sizin görüşlerinizi merak ettim.adidası hiç sevmem ürünlerini beğenmem bence nike sizce¿║1♠$
Adidas
nike ==>
Bence Adidas. Gidip ürünlerine göz attım ikisinede, Adidastaki ürünler daha şık, daha bir kaliteli geldi bana.
quote:
Orijinalden alıntı: barman
Bence Adidas. Gidip ürünlerine göz attım ikisinede, Adidastaki ürünler daha şık, daha bir kaliteli geldi bana.
Adidas.
quote:
Orijinalden alıntı: Pesimistyle~
Adidas.
Alıntıları Göster
Adidas
quote:
Orijinalden alıntı: Daemonia.
Adidas
Alıntıları Göster
Nike
quote:
Orijinalden alıntı: Daemonia.
Adidas
Alıntıları Göster
Niike
quote:
Orijinalden alıntı: dankos
Niike
Alıntıları Göster
1 ay önce nike dan 170 lira verip ayakkabı aldım, burundan açılma yaptı yarın gidip vericem ,gözümden düştü nike
ADİDAS
İkisini de kullandım. Nike 6 ay içerisinde kendinden geçti. Ardından Adidas aldım. 2. senem ve ayakkabı taş gibi. Yaz-kış ayağımdan çıkmadı. Kışın bir nevi bot vazifesi görüyordu (Superstar). Ayakkabı çok kirlendiğinde bir sünger çekiyorum, ilk günkü gibi gözüküyor. Bir de ayakkabıyı o kadar çok beğendim ki aynısından bir tane daha almak düşüncesindeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: Roland Deschain
İkisini de kullandım. Nike 6 ay içerisinde kendinden geçti. Ardından Adidas aldım. 2. senem ve ayakkabı taş gibi. Yaz-kış ayağımdan çıkmadı. Kışın bir nevi bot vazifesi görüyordu (Superstar). Ayakkabı çok kirlendiğinde bir sünger çekiyorum, ilk günkü gibi gözüküyor. Bir de ayakkabıyı o kadar çok beğendim ki aynısından bir tane daha almak düşüncesindeyim.
Adidas
quote:
Orijinalden alıntı: Roland Deschain
Adidas
alayına gider
quote:
Orijinalden alıntı: O.Bora
Adidas
Alıntıları Göster
Adidas kalite yönündende sağlamlık yönünden de bin basar nike a. nike şişirilmiş bir marka
quote:
Orijinalden alıntı: mc_avalon
Adidas kalite yönündende sağlamlık yönünden de bin basar nike a. nike şişirilmiş bir marka
Alıntıları Göster
Adidas...
quote:
Alıntıları Göster
Yıllarca 2 ayakkabıyıda kullanmış birisi olarak, adidas ın nike dan daha dayanıklı, rahat, nike ında daha gösterişli olduğunu söyleyebilirim. Kendime yeminliyim bidaha nike almycam. aldığım bi adidas ayakkabı en az 2 sene gidiyor.. aldığım adidas sayısı kadar nike parçaladım
quote:
Alıntıları Göster
Adidas
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D
Yıllarca 2 ayakkabıyıda kullanmış birisi olarak, adidas ın nike dan daha dayanıklı, rahat, nike ında daha gösterişli olduğunu söyleyebilirim. Kendime yeminliyim bidaha nike almycam. aldığım bi adidas ayakkabı en az 2 sene gidiyor.. aldığım adidas sayısı kadar nike parçaladım
Alıntıları Göster
ADİDAS
quote:
Orijinalden alıntı: Sproob
ADİDAS
Alıntıları Göster
Adidas
quote:
Orijinalden alıntı: Sproob
ADİDAS
Alıntıları Göster
şuana kadar hiç nike ayakkabıma veya başka bi ürüne bişey olmadı.. adidasta 1 kez ayakkabım parçalandı onun dışında ikisinde de sorun yok ama benim oyum nike tan yana..