Şimdi Ara

Nike Hypervenom Krampon video inceleme 'Sahaların kuralları değişiyor.' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
7.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O krampon bende olacak hüseyin boldu bile geçerim :)

• tamam iyi güzel düpedüz eleştiren arkadaşları ben de eksiledim lakin ortada şöyle bi durum da var.. Şimdi bu inceleme değildir, malesef reklam tamamiyle.

Bu durumda televizyonda çıkan calgon şu bu vs reklamlarına da inceleme adı altında gömelim gitsin isterseniz yok rezistans kireçlenmiş diyerekten..

Donanımhaberin hangi konuda ne yapıp yapamayacağına karışamayız yanlış yaparlarsa kendileri kaybederler ama şu video, incelemeden çok reklam adı altında izlenebilir..

bu eleştirileri okuyorsunuz lütfen dikkate alın.
  • Kötü bir inceleme.

• Bu tarz resklamlar kötü degil ancak donanım haberin adidas ın micoach unu ve onunla uyumlu bi ayakkabıyı test etmesini tercih ederim kendilerine daha uygun olur.

• Kimse bu videoya itiraz etmesin. Donanımhaber artık kendini aştı gerçekten büyük bir website oldu. Artık DH yi televizyonda görme vakti geldi..

edit: ayakta sonuçta bi donanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netstat -- 1 Ağustos 2013; 12:49:07 >
  • Bence çok güzel bir iş çıkarmışsınız. Malesef eleştirenler ise sadece laf kalabalığı olsun diye eleştiriyorlar.
  • Sneijder birazdan istinye park ta
  • @Murat.92 Bir an okurken vay be dedim taki tırnağın dışına çıkana kadar . Neyse ilerde oda yapılır. Hatta vuruş şiddetini bile ayarlarız.

• Aslında tam tersine, bu tip incelemeleri daha detaylı ve profesyonel biçimde, özellikle bizim kulüp yöneticilerinin gözüne sokarak yapmak lazım. Mesela böyle bir inceleme yapmak istediklerine göre, asıl Dortmund'un antrenman takvimine aldığı şut makinesini, hemde yerinde incelemeliler.

Bizimkiler, avroları gömmeye, avrupa vatandaşı statüsünde oynamaya teşvik etmeye devam etsinler. Belki bir gün birisinin kafasına dank ederde biz ne yapıyoruz der-pekte umutlu değilim ama neyse- (Aslında o kadar gülüuyorumki içimden, Türk Futbolu neden gelişmiyor, yerli oyuncular çok pahalı diyen sayın üç büyük yönetici[leri-burada aslında kimi işaret ettiğim çok açık-]miz tutup avrupa vatandaşı statüsünde oynamaya teşvik ediyor yabancı oyuncularını).

Ayrıca, kramponda bir donanımdır (bazı arkadaşlarında üstüne basarak söylediği gibi).

• Napoli maçında sneijder giymişti galiba ters nike işaretinden hatırladım güzel inceleme meraklısı için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Çevözil
  • Teknoloji sadece bilgisayar parçalarından ibaret değildir, her alanda olabilir. Bir teknoloji sitesi olarak da Donanım Haber'in bu şekilde atılımlarının olması gayet doğaldır. Zaten hiç bir teknoloji sitesinde DH'deki kadar geniş bir Spor bölümü yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat.92

Ben de bekliyorum Mesut abi bu kramponun içindeki çip sayesinde attığınız adımı, yaktığınız kaloriyi, topa vuruş şiddetinizi android ve ios cihazınız üzerinden takip edebilirsiniz desin diye. Boşuna izlemeyin ayağı sarıyomuş hafifmiş o kadar.

+1
    aynen öle bişey bekliyodum tabandaki özel baskı devresi sayesinde ayakkabıyı kullandığınız süreyi kaç adım attığınızı kaç kalori yaktığınızı vsvsvs. takip edicez la diye izledim incelemeyi ha iyi mi olmuş kötü mü olmuş derseniz iyi olmuş neticede buda teknolojik bir gelişme ancak dh'de böle şeyler görmeye alışık olmadığımız için tuhaf geldi bana
  • Gayet değişik ve güzel bir inceleme olmuş.

• güzel krampon
  • Nike dedin mi akla Mercurial gelir.
  • Başlığı görünce şok oldum yok artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tenolojik özellikli bir ayakkabı sanara açtım videoyu.

mesut çevik dh nin jokeri maşallah

• Bizim gibi, amaci rakibi sakatlamak olan stoperler için de özel, bilek kıran krampon incelemelerini bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu videonun ardından korayspordan bugün satın aldım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.