Nikola Teslayı anlayamıyan birtek sen değilsin , eğer öldürülmeseydi kablosuz elektrik aktarımı günümüzde halka açıklanmış olurdu.
Açıklandı zaten çinliler kablosuz pc monitorü yaptılar piyasa sürdülermi bilmiyorum
dostum tesla projesiyle ben gerçekleştirdim. 220 v tasarruf lambasını yaktım. üstelik gecede acayip görsel şov oluyor. amatörce denemeye kalkışmayınız.
PM atabilir misin?
banada pm atabilirmisin bunların üstüne çalışmalar yapıyorum.
Bir pm de ben alabilirsem güzel olur.Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: marinerocyp
quote:
Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye
quote:
Orijinalden alıntı: kucuk
Bende PM istiyorum...
Nikola Teslayı anlayamıyan birtek sen değilsin , eğer öldürülmeseydi kablosuz elektrik aktarımı günümüzde halka açıklanmış olurdu.
Açıklandı zaten çinliler kablosuz pc monitorü yaptılar piyasa sürdülermi bilmiyorum
dostum tesla projesiyle ben gerçekleştirdim. 220 v tasarruf lambasını yaktım. üstelik gecede acayip görsel şov oluyor. amatörce denemeye kalkışmayınız.
Umarım bunu daha yüksek yerlere taşırsın
quote:
quote:
quote:
Bende PM istiyorum...
Nasıl bişey yaptın bahsetsene biraz ?
bi de teslanın filmi mi belgeseli mi ne vardı galiba onun linki zorrenti falan olan pmden ulaşabilir mi? ya da mesajı alıntılayıp cevap yazın telefondan takip zor oluo
İlizyonist adlı filimde Tesla'dan bahsediyor. Galiba elektriğin babasıymış. Bize Edison diye ezberlettiler
quote:
Orijinalden alıntı: SviosM-
quote:
quote:
quote:
Bende PM istiyorum...
Nasıl bişey yaptın bahsetsene biraz ?
kendi fotograflarımı bulamadım. klasik tesla coil..
/>
elektronik bölümünde konusu vardı. orda baya tartışıldı bakabilirsiniz.
ayrıca yapım videolarım ve deneme videolarımıda bulursam upladlarım
Bana PM atar mısın hocam. Sayın Tesla hep ilgimi çekmiştir.
quote:
arkadaşlar uzun zaman önce elime "nikola tesla nın tüm patentleri " isimli bir kitap geçti. elimden bırakamadım. modern çizimle proje aşağıdaki gibidir. Hiçbir şekilde çözemedim.
Çözümü basit beyler :
Başlangıcı anlayamadım orası garip AC MOTOR dediği bir aygıt uzaydaki bir çeşit enerjiyi çekiyor - + çubuklarını görebiliyorsunuz nötr sürtünme elektiriği sanırsam dünyanın dönmesiyle uzayın sürtünme prensibi gibi çıkan enerji o olsa gerek daha sonra motor onu sıkıştırma kabinine yolluyor ordan çıkan enerji dağılıyor vibratörler yardımıyla water yani su dolu hazne ısıtılıyor ısınan buhar pervaneleri döndürüyor yani vakumlu boru buharı çekerken fiziken pervane dönüyor ve dinamo etkisi yaratıyor ardından buhar diğer vibratörün sağladığı soğutucu ile tekrar yoğunlaşarak su oluyor tekrar su haznesine aktarlıyor basit bir yöntem süt üretimindede kullanılıyor ama bu elektirik için üretilmiş.
Tesle, hükumet ve Edison arasında olanları birazcık anlamak için The Prestige. Ayrıca esfane komplike senaryosuyla deli ediyor. İzlemediyseniz kesinlikle tavsiyemdir ki bir çoğunuzun izlemiş olduğuna eminim. Spoiler almadan izleyin! Tek cümleyle bütün filmin içine edilebilir çünkü.
quote:
ayrıca yapım videolarım ve deneme videolarımıda bulursam upladlarım
bekliyorum hocam takipteyim konunu güzel olmuş
Bende Tesla'nın icatlarına,planlarına hayranım,bir PM de bana atabilir misin? Şimdiden teşekkürler
pm atarsanız memnun olurum.
quote:
kitaplar PDF olarak mevcuttur. isteyene PM atabilirim.
banada banada :D
Hocam iyiki açmışsın konuyu, forum Tesla'ya açmış meğer
quote:
kitaplar PDF olarak mevcuttur. isteyene PM atabilirim.
bende alabilirmiym.teşekkürler.
Ben de istiyorum.!!111bir!!!
quote:
Orijinalden alıntı: BaRReT81
Hocam iyiki açmışsın konuyu, forum Tesla'ya açmış meğer
bukdar ilgi olmasına sevindim. kablosuz elektriği ilk ilettiğimde babama gösterdim, kaldır bunu evi yakacaksın dedi