Şimdi Ara

DENİZ CASUK, AĞIR kusurlu ürünü İADE ALMIYOR! Forum ahalisi dikkat etsin sarı site satıcısına!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DENİZ CASUK, AĞIR kusurlu ürünü İADE ALMIYOR! Forum ahalisi dikkat etsin sarı site satıcısına!

İnstagramı bu olmalı.

DENİZ CASUK, AĞIR kusurlu ürünü İADE ALMIYOR! Forum ahalisi dikkat etsin sarı site satıcısına!www.instagram.com
    Deniz Casuk (@_denizcasuk) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/_denizcasuk

FAcebook hesabıda bu

https://m.facebook.com/denizcasuk?locale=tr_TR

Numarası 5427372688

İsmi deniz casuk.

Sözüne güvenip ibanına 1800 attım. Kalanını param güvendeyle ödedim. Ürünü kusurlu buldum, iade etmek istedim. Ama 1800'ü vermem 1 hafta uğraşırsın diyip onaylamam için tehtit etti. Kaydı var.

İbanı bu ; TR57 0011 1000 0000 0106 2169 07

Lütfen, mesaj atın iade edilsin param. Ürün kullanılamayacak derecede kusurlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 27 Kasım 2023; 0:31:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DENİZ CASUK, AĞIR kusurlu ürünü İADE ALMIYOR! Forum ahalisi dikkat etsin sarı site satıcısına!

Tehtit fotoğrafı. Dedim taksit taksit at. Onada yok diyip dalga geçti.

Benim suçum sözüne güvenip ibanına para yollamamak mı?

• Sahibinden hesabı.

https://www.sahibinden.com/satici-profili/dcasuk4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 22 Kasım 2023; 2:16:10 >
  • DENİZ CASUK, AĞIR kusurlu ürünü İADE ALMIYOR! Forum ahalisi dikkat etsin sarı site satıcısına!

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

Tehdit nerede hocam? Bir de ürünü neden onayladınız?

• Abi adam 1800'ü vermem diye tehtit etti. Aldığım gibi test ettim. İadede karar kıldım. Ama ücretin yarısını vermem diyince olsun satarım dedim, demez olaydım dikkatli takip edince ürünün hem ekran hem bataryasıda problemli çıktı. Ben zaten bu ikisi için almıştım.

Dediğiniz gibi keşke onaylamasaydım. Sahibinideni arayıp söyledim, ama yardım edemeyiz. Mahkemeye başvuracaksınız dediler.

Pişkin pişkin iade etseydiniz yazması deli etti beni.

Aldığım ürün a72 galaxy telefon buarada. Merak edenler için.

• OptikForm kullanıcısına yanıt

Hocam ürünün yarı fiyatını ön ödeme olarak atmıştım. Onu vermem dediği tonla mesajı var. En makulünü attım. Onayladım çünkü hızla satarım belki diye düşündüm. Lakin ağır kusurlu bir ürüne kimse 3500 ödemez. Milletede yalan söyleyemem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OptikForm kullanıcısına yanıt

• Hocam sadece ekranı 1700. Bana sadece şebeke sorunlu dedi. Evde kullanacağım için sıkıntı değil benim için. Lakin Hem ekranda hayalet resim olması hem bataryanın bardaktan dökülen su gibi azalması acayip moralimi bozdu.

Ekranı bişekilde idare ederim. Lakin batarya çok büyük sorun. Üstüne pişkin yorumu beni çıldırttı.

Ben bu forumda kız meselemi bile çözdüm. Burada topluca mesaj yazdırarak. O yüzden yine foruma yöneldim.

Ben buarada uğraşı için 800'ü bırakmayıda önerdim. O 500 bile atamam diyip durdu.

Kesinlikle dediğiniz gibi, önceden her ihtimali sormam lazımdı. Sadece bataryasını sordum. Birgünü rahat çıkarır dedi. 3 dakikada hiç birşey yokken %5 azalıyor pil.... heralde sadecee saate bakıcam.

• Ne yapılabilir hocalarım

• Bildiğim kadarı ile hiç birşey yapamazsın. Onaylamsaydin yasal yolların olacaktı ama onay vermişsin. Sonuçta parayı bankadan gonderdin para aciklamasina parayi neden gönderdiğini yazdin mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt

Yazdım hocam. A72 TELEFON ÖDEMESİ diye. Yarın savcılıktayım.

Sattığı ürünlerde çok elektronik var. Forumdakiler düşmesin böyle satıcının eline istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 22 Kasım 2023; 1:55:37 >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    O iyimiş bak. O problem cikarar karşı tarafa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt

İade talebi bile gönderdim. Olumlu yanıt vermiyor. İbana bişey atmak cidden sıkıntılıymış.

Diğeri zaten sahibindende kayıtlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 22 Kasım 2023; 2:3:25 >
  • Benim anlamadıgım neden get ilanı açılan ilana onden 1800 lira yolladınız.İşlem ücreti 50 lira az ödemek içinmi?

• lithran kullanıcısına yanıt

Yok hocam. Tümünü param güvende ile ödemek istedim. Güvenli olsun dedim. Lakin satıcı olmaz, cihazda sorun yok dedi. Yarısına ikna oldu sadece.

Hiç böyle bir durmuşa karşılaşmamıştım. Ürünü iade etsende ücretin yarısını hayatta vermem diyip durdu. Keşke iade ete basıp, tüm param yatana kadar yerine başka ürün yollasaydım... Tamamen tehtit altında onayladım.

Düz iade etsem hem ürün hem ürünün yarı fiyatından olacaktım bu sefer.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.