Şimdi Ara

Nikon D3500 fotoğraf makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba iyi günler diyorum fotoğraf çekimi ve bu alanda profesyonel arkadaşlar dan fikir düşünce kısaca bilgi istiyorum . Nikon D3500 fotoğraf makinesi satın aldım. üzerindeki 18-55 lens beni ne kadar tatmin eder, fotoğraf çekmeyi seven biriyim makro çekimler ve manzara çekimleri ayrıca ilk kez bir fotoğraf makinesi kullanacağım internette bakınıyorum lensler örnek verecek olursam 70-300 lens var bu sanırım zoom için bana kısa bilgi verir misiniz almam gereken lens nedir veya çekimler için şunu almalısın dediğiniz var mı ? teşekkür ederim

• Merhaba,

Bence masraf yapacağınıza elinizdeki lens ile idare edin, makineyi en ince ayrıntısına kadar öğrenin, sizin için gereken açıları (en öncelik verdiğiniz açıyı) belirleyin. Kimisi macro kimisi tele kimisi geniş açı kimisi hepsini sever. Keşke hepsine sahip olabilsek ama maaselef o kadar bütçemiz yok. 18-55 lensler sanıldığı gibi kötü değildir. Aceleci davranıp hemen lens almayın derim.

Belki 1 ay sonra makineyi taşımak zor gelecek ve yıllarca kenarda yatacak, kendi kararlılığınızı test edin. Gerçekten istediğinize emin olduğunuzda yatırım yapmaya başlayabilirsiniz.

Aşağıdaki konuda örnek fotoğraflar var:
    https://forum.donanimhaber.com/18-55-lensler-ile-cekilmis-fotograflar--58072200
  • quote:

çekimler için şunu almalısın dediğiniz var mı ?

Geniş açı için 2.el sigma 8-16 // Makro ve diğer çekimler için Dcr250 + 18-250 tercih edilebilir.
    Sahibinden.com/lensler-fotograf-kamera?a10472=144533&pagingSize=50&sorting=date_desc

• Merhaba,

Bence masraf yapacağınıza elinizdeki lens ile idare edin, makineyi en ince ayrıntısına kadar öğrenin, sizin için gereken açıları (en öncelik verdiğiniz açıyı) belirleyin. Kimisi macro kimisi tele kimisi geniş açı kimisi hepsini sever. Keşke hepsine sahip olabilsek ama maaselef o kadar bütçemiz yok. 18-55 lensler sanıldığı gibi kötü değildir. Aceleci davranıp hemen lens almayın derim.

Belki 1 ay sonra makineyi taşımak zor gelecek ve yıllarca kenarda yatacak, kendi kararlılığınızı test edin. Gerçekten istediğinize emin olduğunuzda yatırım yapmaya başlayabilirsiniz.

Aşağıdaki konuda örnek fotoğraflar var:
    https://forum.donanimhaber.com/18-55-lensler-ile-cekilmis-fotograflar--58072200

• nikon 18-55 iyi bir kit lensdir, şimdilik kullanmaya devam edin, keskinlik ve reprodüksiyon oranları makul sayılır

Nikon D3500 fotoğraf makinesi

NIKON CORPORATION NIKON D60
    ƒ/5.6
    1/250
    55 mm
    ISO450
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

nikon 18-55 iyi bir kit lensdir, şimdilik kullanmaya devam edin, keskinlik ve reprodüksiyon oranları makul sayılır

NIKON CORPORATION NIKON D60
    ƒ/5.6
    1/250
    55 mm
    ISO450
    teşekkür ederim tüm bilgilendirmeler için o halde biraz kullanmakta fayda var daha sonra lens arayışına geçelim :)

• İkinci el 18-200mm lens çok iş görür. 50mm ve 24mm benim favori lenslerim. 70-200 ve 28-300mm lenslerde bir harika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.