Şimdi Ara

Nike kullanıcı hatası dedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2 yıl galiba hocam sadece fatura yetiyor diye biliyorum. Fotokopisini verin her ihtimale karşı hakem heyetine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Wigle,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • Pazartesi dilekçeyi veriyorum bakalım ne sonuç çıkacak buraya yazacağım

• Evet arkadaşlar 3 ay önce verdigim dilekçe sonrası dün kaymakamlık aradı ayakkabıyı getirin incelenecek denildi sabah ayakkabıyı götürdüm yarın gel al karar bir sonraki toplantıda belli olacak denildi aşamaları yazmaya devam edecegim

• Bugun itibari ile eve tebligat geldi ve reddedildigi özensiz kullanımdan vs oldugu denilmiş 15 gün itiraz hakkı tanınmış gidip itiraz edeceğim nereye kadar gidecek bakalım

• adidas superstar ayakkabım 4 ay sonra dış kısmından kendi kendine yırtıldı incelemeye gönderdim sonuç bekliyorum ben de.
  • Sonuç ne oldu?

• o ayakkabının sahte olduğuna yüzde yüz eminim

• ayakkabı giyim konusunda garanti zorunluluğu yok, garanti var diyen de işi yokuşa sürüyor yani sözde kalıyor. nasıl olsa mecbur değilim diyorlar.

lesscon dan ayakkabı aldık, halı saha ayakkabısı, bir ayda patladı önü. 6 ay garanti 1 yıl garanti falan diyorlardı. kullanıcı hatası dediler. hatamız halı saha ayakkabısını halı saha maçlarında kullanmak olmuş onlara göre ama bize göre hatamız dandik firmaya güvenmek olmuştu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.