Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 NIKON D3500 + Af-P 18-55MM Vr Fotoğraf Makinesi Satın Al 30 Temmuz 2021 08:24 1 1 NIKON D3500 + Af-P 18-55MM Vr Fotoğraf Makinesi Satın Alma Tarihi : 17-05-2021 Satın alınan yer : Hepsiburada.com üzerinden Ekincifotoğraf satıcısıFatura Tutarı : 4.644 Tl Garanti : 2 yıl garantilidir.Kullanım Detayı ve Satış Amacı;Sadece ev ortamında 2 gün boyunca kullanılmıştır. Ve kutusuna geri kaldırılmıştır. ilk gün hafıza kartı olmadığı için Zaten kullanılamadı. ikinci gün de hafıza kartı ile çekim modları denenip Telefona uygulamasını indirip bağlantı kurdurup Evde küçük bir objenin bir çok fotoğrafını çekip denedim. Satma amacım, Fotoğraf makinesini fazla kullanmasın bilmediğimden kutusuna geri kaldırdım. ve Neredeyse toz bile olmayan kamerayı satışa çıkartıyorum. Fiyat : 3.100 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Mayıs 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Orijinal AYAKKABI / BOT ( Bay - Bayan - SKECHERS ) SIFIR COOLER MASTER MWE 80PLUS BRONZE 600W 2xEPS, GÜÇ KAYNAĞI Samsung 27" CHG70 Gaming Monitor Quantum Dot , 1ms , 2K [SATILDI] Rampage hydra kl-r77 gaming koltuk
So_CLose84 kullanıcısına yanıt İlan 3 yıl eski ve satılmış ayrıca , < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >