Bildirim
Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü (48. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar merhaba, makinamın kapağı yok, kullanım klavuzunda ; LC CP 24 gibi birşey yazıyor, ancak kaç mm olduğu yazmıyor, kendim metre ile baktım ancak çok sağlıklı olmayabilir diye buraya yazmıyorum, kaç mm kapak oluyor? internetten ona göre satın alacağım, bir sorum da şarj üzerine şarj bir kere konu edilmiş, fabrika verisinde 200 adet çekilebildiği ancak, arkdaş 800 adet çektiğini yazmış bu doğru olabilirmi?
Video çekimde şarj deneyen oldumu?
Yedek batarya ve şarj aleti EN-EL 5
için yan sanayi alıp memnun olmayan varmı?
Beni de eklebilirsiniz teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamiti -- 2 Haziran 2015; 1:18:45 > -
Bende bu makinadan almak istiyorum ama herhangi bir pil sorunu var mi acaba ?sarjinin yetmemesi gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Acskn
Bende bu makinadan almak istiyorum ama herhangi bir pil sorunu var mi acaba ?sarjinin yetmemesi gibi
Hayir herhangi bir sarj sikintisi yok. Tek aktif sikintisi focus. Videolarda oto fokusu biraz yavas. Sarj konusunda da sizi uzmez merak etmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X