Şimdi Ara

NIKE + IPOD Kullananlar Buraya (Fan Kulübü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende yeni aldim. Ipod 4 8 GB de kullaniyorum 65 liraya aldim ancak sensor + aparat olarak geldi aparati bosuna almis oldum.Çünkü aparata gerek yokmuş 4. nesilde.

Dün deneme şansım oldu.Yanima S2 yide aldim dogrulugu olcebilmek icin 35 dakikada 3.02 km yaptim.Endomondo ve Nike + Ipod ayni verileri verdi.Ancak Endomondo yaktigim kaloriyi 178 Nike+Ipod ta 218 gosterdi . Bu arada Nike + ayakkabida kullanmiyorum.Normal ayakkabida kullaniyorum kucuk bir aparat gibi bir sey yaptim dusmemesi icin gayet is goruyor.PC ye gecince paylasirim.

Başka kullananlar varsa soyleyin yazayim Nike + nickini versin birbirimiz ekleyelim ne kadar yol yaptigimizi gormus oluruz.

1.AKINCI BURAK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mishaola

?

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 19:35:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigör

Bende o cihazı almayı düşünüyorum. Ebayda 10 dolar civarına bulunuyor. Sadece sensör olarak 2. el uygun fiyata alacağım

Aynen 4. Nesil varsa sadece sensör alın boşu boşuna gidip benim gibi aparat almayın
  • evet gayet ilginç bende ipodumdaki bu nike uygulaması ne diye düşünüyodum hiç de araştırmamıştım güzel konu olmuş
    konuya resimler koyup detaylı anlatımlar yaparsan daha güzel olur insanların ilgisini çekebilir :D
    evet bu aleti biraz araştırdım türkiyede sanırım sadece gg de var 65 tl ye aparat + sensor satılıyor. sadece sensoru ebay dan alıncada 14$ falan 25tl ye geliyor fakat ne kadar kargo ücreti gelir hiç bilmiyorum
    bugün nike a gittigimde baktım sensor falan yoktu ayakkabısını gördüm tabanı çıkardım sensor yerleştirme yeri vardı fakat ayakkabı 339 TL falandı sanırım :D
    bu aleti almayı planlıyorum ama 65 tl bana biraz fazla geldi ve ayakkabı ya nasıl monta ederim o konuda kuşkularım var yolda giderken düşebilir
  • dostum bi fotograf koyabilir misin , ilgimi cekti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar fotograflari cektim pc ye gecince ekliyecegim

EDIT:Şu an dışarı çıkıyorum akşama gelince Resimleri ve Nike+ sensörü ayakkabıya bağlayan basit bir aparatın nasıl yapıldığını anlatıcam iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Vettel -- 8 Temmuz 2012; 14:46:49 >
  • konu pek ilgi görmedi aslında iyi bi paylaşımdı
  • ee hani fotograflar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.