Şimdi Ara

Nike Hypervenom Krampon video inceleme 'Sahaların kuralları değişiyor.' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
7.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız stand görevlisi ne yazık ki açıklama bakımından başarılı olamamış. Heyecan yaptı belki de.

Ben hala diğerlerinden farkı nedir anlayabilmiş değilim. Tek gözüme batan yeniliği yılan derisi gibi bir kumaşı var sadece .
  • Türkiye'nin en büyük teknoloji haber sitesindeyiz ve belki de onbinlerce üyesi var. Bu kadar üye arasında 8-10 yaşlarında binlerce üye vardır. O nedenle manasız yorumları çok yadırgamamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: xchmer

Merhaba ben Mesut Özil.

• İyi bir video olmuş tebrik ederim donanimhaber "üyesi" olarak ben beğendim şahsen biraz daha uzun olsaydı herhalde daha iyi oluru.
  • Çok güzel bir inceleme olmuş teşekkürler. Bazı gereksiz yorumlarda olmasa.

• Güzel bir inceleme olmuş ben çok beğendim
  • halı sahasının fiyatları nedir tam olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Debdebeli

halı sahasının fiyatları nedir tam olarak ?

165

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapgan Kağan

quote:

165

pazarlıkla 150 olmaz mı yav
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kapgan Kağan

quote:

165

pazarlıkla 150 olmaz mı yav

Olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olmuş
  • kemal her haftasonu halısahaya gidiyormuş,ondan dolayı futbolla arası iyiymiş.
  • Goede dag, ik Mesut Çevik.
  • 225 dolarmış.
  • krampon halisaha falan böyle incelemeyle alınmaz . Decathlon da giyin ayakkabıları bi iki topa vurun , bi koşun . vucut yapiniza uygunsa performans alırım derseniz alın bu tarz ayakkabıları .

Geçen halisahaya göbekli bi abi gelmiş mercurial vapor giyiyo , siz düşünün artık .
  • bazıları donanimhaber'deyim değilmi falan yazmış.

Burası teknoloji forumu , bu incelenen ayakkabıda bir teknolojinin ürünüdür .

Ayrıca bu forum teknoloji üzerine kurulmuş olsada , özellikle konu dışıyla çok daha fazla kısma hitap etmeyi başarmıştır .
  • Bu ayakkabıyı Neymar, Isco, Sneijder, Lewandowski, Wellbeck, Rooney, Mehmet Topal... giyiyor

arkdadaki ters nike işareti olmasa güzel oluyor ama t90 ile mecruial birleşimi bi ayakkabı oldugunu
    çok belli ediyor ama herzaman mercurial 1.dir

• Nike hypervenom sg ve ag arasındaki fark nedir bileniniz varmı Ayrıca profösyonellerin ayağındaki hpervenom un modeli ne ?

• Sırf para tuzağı başka bir şey değil. Dh de nereden para koparacağını şaşırdı
  • nike söyleyinde Sabri ye özel granpon üretsin adam vurdumu kale korkarak yer mi? değiştiriyor nedir.Anlamadım yahuuu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.