Şimdi Ara

Nike Hypervenom Krampon video inceleme 'Sahaların kuralları değişiyor.' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
7.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nike reklamlarının yayınlanması malum şeye mi işaret?
  • Beyler, herkes serbesttir... zorla bu videoyu izlettirmiyorlar.
    HTC, SAMSUNG, IPHONE... MSI, ASUS, EXPER, NVİDİA, ATI incelemelerini izlerken iyide bu mu kötü oldu ! İsteyen izler isteyen izlemez adam kötülük yappamış ki enteresan bir inceleme olmuş. Ayrıca burada ki adamların parasını cebinizden mi veriyorsunuz onuda anlamış değilim. Lütfen kendimizi kandırmayalım...

• Ronaldinhoya işaret.
  • DonanimHaber'deyim değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 31 Temmuz 2013; 19:06:05 >
  • Bence çok yararlı olmuş, arada bu tarz, yeni teknolojilerden faydalanan ürünler bence daha fazla gösterilebilir. Mesela ş sıralar yeni krampon almayı düşünüyordum ve nike hypervenom ilgimi fazlasıyla çekiyordu ve bu video sayesinde de ekstra bilgi sahibi oldum ürün hakkinda. Sonuçta 10-15 liralık pazar malı değil bunlar, 70-120-250 euro arasında değişen 3 modeli olan tamamen zevke ve konfora hitap eden bir ürün.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan maçta giysem bir daha çağırmazlar
  • ayda yılda bitane böyle haber yapılıyo bu sitede onda da yapılan yorumlara bak. illa istiyosunuz ki telefon haberlerinde boğulalım. bu da teknoloji değil mi? teknolojik bi gelişme varsa, yeri gelir giysi de tanıtırlar, nolcak yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Big Fan BSC

Beyler, herkes serbesttir... zorla bu videoyu izlettirmiyorlar.
    HTC, SAMSUNG, IPHONE... MSI, ASUS, EXPER, NVİDİA, ATI incelemelerini izlerken iyide bu mu kötü oldu ! İsteyen izler isteyen izlemez adam kötülük yappamış ki enteresan bir inceleme olmuş. Ayrıca burada ki adamların parasını cebinizden mi veriyorsunuz onuda anlamış değilim. Lütfen kendimizi kandırmayalım...

Kaç tane z87 anakart çıktı kaç tanesi incelenmiş bir bak istersen.
  • Donanimhaber her turlu haberi vermeye basladi 've bu donanimhaberin dahada buyudugunun habercisidir bir kac sene sonra dunyanin sayili donanim sitelerinden biri olma yolunda emin adimlarla ilerliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: capoeira_GS

Videonun başlangıcında Messi çıkacak sandım :))

Messi adidas giyiyor

Bir ara kramponu buydu

Nike Hypervenom Krampon video inceleme 'Sahaların kuralları değişiyor.'
  • Mesut beyciğim,futboldan anlamam ama gayet güzelde izledim videoyu.. :) Herkes sizi,siteyi,editörleri ve bu işlerin nasıl işlediğini bilmeye yada anlamaya bilir. Yorumlara da alışkınsınızdır artık,ama bu ve bunun gibi videoların "nerde bu z87 anakartlar" denilen videolardan daha çok izleniceği kesin. Eminim telefon haberleri yayınlanığınızda da burası donanım sitesi ne telefonu diyenler olmuştur. Kimisi bu sitenin Türkiyenin en çok ziyaret edilen ilk 10 türk sitesi içinde olduğunu bileyerek, spesifik bir site sana bilir,umursamamalı sanırım... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oltanoltan

quote:

Orijinalden alıntı: Big Fan BSC

Beyler, herkes serbesttir... zorla bu videoyu izlettirmiyorlar.

Kaç tane z87 anakart çıktı kaç tanesi incelenmiş bir bak istersen.

Teknoloji portali burasi, spor teknolojileri ustune konusuluyor videoda. O zaman forumdaki donanimla alakasi olmayan tum gonderileri silsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi şut çekseydin bir iki hareket yapsaydın mesut abi :D
  • Ayakkabı incelemesi olması sorun değil ama düzgün bir inceleme olmalıydı. 2-3 cümle bile söylenmedi...

• Böyle videoların forumda olmasını eleştiriyor olabiliriz ancak videoların kalitesine, içeriğine diyecek söz yok. Gerçekten profesyonel iş yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brn_Kvn25

quote:

Orijinalden alıntı: capoeira_GS

Videonun başlangıcında Messi çıkacak sandım :))

Messi Nike'mı giyiyo ?

illa giymesi lazım futbol ayakkabısı sonuçta parayı kim verirse o sponsor olup reklamında oynatıyor bizde biliyoruz adidas reklamında oynadığını yazmanıza gerek yoktu yani espiri olarak söyledim zaten
  • capoeira_GS kullanıcısına yanıt
    İlla giymesi lazım. Sponsoru kimse onun markasını giymek zorunda. Sen hiç Ronaldo'nun Adidas, Messi'nin de Nike giydiğini gördün mü ? Espri yaptığını nereden bilecektim ?
  • Güzel olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.