Şimdi Ara

Nikola Tesla - Tüm patentleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
16
Favori
16.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende pm alsam ? Çok severim Tesla'yı .
  • PM bekliyrum enerji ile fikirler lazim bana
  • bende pm alabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

Bende PM istiyorum...

Nikola Teslayı anlayamıyan birtek sen değilsin , eğer öldürülmeseydi kablosuz elektrik aktarımı günümüzde halka açıklanmış olurdu.

Tesla onu zaten başarmıştı ama kullanılması engellendi.
    Tesla nın hayatı boyunca en büyük amacı evrenden(yada boşluktan) şehirlere sınırsız enerji üretmekti bütün hayatını buna adadı ama deneyler ya yapılmadı yada bütün deliller yok edildi dökümanlarının büyük bir kısmı da öldüğü otel odasında bulundu ve FBI tarafından el konuldu.
    Bu arada Patentlerinin olduğu kitapları bende alabilirim?
  • Bildiğim kadarıyla Tesla'nın ışınlanma deneyleri de vardı fakat hükümetin desteklememesinden dolayı ört bas edildi. Okuduğum bir bilgiye göre Tesla bir gemiyle ışınlanma deneyi yapmıştı. Fakat ışınlanan gmeininiçindeki herkes gemiye kaynaşmış ve ölmüş olarak bulunmuştu. Ne kadar doğrudur bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Ertugrul-

Bildiğim kadarıyla Tesla'nın ışınlanma deneyleri de vardı fakat hükümetin desteklememesinden dolayı ört bas edildi. Okuduğum bir bilgiye göre Tesla bir gemiyle ışınlanma deneyi yapmıştı. Fakat ışınlanan gmeininiçindeki herkes gemiye kaynaşmış ve ölmüş olarak bulunmuştu. Ne kadar doğrudur bilemem.

filedelfiya deneyi. tesla coil le mümkün olabileceğini düşünüyorum. temeli yüksek frekans. biz 220V vs küçük güçlerle coil yaparken, iddialara göre 3x 750 kW jeneratör kullanarak bunu yaptılar.
  • Pm alabilir miyim?
  • Pm lutfen
  • Yenisini yaziyorum beyler. İsteyenler pm atsin.
  • Bi pm de ben alabilirmiyim
  • ben de pm alabilir miyim kitapları?
  • PM alabilir miyim?
  • Pm lütfen.
  • Pm alabilir miyim?
  • Ben de pm alabilir miyim?
  • banada kitabı pm yoluyla atarmısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM eline ulaşanlardan biri bana da yollayabilir mi?
  • Bir kitabında uzayla ilgili bir konferans verdiğini anlatıyordu , uzayda durağan değil hareketli ve sonsuz bir enerji var diyordu bu o sanırım.

Bana da PM atabilir misin?
  • Pm istiyorum bende teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.