Şimdi Ara

Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
22
Favori
68.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BLAZEX!

Bir resimde benden

[simage]http://j1310.hizliresim.com/1g/9/tf779.jpg [/simage]

Devamını bekliyoruz BLAZEX! Bayrağımız her yerde göklerde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CİLO 3.25i

quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

Bir resimde benden

arkadaş nasıl bi resimdir bu;8mbit netle tam 2,5dk da yüklendi resim.

fakirliğin gözü körolsun alamadık şöyle bi makine

(((TeAcHeR))) Selamlar,

Bu durum sanırım tarayıcıdan kaynaklanıyor. Ben de bu resim 2,5 saniyede açılıyor, sitede birkaç resim yükledim image olarak bazı arkadaşlar sayfanın geç açıldığını söyledi senin tarayıcın nedir?

firefox hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir resimde benden

(((TeAcHeR))) Selamlar,

Bu durum sanırım tarayıcıdan kaynaklanıyor. Ben de bu resim 2,5 saniyede açılıyor, sitede birkaç resim yükledim image olarak bazı arkadaşlar sayfanın geç açıldığını söyledi senin tarayıcın nedir?

firefox hocam

Tarayıcın güncel mi?

• quote:

quote:

Bir resimde benden

Devamını bekliyoruz BLAZEX! Bayrağımız her yerde göklerde...

• quote:

hocam resimde bir ağırlık var görmedin heralde bayrağı . normal yani geç açılması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLAZEX! -- 10 Ekim 2013; 12:40:49 >

• Ne oldu yahu . Konu durmuş
  • quote:

Ne oldu yahu . Konu durmuş

Resimleri bekliyoruz :)
  • Aranıza yeni katıldım yaklaşık 3 aydır bu makinayı kullanıyorum,beni de kullananlar listesine eklermisiniz.

Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü
  • Bir kaç fotoğraf daha ,aslında amaca hizmet ediyor daha fazlasını beklememek lazım özellikle gece çekimleri hoş çıkıyor tabi birde 42x optik zoom gerisi hikaye

Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü  Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü
     Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü  Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü

• @umtakc, aramıza hoşgeldin. ekledim seni de ilk sayfadaki listeye
  • merhabalar ,nıkon p510'umu ıhtuyactan dolayı satmak ıstıyorum. garantısı dewam etmekte ...
  • Öncelikle herkese merhaba forumu baştan sona okudum ama malesef şu anda bir makinem yok. canon sx50 hs sony hx300 ve nikon p510 arasında kaldım 8x zoom için 300tl fazladan para vermek istemiyorum 8x zoom harici fotoğraf kalitesi açısından p510 un diğerlerinden bir farkı varmıdır acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn.

Öncelikle herkese merhaba forumu baştan sona okudum ama malesef şu anda bir makinem yok. canon sx50 hs sony hx300 ve nikon p510 arasında kaldım 8x zoom için 300tl fazladan para vermek istemiyorum 8x zoom harici fotoğraf kalitesi açısından p510 un diğerlerinden bir farkı varmıdır acaba.

Diğer makineleri bilmediğim için yorum yapamam ama fotolar gayet kaliteli çıkıyor. Bu arada fazladan para vermek istemiyorsan bir üstteki mesajı yazan arkadaşla bir temasa geç istersen. Belki uygun fiyata verir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: hsyn.

Öncelikle herkese merhaba forumu baştan sona okudum ama malesef şu anda bir makinem yok. canon sx50 hs sony hx300 ve nikon p510 arasında kaldım 8x zoom için 300tl fazladan para vermek istemiyorum 8x zoom harici fotoğraf kalitesi açısından p510 un diğerlerinden bir farkı varmıdır acaba.

Diğer makineleri bilmediğim için yorum yapamam ama fotolar gayet kaliteli çıkıyor. Bu arada fazladan para vermek istemiyorsan bir üstteki mesajı yazan arkadaşla bir temasa geç istersen. Belki uygun fiyata verir

kredi kartı ile taksitli alma imkanın var nakit alma imkanım olsaydı keşke o zaman dediğiniz çok iyi olurdu. yine de teşekkürler fikriniz için

• MERHABA ARKADAŞLAR HEPİNİZE GÜZEL PAYLAŞIMLAR İÇİN TESEKKUR EDERİM 0532 587 4953 TELEFON NUMARAM PEK FAZLA TAKİP EDEMİYORUM İNTERRNETTEN BİLGİSİ OLAN ARKADASLAR BENI ARAYABİLİRSE SEVİNİRİM.... BENDEDE NIKON COOLPİX P510 VAR VE ÇEKTİĞİM FOTOLARDA HAGİSİ OLURSA OLSUN GÜN İŞİĞİ GÜN BATIMI MANUAL PROGRAMLANMIŞ OTO ÇEKİMLER VS BİR SİS GİBİ SOFT ÇEKİM YAPIO YANİ NETLİK BİRAZ YOK GİBİ NETTEN BÜTÜN AYARLARA BAKTIM AMA OLMADI YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM TESEKKUR EDERİM........SAAT 11 GİBİ ULASABİLİRSİNİZ ACİLİYET ONEMİ BUYUKTUR.....
  • şehir dışında olduğum için yardımcı olamıyacağım ama ayarlarda vardır muhakkak bir numara.
  • norton772 kullanıcısına yanıt
    ona bende kanat getirdim hiçbir çizik su yere düşme yok resimler hep soluk canlılık yok insanların etrafı sisli güllük gülistanlık havada bile böle.....
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.