Şimdi Ara

Nikon Coolpix p510 Kullanıcıları Kulübü (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
22
Favori
68.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    NİKON Coolpix P510 TÜRKÇE Kullanım klavuzu buradan pdf olarak direkt indiriebilirsin.
    www.turknikon.com/dosya/P510RM_Tr_01.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio 59 -- 7 Ocak 2014; 20:34:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio 59

NİKON Coolpix P510 TÜRKÇE Kullanım klavuzu buradan pdf olarak direkt indiriebilirsin.
    www.turknikon.com/dosya/P510RM_Tr_01.pdf
    Arkadaşlar ben ViewNX2 CD sini yükledim panoroma diye bir program çıktı. Ama çalışmıyor. Program açılıyor sonra kitleniyor ve çalışmıyor.
    Win 7 64bit kullanıyorum. çözüm varmı ?

• O yüklediğin nedir? Anlamadım hiç bir sey?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • norton772 kullanıcısına yanıt
    Üstat kutunun içinden çıkan CD
    http://i.hizliresim.com/wMlQjN.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio 59 -- 9 Ocak 2014; 23:46:39 >
  • Ben kullanma ihtiyacı hissetmediğim için kutusunun içinde duruyor

• norton772 kullanıcısına yanıt
    Manuel netleme yi yapamıyorum. objektifi elle sağa sola çevirme şansımız olsaydı süper olacaktı.
  • Merhaba arkadaşlar 1-2 haftadır araştıyordum ve dün gold bilgisayardan 698 TL' ye aldım. Sanırım başlangıç seviyesi için ideal bir cihaz olduğundan dolayı iyi bi seçim yaptığımı düşünüyorum. Fotoğraf çektiğim zaman bir kaç tane paylaşmaya çalışıcağım. Saygılarımla İyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncutosbaa

Merhaba arkadaşlar 1-2 haftadır araştıyordum ve dün gold bilgisayardan 698 TL' ye aldım. Sanırım başlangıç seviyesi için ideal bir cihaz olduğundan dolayı iyi bi seçim yaptığımı düşünüyorum. Fotoğraf çektiğim zaman bir kaç tane paylaşmaya çalışıcağım. Saygılarımla İyi akşamlar.

Aramıza hoşgeldin. Ekledim seni de ilk sayfadaki listeye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihtiyacı olan varsa p510 kutulu, tüm aksesuar ile ayrıca 16 gb.lik açılmamış bellek kartlı ve de garantisi devam ediyor; on gün içerisinde satmam lazım, nakit sıkıntısından. Ürünün hiçbir problemi yoktur, dosta gidecek makina; Alana Şimdiden Hayırlı Olsun.
    Fiyatı: 950 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: misir01

ihtiyacı olan varsa p510 kutulu, tüm aksesuar ile ayrıca 16 gb.lik açılmamış bellek kartlı ve de garantisi devam ediyor; on gün içerisinde satmam lazım, nakit sıkıntısından. Ürünün hiçbir problemi yoktur, dosta gidecek makina; Alana Şimdiden Hayırlı Olsun.
    Fiyatı: 950 TL

hopplaaa, daha yeni geldin. çay söyleyecektik daha
  • İnanın makinadan sıkılmadım; geçici süreliğine cevrimdışı kalmak zor. kaldm.
  • quote:

İnanın makinadan sıkılmadım; geçici süreliğine cevrimdışı kalmak zor. kaldm.
    sahibinden.com (# 151976560 ) verdim ilanı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misir01 -- 30 Ocak 2014; 15:13:49 >
  • Gece modu ile biraz önce denediğim çekim sizlerlede paylaşmak istedim.

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/138/lnud.jpg
  • quote:

iyi de birader sıfırı 700 lira zaten.http://www.gold.com.tr/nikon-coolpix-p510-full-hd-kirmizi-dijital-fotograf-makinesi_u
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2JZ-GTE

quote:

iyi de birader sıfırı 700 lira zaten.http://www.gold.com.tr/nikon-coolpix-p510-full-hd-kirmizi-dijital-fotograf-makinesi_u

Selamlar,

İlanda son bir ürün yazıyor elinde kalan son makine sanırım oda teşhir falandır. Ayrıca kırmızı olması da fiyatı etkiliyor olabilir.

Ürünün sıfır olarak piyasa değerihttp://www.arasfoto.com/Nikoncoolpix-P510-Dijital-kompakt-kameraslr-like,PR-765.html bu linkte mevcut.

misir01 arkadaşımızın yazmış olduğu fiyat da ikinci el bir makine için gerçekten biraz fazla olmuş. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CİLO 3.25i -- 18 Ocak 2014; 21:17:28 >

• CİLO 3.25i C kullanıcısına yanıt
    :)
    Yedek Bataryası 2-3 defa şarj ettik geldi geleli ve 50 TL değerinde hediye vereceğim; teşekkürler eleştiriniz için...
  • misir01 M kullanıcısına yanıt

Hayırlı satışlar...
  • Gecen hafta aldim . Daha once defalarca teknosada incelemistim. Ayarlarini tam yapinca cok iyi fotpgraflar cekiyor. Otomatik mod cok yeterli degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: realwest

Gecen hafta aldim . Daha once defalarca teknosada incelemistim. Ayarlarini tam yapinca cok iyi fotpgraflar cekiyor. Otomatik mod cok yeterli degil.

Aramıza hoşgeldin. Ekliyorum adını ilk sayfaya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: realwest

Gecen hafta aldim . Daha once defalarca teknosada incelemistim. Ayarlarini tam yapinca cok iyi fotpgraflar cekiyor. Otomatik mod cok yeterli degil.

Aramıza hoşgeldin. Ekliyorum adını ilk sayfaya

selamlar,

bende 1 yıldır bu makineyi kullanıyorum. 2012 aralıkta yukarıda bahsi geçen fiyatlara almıştım :) biraz indirimli.
    makineden çok memnunum sadece çok yakın çekimlerde sorun yaşanıyor. onun içinde yurtdışından lens getirteceğim bir kaç ay içinde.

çektiğim fotoğrafları yakında paylaşırım.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.