bence ikiside iyi marka ama parana göre şimdi her ikisinide kullanmış biri olarak nikeın kiler fazla kaliteli olmuyor ama geçenlerde bir adidas almışım pfffffff harika bir ayakkabı tabanı filan nike a bin basar
oyun :ADİ DASLARR (KURUCUSU ) MEKANI :CEHENNEM
Adidas Superstar
bilmem farketmez halı sahada hiç adidas almadım Yine nike almayı düşünüyorum
adidas daha basit tarzda tasarım yapıyor,ama nike tasarımları daha görsel olarak güzel,tasarım model olarak nike iyidir
adidasın 3 çizgisi yeter
nike'ın cızığı yeter
Beyler yıllardır bu konu açılıyor yaa ne kadar mantıksız. 2 markada kendini ispat etmiş ikisininde dayanıksız ürünlerinin yanında kaliteli ürünleri var ve tamamen farklı modeller vermeye çalışıyorlar.
nike de 6.0 tek geçerim
Adidasta da sevdiklerim var.
quote:
Orjinalden alıntı: The Starbury
adidasın 3 çizgisi yeter
quote:
Orjinalden alıntı: 1299
İkisini de kullandım. Nike 6 ay içerisinde kendinden geçti. Ardından Adidas aldım. 2. senem ve ayakkabı taş gibi. Yaz-kış ayağımdan çıkmadı. Kışın bir nevi bot vazifesi görüyordu (Superstar). Ayakkabı çok kirlendiğinde bir sünger çekiyorum, ilk günkü gibi gözüküyor. Bir de ayakkabıyı o kadar çok beğendim ki aynısından bir tane daha almak düşüncesindeyim.
bende tamamen siyah olanı var gercekten sağlam.
oyumu nikeye verdim halı sahaları çok güzzel
ama adidas süper starı unutmuşum oyumu nike versemde adidas
4 sene önce heves edip nike ayakkabı almıştım. 1 hafta sonra ayakkabı ayağımı rahatsız etti. tam ayağım alıştı derken bu seferde ayakkabının üzerindeki bağcık yerine kullanılan cırt cırtları tutmaz oldu. şimdi giydiğim adidas 1.5 senelik hala ilk gün ki gibi sağlam.
Tabiki de Adidas
ADİDAS bayiine girdiğim zaman başım dönüyor.Kaliteler dünyasına hoşgeldiniz yazıyor kapıda
biri sık ve saglam fakat digeride gayet guzel modeller cıkarıyor sonucta ikiside kendi platformunda onculer
puma
Adidas SuperStar...
Basketbol Olanını 2 Yıl Kullandım Anca Kötüleşti..