Bildirim
Nike halı saha ayakkabı öneri lütfen.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Zaten 4 çeşit ayakkabısı var beğendiğini al. -
hocam adidas'ta olabilir umbro'da olabilir her türlü olur yani. böyle çok beğenilen varsa onu alıcam. fiyatlar ne hocam? -
Ben adidas f50 adizero prime ile nike mercuiral modelini beğeniyorum.Fiyatlar değişken mesela aynı ayakkabının atıyorum yeşilini 2 ay boyunca mağazada satıyorlar Messi giyiyior vs. 120 lira sonra mavisini çıkartıyorlar hiç bir değişiklik yok o ayakkabı eski oluyor outletlere gidiyor 60 liraya takip etmen lazım. -
Umbro ve lotto'ları incelemeni tavsiye ederim. prof ayakkabılarını bilmiyorum fakat nike ve adidasın çoğu halı saha ayakkabısını kullanmışlığım var. hiçbiri parasını haketmiyor. hele son aldığım adidasa lanet ettim. (sadece halı sahalar için konuşuyorum) -
quote:
Orijinalden alıntı: GSeroglu
Ben adidas f50 adizero prime ile nike mercuiral modelini beğeniyorum.Fiyatlar değişken mesela aynı ayakkabının atıyorum yeşilini 2 ay boyunca mağazada satıyorlar Messi giyiyior vs. 120 lira sonra mavisini çıkartıyorlar hiç bir değişiklik yok o ayakkabı eski oluyor outletlere gidiyor 60 liraya takip etmen lazım.
eyvallah hocam teşekkür ettim yardımın için. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X