Şimdi Ara

Nikon cooolpx l 3330

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar makineyi media marketten 439 liraya aldım sizce nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: armagan_60

arkadaşlar makineyi media marketten 439 liraya aldım sizce nasıl

Bu işte bir terslik yok mu ? !
    />

Almadan evvel sormanız gerekirdi gibime geliyor. Şu durumda "Hayırlı olsun, güle güle kullanın" denir ancak herhalde.
  • 1/2.3 CCD sensör olması mesela bence eksi bir durum. Artık kimsenin CCD sensör geliştirdiğine dair hiçbir haber duymuyoruz. Artık dediim de en azından 5 yılı rahat var. Dolayısı ile bundaki sensör 6 yıl öncesinin teknolojisi ile üretilmiştir diyebiliriz.

Buna rağmen 20 mp. fotoğraf vermesi de normal değil aşırı anormal bir durum. Çünki bugünün teknolojisi ile daha yeni üretilmiş sensörlerde 20mp. görünüyor iken yine de fotoğraf kalitesi eh işte denecek durumda, ender modeller iyi denebilecek 1 elin parmağını geçmeyecek kadar var.

Bir inceleme sitesi 5 üzerinden 3 vermiş ki bu basbayağı iyi olmaktan uzak manasına geliyor.
    http://www.photographyblog.com/reviews/nikon_coolpix_l330_review/conclusion/

Bir başka inceleme sitesi de 5 üzerinden 3.5 vermiş ki bu iki incelemenin ortalamasını bile alsak durum vahim.
    http://www.ephotozine.com/article/nikon-coolpix-l330-review-23970

Zaten incelemelerdeki test fotolarını gördüm ve daha fazla bir şey demiyim, siz de görebilirsiniz zaten.

Merak ettim... Nedir sizin için bu makinayı tercih etmenizdeki etkenler acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 13 Haziran 2015; 22:29:19 >

• yorumlarınız için teşekkürler eski makinem 5 mp idi bozulunca bir makine alıyım dedim fiyat ve eski makineme göre iyi buldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.4G Lens
    geçen yıl önce açıldı
    Canon EOS 5D Mark 3 önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.