Şimdi Ara

Nike Garantisi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Yaklasik 4 ay once indirimde olan Nike Eastham ayakkabiyi Flo'dan satin aldim. Ayaklarim tarakli oldugundan dolayi zamanla iyice yanlardan yavsayip sonunda patladi. 2hafta once ayakkabilari garantiye yolladim ayakkabilar geri donmeden Flo musteri hizmetlerini aradim. Cok tartistim ustune gittim tek soyledikleri urunumuzun kalitesinde bir sorun gorulmemistir. Bende bu ayakabiyi bilerek yirtmadigimi ve 2-3 ayda patlayacaksa neden nike aldigimizi sordum. Sonuc ayakkabilar geri geldi. Ne yapmami onerirsiniz. Bunun yani sira U.S. Polo bi ayakkabim var. Butun gun ayakta kosusturmacayla calisiyorum hic rahat edemedim ayak konusunda.. Cok tuzlu olmayacak sekilde nefes alan terletmeyen tabani yumusak ana kucagi gibi saracak bi kere su garibanin yuzunu guldurecek bi ayakkabi onerin allasen ya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Puma suede 4 yil puma basket giydim hem rahatti hemde hic patlama, acilma olmamisti yerinde olsam tuketici haklarina giderdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Puma suede 4 yil puma basket giydim hem rahatti hemde hic patlama, acilma olmamisti yerinde olsam tuketici haklarina giderdim

Bu konuyla tuketici hakem heyetimi neresi ilgilenir bi bilgilendirebilir misin dostum?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.