Şimdi Ara

[4232 TL] LG 27GL850-B.APD Pc Monitör 27' NANO IPS 144hz 1ms 2K QHD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

https://www.amazon.com.tr/dp/B083QXTC2Q/

Forum inceleme konusu: https://forum.donanimhaber.com/lg-27gl850-27-nano-ips-1440p-1ms-freesync-gsync-inceleme--140269846

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 29 Ağustos 2020; 16:23:46 >

• Doz konusu lg ve fiyat 4300 se
    Tn olmasina gerek yok herkesin bir eleştirisi olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu monitörü kullanıyorum bu indirimle şu anki en uygun fiyat sanırım . Ben aldıktan sonra şansıma 1 ay sonra iki adet ölü pixel oluştu . 5 tane farklı yerden ölü pixel olmadan garanti kapsamında sayılmıyor , ancak tüketici mahkemesine başvuru yaparak çözüm bulabilirsiniz aklınızda bulunsun . Onun dışında diğer yönlerden gayet memnunum.

• bu fiyatlar ne olmuş abi ya :(

daha haziranın başında 3600 tlye aldım, çok memnunum orası ayrı ama 3600 tl verirken bile defalarca düşünmüştüm şahsen.
  • Ana konusuna bakıp incelemesine baktım iyice okudum, en iyi görüntü için %10-25 arası parlaklıkta kullanın denilmiş, bu nasıl rezilliktir? Piyasa da fiyatını hak eden bir monitör yok mu? Her monitörde acaip acaip sorunlar, hayret doğrusu.
  • Çok iyi monitör gerçekten

• Daha bir ay önce gk850g'yi 2700 liraya almıştım fiyatlara gel şimdi. Üzücü olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Bu mesaj silindi.
    Konuyu niye hortlatiyorsun hocam paylastigim vakitte bulunabilen fiyatlara gore sicak olmasa bile ilikti bence bi de satici amazon olmasi zaten avantaj :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.