Şimdi Ara

Samsung 27" CHG70 Gaming Monitor Quantum Dot , 1ms , 2K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LCD
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Samsung 27" CHG70 Gaming Monitor Quantum Dot , 1ms , 2K

Samsung monitör çizik Kırık hasar yoktur.

Kronik sorun olarak son 1.5 senedir, dp kablosuya bağlıyken ilk açılışta ekran bozukmuş gibi çizgiler oluşuyor. 1 dakika içinde görüntü düzeliyor soğuk havalarda daha çok yapıyor bunu. Sanki ısınmasını bekliyormuş gibi. Çözüm yollarından birisi soketindeki ilk 4 veya 5 veri yoluna bant çekmekmiş ama emin olamadığım ve içini açmaktan erindiğim için bir dakika kadar bekletmesi hiç sorun yaratmıyor bu zamana kadar bu sekılde kullanıyorum. Hdmı kablo ile bağlıyken hiç sorun yok.

Ayaklığı neredeyse hiç kullanmadım hep duvara monteli şekilde kullandım. O yüzden sıfır gibidir aynı şekilde monitör de çok temiz kullanılmışyır leke dahi yoktur.

Kutusu mevcuttur. Duvar askı aparatı ve tüm kablolarıyla birlikte gönderilecektir.

Fiyat : 4.500 tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• PM Gönderildi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.