Şimdi Ara

NIKON D3100 KLUBU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
22
Favori
127.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda 5 saat yagdı sonra tıss bişey olmayınca foto da cıkmıyo :(
  • ben sabah camdan çektim ama çok soğuktu camı açmaya üşendim bi garip çıkmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Orijinalden alıntı: Black_BlasterR

Güzel konu, başta konuya gereksiz diyen arkadaşlar sanırım forumun kabadayıları, konu konu gezip hangisi uygun karar veriyorlar
    Nikon D3000 fotoğraf makinama parasoley arıyorum, tavsiye verecek var mıdır ??

Konu takip ^^

#BlasteR

44789 post içeren 747 sayfalık Nikon SLR ana konusu varken bunu belirtmek kabadayılık mı oluyor

747 sayfa gezmek yerine sadece amaca yönelik daha küçük bir konu daha faydalı değil mi sence

mesela ben bugün gold da 1399 tl ye 18-55 vr kit ile beraber 3100 gördüm ve araştırma ihtiyacı hissettim ve direk bu konuyu görünce girdim içeri

açan arkadaşın eline sağlık...

• @aragorn20 almayı düşünüyomusunuz bu makinayı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

@aragorn20 almayı düşünüyomusunuz bu makinayı ?

aslında düşünüyordum ama vazgeçmek üzereyim şu anda devam eden bir iki teknoloji taksitim var

onları bitirip biraz daha orta seviye bir makine ile başlamak istiyorum

d90 olabilir, d7000 olabilir, d300s olabilir pentax k5 ya da giriş seviye olmasına rağmen k-r olabilir

yani açıkcası bu ürün bir kere alabileceğim birşey olduğu için beklemedeyim

hem iyi kampanya hem de bütçe ayarlayabilirsem almayı düşünüyorum yukarıda yazdığım makinelerden birisini...
  • hayırlı olsun şimdiden :)
  • bende araştırmalarımın sonucu yeni nesil cmoss expeed 2 işlecili nikon d3100 karar kıldım bakalım hayırlısı

NIKON D3100 KLUBU
  • buda ilk makro çekimim d 3100 18 55 af motorlu vr kit lens ile çekilmiştir.

NIKON D3100 KLUBU
  • arkadaşlar d3100 body uygun fiyatlı nerde bulabilirim gittigidiyorda 1300 tl body fiyatı kıt lens ile istemediğim için pahalı geliyo.. bu arada adanadayım
  • vatan bilgisayarda sadece body 1320 lira 15 günde bir kampanyaları oluyor %25 daha ucuza alabilirsin sadece takip et internetten
    ben 18 55 af motorlu vr kit lensle ile 1500 tl ye aldım
    bunların üç çeşidi var makina aynı ama kit lensde vr özelliğ yanı titreşim azaltıcı özelliği olan veya olmayan olarak satılıyor..bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: tytolga

arkadaşlar d3100 body uygun fiyatlı nerde bulabilirim gittigidiyorda 1300 tl body fiyatı kıt lens ile istemediğim için pahalı geliyo.. bu arada adanadayım

garantili ürün olup olmaması senin için sorunmu? buna bağlı olarak adanadan çok daha iyi fiyata halledebilirsin bende arkadaşım aracılığıyla adanadan almıştım makineyi 4 ay kadar önce, eğer türkiye garantisiz olsada olur dersen yardımcı olabilirim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: washburn_x

quote:

arkadaşlar d3100 body uygun fiyatlı nerde bulabilirim gittigidiyorda 1300 tl body fiyatı kıt lens ile istemediğim için pahalı geliyo.. bu arada adanadayım

garantili ürün olup olmaması senin için sorunmu? buna bağlı olarak adanadan çok daha iyi fiyata halledebilirsin bende arkadaşım aracılığıyla adanadan almıştım makineyi 4 ay kadar önce, eğer türkiye garantisiz olsada olur dersen yardımcı olabilirim ;)

