Şimdi Ara

Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
22
Favori
68.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben de p510 aldım. Lakin makina video çekimi sırasında zoom yaptığı anda görüntü kısa süre sonra aşırı bulanık hale geliyor. Aynı durum fotoğraf çekerken olmuyor. Yani zoom yaparak fotoğrafını sorunsuz çektiğim yerin videosunu çekmede sorun yaşıyorum. Bu arada makinayı tripod olmadan video çekim modunda kullandığımdan titriyordur diye sabit bir yere koyup video çektiğimde de sorun çıkarıyor. Video çekimi sırasında yaşadığım bu bulanık kayıt sorununa yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matiasdelgado1903

Merhaba arkadaşlar, ben de p510 aldım. Lakin makina video çekimi sırasında zoom yaptığı anda görüntü kısa süre sonra aşırı bulanık hale geliyor. Aynı durum fotoğraf çekerken olmuyor. Yani zoom yaparak fotoğrafını sorunsuz çektiğim yerin videosunu çekmede sorun yaşıyorum. Bu arada makinayı tripod olmadan video çekim modunda kullandığımdan titriyordur diye sabit bir yere koyup video çektiğimde de sorun çıkarıyor. Video çekimi sırasında yaşadığım bu bulanık kayıt sorununa yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.

aramıza hoşgeldin. zoom yaparken zoomu yavaş yavaş yapıp makinanın netlemeyi yapmasına fırsat vermek lazım. özellikle yüksek zoomda netleme en ufak bir oynatmada zor oluyor. bir de ayarlarda zoomu manuel yada otomatik yapan bir ayar var. kitapçığından bakarak bulabilirsin kolaylıkla.

• formdaşlar bende ıkı makına arasında kalmıs bulunmaktayım p510 - p520 arasında ne gıbı farklar var bılmıyorum ınternette yazıyo gercı ama ışın teknıge nasıl yansıdıgını bılmıyorum bu farkların..eger p520 alan arkadaslar varsa nerden almıslar ve memnunlar mı lutfen yazarlarsa cok memnun olurum
  • Merhaba arkadaşlar ben Makro çekemiyorum. Çekmeye çalıştığım zaman objektif netleme yapmıyor flulaşıyor görüntü. Daha önce Fuji kullandım böyle bir sorun yaşamadım. Sizce garantiye göndermeli miyim? Bu şekilde sorun yaşayan başka arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tandemetu

Merhaba arkadaşlar ben Makro çekemiyorum. Çekmeye çalıştığım zaman objektif netleme yapmıyor flulaşıyor görüntü. Daha önce Fuji kullandım böyle bir sorun yaşamadım. Sizce garantiye göndermeli miyim? Bu şekilde sorun yaşayan başka arkadaş var mı?

Aşırı yakınlaştırıyorsan ondan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortacı

formdaşlar bende ıkı makına arasında kalmıs bulunmaktayım p510 - p520 arasında ne gıbı farklar var bılmıyorum ınternette yazıyo gercı ama ışın teknıge nasıl yansıdıgını bılmıyorum bu farkların..eger p520 alan arkadaslar varsa nerden almıslar ve memnunlar mı lutfen yazarlarsa cok memnun olurum

Selamlar,
    Ben p520 modelini Sirkeci Aras fotodan aldınhttp://www.arasfoto.com/NIKON-COOLPIX-P520-DIJITAL-KAMERA,PR-843.html farklılık açısından en önemli özelliği bence ekran farkı bu fark sayesinde istediğin objeyi farklı açılardan hiç yorulmadan çekebiliyorsun birde 18.1 Etkin Piksel oranı.

• quote:

Orijinalden alıntı: CİLO 3.25i

quote:

Orijinalden alıntı: ortacı

formdaşlar bende ıkı makına arasında kalmıs bulunmaktayım p510 - p520 arasında ne gıbı farklar var bılmıyorum ınternette yazıyo gercı ama ışın teknıge nasıl yansıdıgını bılmıyorum bu farkların..eger p520 alan arkadaslar varsa nerden almıslar ve memnunlar mı lutfen yazarlarsa cok memnun olurum

Selamlar,
    Ben p520 modelini Sirkeci Aras fotodan aldınhttp://www.arasfoto.com/NIKON-COOLPIX-P520-DIJITAL-KAMERA,PR-843.html farklılık açısından en önemli özelliği bence ekran farkı bu fark sayesinde istediğin objeyi farklı açılardan hiç yorulmadan çekebiliyorsun birde 18.1 Etkin Piksel oranı.

ekranı biz de istediğimiz gibi evirip çeviriyoruz ama p510 ile. bence farklar başka.

• norton772 kullanıcısına yanıt
    Yok hayır rahat bi 5-10 cm den diyebilirim size. Zaten 1 Cmden falan imkanı yok yani. bence benim makinede sıkıntı var sizde de öyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok hayır rahat bi 5-10 cm den diyebilirim size. Zaten 1 Cmden falan imkanı yok yani. bence benim makinede sıkıntı var sizde de öyle mi?

5-10 cm mesafeden çekebiliyor olman lazım. peki ayarlardan makroyu seçtin mi? arka ekranda sağ tıklayınca çıkıyordu galiba.
    Evet Makro kullanıyorum ama olmuyor

• quote:

Evet Makro kullanıyorum ama olmuyor

sanırım o zaman servisin yolu gözüküyor sana.
  •  Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü

Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLAZEX! -- 1 Ocak 2014; 18:57:50 >

Haklısın. Ben kah acemilikten hızlı zoom yaparak kah zoom ayarını değiştirmeyi unutarak kendi kendime sorun yaratmışım. Uyarı ve öneri için sağol, bundan sonra sakin ve dikkatli olmaya çalışacağım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLAZEX!

Bunların hepsi MAZAKALAND'dan...
    P510 modelinde sadece yukarı ve aşağı ekran hareketi var, P520 modelinde ekranı her yöne dönüyor isterseniz kameranın karşısına geçip nasıl göründüğünüze bile bakabilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLAZEX!

Güzel fotolar BLAZEX! tebrikler...

• Merhaba, arkadaşlar 2-3 haftadır araştırıyorum. Tüm forumu 3 günde okudum. Dün Gold tan 698 TL. ye Nikon Coolpix P510 sahibi oldum. Görüşlerimi paylaşacağım. Saygılar.

ARKADAŞLAR GOLD 08,01,2014 TARİHİNE KADAR BENİ OYALADI. SONUNDA SİPARİŞİ İPTAL ETTİM

www.fotografium.com adresinden 799 TL ye almak zorunda kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio 59 -- 10 Ocak 2014; 0:00:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeniçiftlik/Tekirdağ

Merhaba, arkadaşlar 2-3 haftadır araştırıyorum. Tüm forumu 3 günde okudum. Dün Gold tan 698 TL. ye Nikon Coolpix P510 sahibi oldum. Görüşlerimi paylaşacağım. Saygılar.

cihaz hayırlı olsun.nickiniz ilginçmiş bu arada. hemen ekliyorum listeye .

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.