Şimdi Ara

Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
22
Favori
68.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotolara devam

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

UNBOXİNG VİDEOSU

BİR İKİ DE FOTO KOYALIM

Arkadaşlar böyle bir konu açtım nikon coolpix p510 kullananlar varsa eğer burda birbirimize yardımcı oluruz fotoğraf paylaşımı yaparız ( konuyu açan Arrow.- nickli arkadaşa emekleri için teşekkür ederiz)

DH'a FOTOĞRAF NASIL EKLENİR VİDEOSU:

Kullanıcılar

1- norton772
    2- Karakan54
    3- yalcin_tr
    4- kmlata
    5- deniz_ksk
    6- ayhanuzun
    7- GitarxtanbuL
    8- Arrow.-
    9- parcequil
    10- Ali Arslan
    11– by_fx
    12– MOBIUS
    13- hikav
    14- hasipantep
    15- kadirbaba71
    16- oAn1
    17- sonkral26
    18- teqcro
    19- glcn1905
    20– neyro61
    21- Haluk_33
    22- ozcomba
    23- bariscapt
    24- newage2010
    25- falls
    26–Light–Yagami
    27- meLojix
    28- Havya Makinesi
    29- lalaxi53
    30- KafzieL
    31- slayer_amy
    32- hanife6n
    33- ulubey46
    34- nikoncugeldi
    35- Aksaraylı68
    36- raider1905
    37- tandemetu
    38- güneşlenenyarasa
    39- i_erdemeraydin
    40- zfr20
    41-CİLO 3.25i
    Türkçe Kullanma Kılavuzu
    http://www.mediafire.com/?rhilzwqhg7cygpw

Kullanıcılar sıralamasında 41. Kişi benim 41 Kocaeli plakamı bulmuşum :)

• quote:

Fotolara devam

Hocam bu fotoğraf şok kötü çıkmış. Tahminim makina bundan daha başarılı çekebileceği yönünde.
    2008'de Canon Powershot A 720 IS ile çektiğim bir gece manzarasını paylaşayım. Aradaki yıl farkını, makinaların özellikler olarak farklılıklarını da hesaba katarak sonuçları kıyaslayalım...

-

Boyut, megapixel olarak da eşit olsunlar diye sizinkini de benim örnekle aynı ölçüye ufalttım, yani nerede ise aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 3 Eylül 2013; 0:52:09 >

• @jiddi, karşılaştırmak için koymuşsun ama fotoğrafı hareket halindeki bir yattan çektim, dikkatini çekeyim. Sabit olsam çok daha iyi fotoğraf çekerim ama koşullar buna her zaman el vermiyor işte. Yani anlayacağın bundan iyisi şamda kayısı bu koşullarda.

• quote:

@jiddi, karşılaştırmak için koymuşsun ama fotoğrafı hareket halindeki bir yattan çektim, dikkatini çekeyim. Sabit olsam çok daha iyi fotoğraf çekerim ama koşullar buna her zaman el vermiyor işte. Yani anlayacağın bundan iyisi şamda kayısı bu koşullarda.

Öyle ise tamam... Haklısınız. Çekim koşullarını bilemiyoruz tabi sadece fotoğrafa bakarak. Açıklamanız sayesinde anlamış bulunuyorum. Teşekkür ederim .
  • Yeni çekimler yaptım ama vaktim kalmadı işe gidiyorum yarın sabah ilk işim resimleri yayınlamak yarın görüşürüz...

• Arı Yavru arı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CİLO 3.25i -- 13 Eylül 2013; 21:13:01 >

• Selamlar. P510'unu satan bi arkadaş balık gözü çekim yapılabildiğini söylemiş. Böyle bir şey yapılabiliyor mu ? Yapılıyorsa nasıl yapabilirim. Bende de P510 var ama daha acemiyim :)
  • @CİLO 3.25i, fotoğraflar güzel fakat nasıl yüklediğini bilmiyorum ama o fotoları düzenleyip daha düşük bir boyutta yüklesen iyi olur çünkü sayfa açılırken ciddi bir şekilde kasıyor ve uzun sürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukangeckalan

