Şimdi Ara

nikkon d3300 video formatı değişir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün nikkon d3300 aldım. küçük evladım var video çekip kaydedeyim hatıra olsun diyorum . videolar dikkat ettim ".mov" formatında çekiyor, kaliteli oluyor olmasına da çok yer tutuyor. ileride hdd lere sığmaz. acaba diyorum mp4 formatında kaydetme bölümü var da ben mi bulamadım. bilen arkadaşlar yol gösterirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-058B8D3E6 -- 22 Ağustos 2016; 19:23:07 >

• Hocam sorunu görünce açtım baktım nikon'un sayfasına. sadece mov uzantılı olarak çekim yapabiliyorsun.

sonrasında bir yazılım ile mov'ları mp4 olarak dönüştürebilirsin. nasıl yapılacağına dair youtube üzerinden çok sayıda uygulamalı örnek bulabilirsin.

Allah bağışlasın, delikanlıyı :)
  • kardeş bilgi için teşekkür ederim. haber üzdü beni, artık dediğin gib yapacağız artık. mov to mp4 yaparım ama keşke koskoca nikkon makine niye sadece mov kaaydediyor ? hayal kırıklığı oldu. iyi temenilerin için sağol dostum, benim prenses var :), cümlemizin evladını inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-058B8D3E6 -- 22 Ağustos 2016; 21:35:06 >
  • Dsrl ile video çekmek çokda verimli değil bana kalırsa ben çok kullanışlı görmüyorum d5200 var ben de de kaliteli ama yineden mercek odaklanması ile uğraşmak zor. tripot gibi sabit bir alanda çekimler güzel oluyor
  • Yanlış anlaşılma olmasın, dosyanın boyutunu arttıran uzantısından çok içeriği, bitrate'i ve saniyedeki kare sayısıdır.

FPS ve Bitrate ayarlarını indirerek boyutları indirebilirsiniz. D3300 60 FPS çeker, ağır çekim çalışmayacaksanız, 30 FPS'ye indirin.
  • iDealshare VideoGo 6 programı sayesinde bitrate düşürerek ve mp4 formatına çevirerek videoların boyutunu küçülttüm. 40000 civarı olan bitrate'yi 7000 civarına çekip istediğime ulaştım. memnunum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.