Şimdi Ara

Nike halı saha ayakkabı öneri lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorum şu olacak nike halı saha ayakkabısı olarak güzel krampon öneriniz var mı? ve tekmelik önerisi alsam? şöyle makul ve güzel bir ayakkabı ve fiyat söyler fotografta verirseniz çok memnun kalırım.

• Zaten 4 çeşit ayakkabısı var beğendiğini al.
  • hocam adidas'ta olabilir umbro'da olabilir her türlü olur yani. böyle çok beğenilen varsa onu alıcam. fiyatlar ne hocam?
  • Ben adidas f50 adizero prime ile nike mercuiral modelini beğeniyorum.Fiyatlar değişken mesela aynı ayakkabının atıyorum yeşilini 2 ay boyunca mağazada satıyorlar Messi giyiyior vs. 120 lira sonra mavisini çıkartıyorlar hiç bir değişiklik yok o ayakkabı eski oluyor outletlere gidiyor 60 liraya takip etmen lazım.
  • Umbro ve lotto'ları incelemeni tavsiye ederim. prof ayakkabılarını bilmiyorum fakat nike ve adidasın çoğu halı saha ayakkabısını kullanmışlığım var. hiçbiri parasını haketmiyor. hele son aldığım adidasa lanet ettim. (sadece halı sahalar için konuşuyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSeroglu

Ben adidas f50 adizero prime ile nike mercuiral modelini beğeniyorum.Fiyatlar değişken mesela aynı ayakkabının atıyorum yeşilini 2 ay boyunca mağazada satıyorlar Messi giyiyior vs. 120 lira sonra mavisini çıkartıyorlar hiç bir değişiklik yok o ayakkabı eski oluyor outletlere gidiyor 60 liraya takip etmen lazım.

eyvallah hocam teşekkür ettim yardımın için.
  •  Nike halı saha ayakkabı öneri lütfen.

Tam anlamı ıle buradakı malzemelerle sahaya cıkıyorum mılan formam sortum gattuso yazılı tabı ayakkabıda aynısının kucuk numarası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halı saha da krampon olayı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.