Bildirim
Nikon 18-55mm DX VR uyumlumu cijazima
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Makinenin objektifi destekleme diye bir tabiri ilk defa duyuyorum objektif makineye kilitleniyorsa o objektif kullanılabilir ancak anladığım kadarıyla makineniz ile objektifin af çipi anlaşamamış bunun nedeni makinenin eski model olmasından olabilir ancak başka nedenlerde olabilir. Otomatik af için objektif değiştirmek yerine objektifi manuel odaklayın derim. -
hocam cok yeniyim bu fotograf isinde , ondan dolayi sordum onjektif uyumunu . dediginiz gibi manuel olarakta netlemeye calisiyorum fakat olmuyor, internette okudugum kadariyla zomei 0.45 cok ince oldugundan bazı lenslerde netleme sorunu okuyormuş öneri olarak Close-up +4 filitre öneriyorlar. bakalim lesn almadan once bu filitreyi denemek için siparis verdim .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugun Close-up +4 filitre teslim aldim , denildigi gibi bu filitre ile 0.45x lens sorunsuz calisiyor . Ayni sorunu yasayanlar icin bilgi amaclidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X