Şimdi Ara

Nİkon coolpix3700 için İstişare

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kararımı verdim ben de dijital makina alacağım
    dün akşam bu sitemizin forumunu didik didik ettim diyebilirim...

nikon coolpix3700 almaya karar verdim
    ancak kararsız kaldığım nokta şudur:

*garantili 450 milyon (2 yıl garanti )
    *spot ise 350 milyon ( 1 aylık bir sözleşme- dükkan garantisi )

?
    *spot alırsam 1 ayda makinadan kaynaklanabilecek hata(lar)yı ortaya çıkarabilirim diye düşünüyorum

*bir arkadaşım 'eğer spot alır da ilerde arıza çıkarsa arıza sana aradaki 100 milyonluk fark kadar patlar dedi!garantili al diye ekledi

* ben de hafıza kartı alırım diyorum o paraya ancak ne kadar riske atıldıgımı tahmin edemiyorum
    ?

sizinle istişare yapmak isterim;

*ne yapayım:) ?
    *garanti kapsamına neler giriyor tam oalrak bilmiyorum ancak değer mi dersiniz?

Not: eğer bu üsün hakkında olumlu/olumsuz eklemek istediğiniz şeyler önerileriniz memnun olurum

ilginiz için teşekkür ederim

• Bir arızası varsa bir ay içinde zaten anlarsın, sürekli kullanırsan.
  • Kutusu hiç açılmamışsqa bence spot alabilirsin. 1 ay da allah ne verdiyse kullan. Sorun varsa bulursun zaten...
  • Mtkn3 ...
    sen ne diyorsun kardeşim :)

senin yazdıkların ve önerilerin önemi var
  • Sevgili Cihat,

Zaten arkadaşlar gerekenleri yazmışlar. Garantili olarak aldığında fazla para ödeyeceksin ama için rahat olacak ayrıca ikinci el olarak satmak istediğinde de garantili oluşunun sana faydası olacak.

Spot olarak almak istediğinde ise ucuza alacaksın ama makinede oluşabilecek herhangi bir arıza durumunda başının ağrıyabileceği gibi, tamir için ücret de ödeyebileceksin. Bu tamamen senin seçimin kalmış bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertkan -- 29 Ocak 2005, 11:22:38 >
  • hmmmmm....
    teşekkür ederim allways ONNline Binbaşım....
  • batarya ile çalışıyormuş şarjlı kalem pil olmasından daha iyimi kötümüdür sizce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.