Şimdi Ara

Nike kullanıcı hatası dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. 25.07.2017 ayında n11den aldıgım nike air max marka spor ayakkabıda çok kullanmamama rağmen (zaten kış oldugundan genelde bot giydim) iç arka topuk kısmında yırtık oluştu sert plastik kısımlar ayağıma batıyor ve giyilecek gibi değil satıcıyla görüştük ve ürünü gönderin incelemeye gönderelim dediler. Büyük ihtimal iki gün orda durdu ve kullanıcı hatası diyip geri göndermişler ürünü sıradan bi ayakkabı olsa uğraşmazdım ama biz bu ayakkabıların kalitesine para veriyoruz tüketici haklarına başvurmayı düşünüyorum sonuç nasıl olur uğraşmaya değermi yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wigle -- 7 Ağustos 2018; 10:56:21 >

• Hocam meramınızı anlatan bir dilekçe hazırlayın ayakkabıyla birlikte gidin incelemek isteyebilirler. İkamet ettiğiniz ilin kaymakamlığı bünyesindeki tüketici hakem heyetine fiş veya faturanızı ibraz ederek başvurun. İlin yoğunluğuna göre 2-7 ay arasında karar çıkar %75-80 lehinize sonuçlanır. Yalnız konuya göre ayakkabıyı gelecekte almışsınız tarihlere dikkat edin. İyi çalışmalar
  • domatesadam kullanıcısına yanıt
    Faturadaki tarihte 25.07.2017 o kadar uzun sürüyormu karar çıkması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wigle -- 7 Ağustos 2018; 10:56:45 >
  • Biran 2019 dayiz sandim korktum
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Benim hatam:) 25. 07.2017 fatura tarihi
  • Sürebilir yoğunluğa göre
  • “ bu ayakkabıların kalitesine para veriyoruz”dan sonra koptum. Sakın isme ve logoya veriyor olmayasın parayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

“ bu ayakkabıların kalitesine para veriyoruz”dan sonra koptum. Sakın isme ve logoya veriyor olmayasın parayı?
    Nike çok kötü değil ki kalite olarak? Hiç biri Converse değil ama gözümde
  • celades kullanıcısına yanıt
    İsme veya logaya para vermiyorux kaliteye veriyoruz aldıgım nike adidas ayakkabılardan hala evde olan 4 5 yıllık ayakkabılar duruyor pazardan aldıgın ayakkabıları ne kadar giyebiliyorsun burda nike gibi firmaları kötülerken neyi savunuyosunuz bilmiyorum colombia mı north face mi 200-300 fiyat bandına alınacak ayakkabılar nike adidas lescon gibi markalardır tik işareti için para vermiyoruz o fiyata onlar iyi diye onları tercih ediyoruz
  • domatesadam kullanıcısına yanıt
    En kısa sürede başvuru yapacağım hocam. Aslında aylarca bende olan bi ayakkabıyı kullanıp parayı geri almak vicdanıma sığmıyor firma benzer bi ayakkabı gönderelim deseydide kabul ederdim mağdur etmemek adına ama direk kullanıcı hatası diyip takmamak saygısızlıktır İnşallah olumlu sonuç alırım teşekkür ederim ilginizden
  • Adidas Kalite"

Nike' Tip model derler..
  • Lene kullanıcısına yanıt
    nike markasını oyuncak etmiş kişiler getirdi bu raddeye iki markanında farklı ayakkabılarını kullandım ortalama ömürleri aynı gibi bu ayakkabı hariç açılma vs de yaşamamıştım kalıp bozuluyo en fazla ama kaliteden memnunum
  • Wigle W kullanıcısına yanıt
    Her iki Mağazaya sık sık giderim.

NE yalan söyleyeyim Adidas ayakkabıları taş gibi. Kalite akıyor. Hele ULTRABOOST söylemeye gerek yok.

Nike ise, cıvıl cıvıl gerçekten. daha çok genç kesime hitap ediyor. Modeller falan çok renkli. Ama bir Adidas değil.

Bu benim kişisel görüşüm.

Nike spor ayakkabım var bu arada.
  • celades kullanıcısına yanıt
    airmax malzeme kalitesinde bi ürün söyle daha ucuza
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Ama olaya şöyle bakmak lazım ultrabos dediginiz ayakkabı 600 700den aşagı değil nike da kendine göre üst grup ayakkabıları var dediginiz gibi adidas daha iyi olabilir gerçi eski kaliteleri hiçbirinde yok new balance alıp 10 yıl kullananı biliyorum şimdi alınca 2 ay sonra yana doğru açılıyo ayakkabı yinede 200 300 fiyat bandı için adidas nike gibi markalar güzel seçenekler
  • Hocam aynı olay benimde başımda sckechers mı ne marka ise 350 lira para verdim ayakkabı arka iç kısımdan 2 3 ayda yırtılmaya başladı 1 ay önce gönderdim garantiye fabrikasyon bişey değil kullanıcı hatası diyor. Ya bu garanti sadece fabrikada yanlış üretilmiş ürünlere mi yarıyor. Eğer yanlış üretimse zaten ben alırken görürürüm. Adamlar kötü yapmışlar ayakkabıyı kabul etmiyorlar. Şikayet var sitesine bakın aynı sorunlar ve aynı çmzümler mevcut. Yani çözüm yok tüketici hakem heyeti tek çözüm galiba
  • burak335 kullanıcısına yanıt
    Ayakkabıyı 7. Ayda aldım 4 5 tane spor ayakkabıda var sırf bide kış ayıydı bot giydim genelde desemki yaz ayı hergün bunu giydim yada iki seneye yaklaştı o kadar giydim atardım uğraşmazdım ama çokta giymedim yani ayakkabı dış olarak bozulmamış hala iyi ama içi bu kadar kolay yıpranmamalı hafta içi dilekçe yazıp tüketici haklarına başvuracağım bende
  • Wigle W kullanıcısına yanıt
    Ben tekrar yolladım garantiye ama yine ret gelecek bende gitcem artık tüketiciye. Arkadaşın biri gidip kazanmıştı onun dilekçesini bulabilirsem paylaşırım sizle de
  • burak335 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi olur bekliyorum
  • Bide bişey sormak istiyorum ayakkabı ile garanti belgesi gelmedi 2 tane fatura var biri n11in diğeride satıcının kestigi fatura bu ayakkabılarda garanti süresi ne kadardır yazmıyo çünkü tüketici hakları süre dolmuş falan dermi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.