Selamlar. P510'unu satan bi arkadaş balık gözü çekim yapılabildiğini söylemiş. Böyle bir şey yapılabiliyor mu ? Yapılıyorsa nasıl yapabilirim. Bende de P510 var ama daha acemiyim :)

Selamlar,
    Balıkgözü, çekilen bir resme efekt ekleyerek yapılabiliyor.
    Resim görüntülenirken menü tuşuna bastığınızda efeklerin arasından seçilerek eklenebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_erdemeraydin

quote:

Orijinalden alıntı: dogukangeckalan

Selamlar. P510'unu satan bi arkadaş balık gözü çekim yapılabildiğini söylemiş. Böyle bir şey yapılabiliyor mu ? Yapılıyorsa nasıl yapabilirim. Bende de P510 var ama daha acemiyim :)

Selamlar,
    Balıkgözü, çekilen bir resme efekt ekleyerek yapılabiliyor.
    Resim görüntülenirken menü tuşuna bastığınızda efeklerin arasından seçilerek eklenebiliyor.

Deneyeceğim birazdan. Teşekkür ederim.
  • quote:

CİLO 3.25i

Rica etsem son yüklediğiniz fotoğraflarınızdaki [simage][/simage] kodu yerine [simage][/simage] kodu kullanabilir misiniz ? Sayfayı açmak-görmek için 5 dakika falan bekledim fotoğrafların yüklenmesi için. Ortalama 2 mb.'dan 15 fotoğraf = 30 mb. lık indirme işlemini bekliyoruz resmen bu kodu kullanmadığınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

CİLO 3.25i

Rica etsem son yüklediğiniz fotoğraflarınızdaki [simage][/simage] kodu yerine [simage][/simage] kodu kullanabilir misiniz ? Sayfayı açmak-görmek için 5 dakika falan bekledim fotoğrafların yüklenmesi için. Ortalama 2 mb.'dan 15 fotoğraf = 30 mb. lık indirme işlemini bekliyoruz resmen bu kodu kullanmadığınız için.

Tamam deneyeceğim. Sanırım senin sisteminde yada internet hızında bir sorun var ben sayfayı yeniliyorum max. 6 saniyede açılıyor her şey :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CİLO 3.25i -- 13 Eylül 2013; 20:59:58 >
  • quote:

@CİLO 3.25i, fotoğraflar güzel fakat nasıl yüklediğini bilmiyorum ama o fotoları düzenleyip daha düşük bir boyutta yüklesen iyi olur çünkü sayfa açılırken ciddi bir şekilde kasıyor ve uzun sürüyor.

Teşekkürler,www.hizliresim.com :) bende hiç sorun olmadı ama deneyeceğim max.6 saniyede açılıyor her şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CİLO 3.25i
    Tamam deneyeceğim. Sanırım senin sisteminde yada internet hızında bir sorun var ben sayfayı yeniliyorum max. 6 saniyede açılıyor her şey :)

Sayfayı yenilediğinizde bilgisayarınız o sayfadaki fotoğraf, resim, grafik vb. görselleri internetten indirmez. İlk açtığınızda harddiskinize indirir, web tarayıcınızda yenile yaptığınızda sadece var ise sayfadaki yeni şeyleri netten indirir, mevcut olanları ise harddiskten-önceki(ilk) açışınızda kayıt ettiği web tarayıcısının ön belleğinden okur !.. O sebeple ben de ilk açışımdan sonra yenile yapar isem hızlı yükleniyor. Netice sorun bende değil sizin bilginizin eksik olmasında ve buna rağmen sorunu kendinizde değil başkasında aramanızda değil mi ? Üstelik çok basit bir ricada bulunduk [simage][/simage] kodu yerine [simage][/simage] koyacaksınız. Hele biraz da dikkat edecek olur iseniz, önceki paylaştığınız fotoğrafların olduğu mesajınıza "Değiştir" butonunu tıklayarak düzenlemeye girer iseniz yapacağınız şey sadece köşeli parantez içerisindeki "image" kelimesinin başlarına sadece bir "s" harfi koymak olduğunu da görebilirsiniz !..