türkiye garantisi o kadar da önemli değil sonuçta bu şans işi türkiye garantili alırım 2-3 ay kullanamam bozulduğunda, garantisi olmaz bozulmayabilirde.. body olarak uygun bi fiyata almak istiyorum lens olarakta arkadaşım ya sigma yada tamronun tam hatırlamıyorum 17-70 lensini kullanıyor çok keskin bi lens 2. elini 700 civarına almıştı o yüzden body araştıryorum bu veya buna benzer iyi bi lens alabilmek için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: washburn_x

quote:

türkiye garantisi o kadar da önemli değil sonuçta bu şans işi türkiye garantili alırım 2-3 ay kullanamam bozulduğunda, garantisi olmaz bozulmayabilirde.. body olarak uygun bi fiyata almak istiyorum lens olarakta arkadaşım ya sigma yada tamronun tam hatırlamıyorum 17-70 lensini kullanıyor çok keskin bi lens 2. elini 700 civarına almıştı o yüzden body araştıryorum bu veya buna benzer iyi bi lens alabilmek için

Tamamdır body olarak düşünüyorsan sadece bence ilk önce elden bak dene, mısır çarşısına git ordaki esnaf baya bir ilgilenir ve fiyat konusunda inan bana gayet makul fiyatlar karşına çıkacaktır.Tabi birazda pazarlık olmazsa olmaz :) adreside arkadaş söyledi benim makineyide ordan almıştı mısır çarşısı küçük saatin oralarda dedi adanalıysan bilirsin zaten;) bence git elden dene bak içine sinerse al geç, garanti olayınıda çok takmaya gerek yok ayrıca bi avantajıda eğer düşünüyorsan çanta tripot flan zaten bunlarda olmazsa olmaz onlarıda makineyi alırsan uygun fiyata denk getirirsin hafıza kartıdır odur budur onlarda hediyesi olur ;)

Bu arada lens konusunda bakıp sorabilirsin belki iyi fiyata denk gelir ama ben sanawww.fotografium.com u öneririm iyi bir site siparişlerimde hiç sorun çıkmadı şimdiye kadar arkadaşlarımda çok kullanır fiyatlarıda diğer online alışveriş sitelerine göre daha makul ilgi alaka süper, ayrıca garantide cabası ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GX2_ -- 26 Ocak 2012; 12:11:49 >

• Arkadaşlar bende katıldım aranıza bugün itibariyle :) Artık bir D3100 sahibiyim :)
    -Kimdir bu arkadaş? Derseniz eğer, çekimlerime bakmanızı isteyebilirim :)
    http://yunusemresahinoglu.deviantart.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemresa

Arkadaşlar bende katıldım aranıza bugün itibariyle :) Artık bir D3100 sahibiyim :)

Hoşgeldiniz... Hayırlısı olsun makinanız fotolarınızı bekliyoruz sayfamıza da :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemresa

Arkadaşlar bende katıldım aranıza bugün itibariyle :) Artık bir D3100 sahibiyim :)

güle güle kullanın hayırlısı olsun.
  • Teşekkürler arkadaşlar :)
  • Öncelikle herkese merhaba,

Ben de bir adet D3100 kullanıcısıyım. makineyi ilk aldığımda bu başlık yoktu sanırım ki Eylül 2011 de aldım.

Fiyat ve ekipman olarak şanslı bir dönemde aldım ki MediaMarkt ın açılış yıl dönümüydü ve body + 18 -55 + 55-200 ile 1500 TL ye almıştım. tek eksik yanı lensler VR lens değil ama olsun sonuçta çok da dert etmedim ben.

durum bundan ibaret paylaşım oldukça herkes bir şeyler alıyor payına, güzel bir ortam şimdiden teşekkürler.
  • nikon ana konusuna koymustum resimleri bu konuyu gorunce burayada koyuyum dedim.

fotograf konusunda yeni sayilirim cok fazla tecrubem yok simdilik :)

nikon d3100 18-55mm f/3.5-5.6G

NIKON D3100 KLUBU

Untitled by pelekus, on Flickr

NIKON D3100 KLUBU

DSC_0587_2 by pelekus, on Flickr

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

DSC_0845_2 by pelekus, on Flickr

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

• Elinize saglık fotoğraflarınızın devamını bekliyoruz konuya :D
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.