Şimdi Ara

nikon d 700 yarın alıcam bilgili arkadaşların fikrine ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan d90 makinam var 1 seneyi geçti ve 2.makinayı alıcam aklımda d 700 var acaba nerden en uygun fiyata alabilirim set halinde alıcam nikon d 700 nikon 24-85 battery grip ve sb 900 flash alıcam.yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. farklı fikirlere de açığım önerebileceğiniz şu olmasın bu olsun dediğiniz.

• yokmu yardım edecek arkadaş
  • Önümüzdeki hafta d700 ve grip satacağım galiba, ama Pazartesi kesinleşecek. 6-7000 cekim civarında tertemiz.
  • ben sıfır alıcam ikinci el almak istemiyorum yinede teşekkür ederim 8bin tl bütçe ayırdım hepsini sıfır almak istiyorum
  • sirkeci ve hayyam pasajında bulabılırsın.hepsının sıfırını fıyatlarda uygun olur.
  • Body yerine lenslere parayı ayırın bence. Pişman olursunuz... Ha 16 000 ayıracaksanız başka...
  • D800 'ün resimleri bile ortaya çıkmışken bence D700 almayın zira 2012 nin ilk aylarında piyasada olur deniyor. Bence 2-3 ay daha d90 ile takılın ;)
  • dostum d700 le ilgili ne bilmek isitiyorsan eskı makınam d700 dü şimdi yardımcı olurum bılmek ıstedıgın konuda makına alcaksan dostlarımda var sana yardımcı olur hayyam carsında
  • bütcenide şimdi baktım istediği sistemi bu fiyata alırsın 24-85 lens 500 dolar eğer battery grib orjinal alcaksan 350 dolar d700 body fiyatı en son 2450 dolardı gecen hafta verdik ama bu aralar makina sıkıntısı var tabi verdiğim bu fiyatlar spot dükkan garantili fiyatlat eger firma garantili istiyorsan fazladan 1000 dolar ekle bunların üzerine sb900 garantili 1160 lira spot fiyatı 700 civarı flash konusunda tam hatırlamıyorum güncel fiyatı ama fiyat alırım aklına takılan başka bişey varsa sorabılırsın benim eski sistemimde böleydi ama bir üst seriye geçti d800 fiyatıda çok yüksek fiyatan girecek cünkü piksel olarak cok yuksek olcak ayrı kulavar olcak body d800 biraz daha life style tarzı makına olcak moda cekımı için yüksek pikselinde dolayı ff fortmatta 24 piksel dx formatta ise 10 pikselik olcak dıye konusluyor ve amerika cıkıs fiyatı 3500 dolar civarı olcak konusulanlar bunlar şimdilk
  • arkadaşlar bugün hayyama gittim sabahtan beri eminönünde sormadığım bakmadığım yer kalmadı çok istememe rağmen nikon d 700 almadım.canon 5dmark2 lens olarak canon 24-70 flash canon 580ex aldım uzun zamandır tlf değişecektim gitmişken iphone 4s aldım yorucu alışveriş oldu inşallah 5dmark2 beni memnun eder5dmark2 almamın en büyük nedenlerinden birtanesi resmi cropladığımızda nikon d 700 12mpiksel 6-7 lere düşüyor ve video kaydı da olmaması kötü tabi bunları d800 de düzelticek ama okadar bekleyemem canonda beni üzmez diye düşünüyorum hep nikon markasına sempatim vardı halen var önümüzdeki yılda d3 yada d4 almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangir1 -- 3 Aralık 2011; 20:12:54 >
  • Hayirli olsun. Iyi bir secim. Her iki makinada cok guzel govdeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 145tr

Hayirli olsun. Iyi bir secim. Her iki makinada cok guzel govdeler.

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangir1

arkadaşlar bugün hayyama gittim sabahtan beri eminönünde sormadığım bakmadığım yer kalmadı çok istememe rağmen nikon d 700 almadım.canon 5dmark2 lens olarak canon 24-70 flash canon 580ex aldım uzun zamandır tlf değişecektim gitmişken iphone 4s aldım yorucu alışveriş oldu inşallah 5dmark2 beni memnun eder5dmark2 almamın en büyük nedenlerinden birtanesi resmi cropladığımızda nikon d 700 12mpiksel 6-7 lere düşüyor ve video kaydı da olmaması kötü tabi bunları d800 de düzelticek ama okadar bekleyemem canonda beni üzmez diye düşünüyorum hep nikon markasına sempatim vardı halen var önümüzdeki yılda d3 yada d4 almayı düşünüyorum

Bence daha doğru bir karar vermişsin , lens zaten efsane zira başka lens almana gerek kalmayabilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

quote:

arkadaşlar bugün hayyama gittim sabahtan beri eminönünde sormadığım bakmadığım yer kalmadı çok istememe rağmen nikon d 700 almadım.canon 5dmark2 lens olarak canon 24-70 flash canon 580ex aldım uzun zamandır tlf değişecektim gitmişken iphone 4s aldım yorucu alışveriş oldu inşallah 5dmark2 beni memnun eder5dmark2 almamın en büyük nedenlerinden birtanesi resmi cropladığımızda nikon d 700 12mpiksel 6-7 lere düşüyor ve video kaydı da olmaması kötü tabi bunları d800 de düzelticek ama okadar bekleyemem canonda beni üzmez diye düşünüyorum hep nikon markasına sempatim vardı halen var önümüzdeki yılda d3 yada d4 almayı düşünüyorum

Bence daha doğru bir karar vermişsin , lens zaten efsane zira başka lens almana gerek kalmayabilir :)

teşekkür ederim 1.4 50mm almayı düşünüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

quote:

teşekkür ederim 1.4 50mm almayı düşünüyorum

Eğer az ışıkta fotoğraf çekeceğim diyorsan tabi ki iyi bir çözüm olur senin için. Ancak portre çekeceğim diyorsan bence 85mm 1.4 yada 1.8 felan düşünebilirsin. Zira çoğumuzun makinesi DX olduğundan bizim 50mm lensler kendilerini 75mm zannediyorlar ancak senin makine FX dolayısıyla 85mm alman daha iyi olur diye düşünüyorum.

• oda aklımda biraz geçsin artık birinde karar kılıcam makina gerçekten güzel tabi alışmak lazım nikon dan canona geçince tuşların yeri bazı terimler değişik en azından karışık değil nikonda açma kapama düğmesini çok kullanırdım tek foto bile çeksem makinayı kapatırım alışkanlık canonda da el atıyorum ama kapama düğmesi yok makinada
  • Bence iyi bir tercih yapmışsın zira bir gün FX makine alsam sırf bu 24-105mm lensi ve fiyatı yüzünden Canon alırdım. Şu an Nikon kullanıyorum çok da memnunum ama dediğim gibi bence FX makinelerde Canon daha tercih edilesi duruyor.

Ayıptır sorması üstad makine ve lens sana kaça geldi ?
  • mkakinayı 4000tl ye aldım 1400 dolarda lensi aldım
  • Üstad makineyi çok iyi almışsın :) Neyse tekrar hayırlı olsun güle güle kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.