Olayın internet hızı olmadığını anlamışsınızdır ama o da herkeste farklı olabilir. Herkesin internet hızı sizinki ile aynı olamaz doğal olarak değil mi ? Siz 6 saniyede açıyorsunuz diye herkesin 6 saniyede açabileceğini mi düşünüyorsunuz ? Farz edelim benim ve bazılarının internet hızı düşük. Şu sayfada bir şey okumak-görmek için girdiklerinde sizin sebep olduğunuz gecikmeyi yaşatma hakkınız var mı insanlara ? Bunun gayet basit bir komut ile çözülebileceğini söyledim. Ne ise, deneyince bir mesajda yanyana 3-4 ve alt alta çok daha fazla fotoğrafı derli toplu paylaşabileceğinizi de görürsünüz [simage][/simage] kodu ile. Bence birkaç kez kullandıktan sonra simage kodunu neden kullanmıyor muşum ki diyeceksiniz.
    -
    İnternet hızım :

ve başka bir kaynağa göre hızım :

Sizin hızınız ne imiş öğrenebilir miyiz ?

• quote:

quote:

quote:

CİLO 3.25i

Arkadaşın internet hızında bir şey yok. Aynı problem bende de var ki benim internet hızım 20 mbit. Sadece simage olarak değiltir ve senden ricam bundan sonra öyle yükle. Çünkü gerçekten de eziyet. Ayrıca internet hızı gerçekten çok düşük olan arkadaşlar da olabilir yada adam seyyardır bulduğu yerdeki internet hızıyla yetinmek zorundadır falan işte. Büyütülecek bir konu değil ama rahatsızlık verici.

• quote:

quote:

Sayfayı yenilediğinizde bilgisayarınız o sayfadaki fotoğraf, resim, grafik vb. görselleri internetten indirmez. İlk açtığınızda harddiskinize indirir, web tarayıcınızda yenile yaptığınızda sadece var ise sayfadaki yeni şeyleri netten indirir, mevcut olanları ise harddiskten-önceki(ilk) açışınızda kayıt ettiği web tarayıcısının ön belleğinden okur !.. O sebeple ben de ilk açışımdan sonra yenile yapar isem hızlı yükleniyor. Netice sorun bende değil sizin bilginizin eksik olmasında ve buna rağmen sorunu kendinizde değil başkasında aramanızda değil mi ? Üstelik çok basit bir ricada bulunduk [simage][/simage] kodu yerine [simage][/simage] koyacaksınız. Hele biraz da dikkat edecek olur iseniz, önceki paylaştığınız fotoğrafların olduğu mesajınıza "Değiştir" butonunu tıklayarak düzenlemeye girer iseniz yapacağınız şey sadece köşeli parantez içerisindeki "image" kelimesinin başlarına sadece bir "s" harfi koymak olduğunu da görebilirsiniz !..

Olayın internet hızı olmadığını anlamışsınızdır ama o da herkeste farklı olabilir. Herkesin internet hızı sizinki ile aynı olamaz doğal olarak değil mi ? Siz 6 saniyede açıyorsunuz diye herkesin 6 saniyede açabileceğini mi düşünüyorsunuz ? Farz edelim benim ve bazılarının internet hızı düşük. Şu sayfada bir şey okumak-görmek için girdiklerinde sizin sebep olduğunuz gecikmeyi yaşatma hakkınız var mı insanlara ? Bunun gayet basit bir komut ile çözülebileceğini söyledim. Ne ise, deneyince bir mesajda yanyana 3-4 ve alt alta çok daha fazla fotoğrafı derli toplu paylaşabileceğinizi de görürsünüz [simage][/simage] kodu ile. Bence birkaç kez kullandıktan sonra simage kodunu neden kullanmıyor muşum ki diyeceksiniz.
    -
    İnternet hızım :

ve başka bir kaynağa göre hızım :

Sizin hızınız ne imiş öğrenebilir miyiz ?

Geçmişi de silsem, bilgisayara format da atsam aynı anladın? Hız 16mbit. Mesaj üslubuna dikkat edersen sevinirim ok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CİLO 3.25i -- 14 Eylül 2013; 19:31:55 >

• norton772 kullanıcısına yanıt
    Ok sorun yok.
  • 14.09.2013 Ay Darıca Nikon P520
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.