikkat etmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 15 Aralık 2021; 13:2:50 >
  • Teorim şu: Milleti sanal alemdeki düzene entegre ettikten sonra biri ya da birileri tarafından büyük vurgun yapılacağı. Nasıl ne zaman yapılır bilmiyorum ama para avcıları da eskisi gibi aç değil daha açlar. Robotları seri üretime koyduktan sonra bu insan yığınlarını piyasadan kaldıracaklarını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.