Şimdi Ara

NIKON D3100 KLUBU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
22
Favori
127.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilinc6

quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

@bilinc6 elinize saglık . ilk 2 foto oldukca güzel özellikle bina enteresanmıs :D güzel bir avrupa turu mu yapıyorsunuz isveç yunanistan falan ? Bu arada burda güneş yok isvec de gunesi nasıl buldunuz :D:D kıskandım ...

Tessekur ederim. Cok guzel bir bina, ismi Turning Torso :) Ben Isvecin Malmö sehrinde yasiyorum, yunanistana tatil icin gitmistim :) gunesli fotograflar yazdan kalma sanirim hazirandi yaz aylari gunesli geciyor hatta hava 23:00 gibi karariyor.

Ben de şaşırdım bu gunler de havalar kapalıdır orda da diye düşünüyodum yazdan kalma olunca rahatladım :D yoksa bize güneş yokken size varsa haksızlık yani :D:D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilinc6

quote:

@bilinc6 elinize saglık . ilk 2 foto oldukca güzel özellikle bina enteresanmıs :D güzel bir avrupa turu mu yapıyorsunuz isveç yunanistan falan ? Bu arada burda güneş yok isvec de gunesi nasıl buldunuz :D:D kıskandım ...

Tessekur ederim. Cok guzel bir bina, ismi Turning Torso :) Ben Isvecin Malmö sehrinde yasiyorum, yunanistana tatil icin gitmistim :) gunesli fotograflar yazdan kalma sanirim hazirandi yaz aylari gunesli geciyor hatta hava 23:00 gibi karariyor.

Ben de şaşırdım bu gunler de havalar kapalıdır orda da diye düşünüyodum yazdan kalma olunca rahatladım :D yoksa bize güneş yokken size varsa haksızlık yani :D:D

Aslinda bugun hava gunluk guneslikti gunes daha yeni batti sicaklik 9 derece resimler taze
     NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

• Hakkaten iyiymiş :) tadını cıkarın . biz donuyoruz burda :(
  • Gece cekimleri
     NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilinc6 -- 11 Ocak 2012; 21:13:01 >

• Tripod kullanıyomusunuz gece cekiminde yoksa elde cekim mi ?
  • quote:

Tripod kullanıyomusunuz gece cekiminde yoksa elde cekim mi ?

tabiki tripod ama bunlar biraz spontan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

quote:

Orijinalden alıntı: a|i

quote:

Orijinalden alıntı: tbn57

large aperture ayarı ile öndeki seçtiğin yeri net geri planı flu çekebilirsin

Bu ayar nerede peki

Diyaframı en açık konuma geririn yani

teşekkürler vaktim olursa bu hafta sonu deniyicem

Fotoğraflar süper bu arada paylaşıma devam :)

• Arkadaşlar bir sorum olacak d5100 sahibiyim makinayı yeni aldım diyaframı elle düşürmeyi nasıl yapıyoruz bilenler yardımcı olursa sevinirim 18 55mm lensim.
  • @texaas16 makianınızı A modunda( Aperture öncelikli ) kullanırsanız diyaframı kontrol edebilirsiniz.
  • @texaas16 makinanızın yanında gelen kullanma klavuzunu okursanız diyaframı kontrol edebilirsiniz olucaktı Okan Hocam
  • quote:

@texaas16 makinanızın yanında gelen kullanma klavuzunu okursanız diyaframı kontrol edebilirsiniz olucaktı Okan Hocam

temem temem bi dahakine öle diyecem :)
    balık vermek yok söz
  • quote:

quote:

@texaas16 makinanızın yanında gelen kullanma klavuzunu okursanız diyaframı kontrol edebilirsiniz olucaktı Okan Hocam

balık vermek yok söz

Kızmadın değil'mi

• quote:

quote:

quote:

balık vermek yok söz

Kızmadın değil'mi

yeak yaaa kızmadım tabi . Boşluguma gelmiş ben de derdim senden önce :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

balık vermek yok söz

Kızmadın değil'mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Partis Temporus

Bunlarda benden olsun facebook'a yüklediklerim birazcık kalitesi gitmiş olabilir

Yahu benim fotolar olmuyor şöyle

Bol güneşli hava için tavsiye edebilceğiniz ayarlar neler? iso 100 1/500 F8-16 arası deniyorum ama pek iyi olmuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: a|i

quote:

Orijinalden alıntı: Partis Temporus

Bunlarda benden olsun facebook'a yüklediklerim birazcık kalitesi gitmiş olabilir

Yahu benim fotolar olmuyor şöyle

Bol güneşli hava için tavsiye edebilceğiniz ayarlar neler? iso 100 1/500 F8-16 arası deniyorum ama pek iyi olmuyo

Standart bir ayar bulmak çok zor zaten :) her kare için değişebiliyor ama güneşli bir günde 100-200 iso iyidir. Ben genelde Aperture öncelikli cekiyorum ve f11 den yukarı cıkmamaya calısıyorum. Sadece hareketli objeleri cekerken Shutter öncelikli cekmeye calısıyorum o da 1/500 den 1/1000 e kadar değişebiliyor :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

balık vermek yok söz

Kızmadın değil'mi

Doğru cevap şuda olabilir,bir kovaya taş asidi (halk dilinde kezzap) ve çamaşır suyunu döküyorsunuz,içine makinanızı bırakıyorsunuz,o kendi kendine tüm ayaları yapıyor

PS:Ahanda sayfa başı olmuşum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluecafeblue -- 15 Ocak 2012; 15:19:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bluecafeblue

quote:

quote:

quote:

quote:

balık vermek yok söz

Kızmadın değil'mi

Doğru cevap şuda olabilir,bir kovaya taş asidi (halk dilinde kezzap) ve çamaşır suyunu döküyorsunuz,içine makinanızı bırakıyorsunuz,o kendi kendine tüm ayaları yapıyor

PS:Ahanda sayfa başı olmuşum :)

Bak ya sırf sayfa bası olsun diye neler de diyo yok kezzap falan :D geçiniz bunları ....

• Ne var bu sayfa başında yav
  • Kar fotoları çeken varmı bembeyaz yapalım şu sayfayı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.