Şimdi Ara

Nikon D40 Kit - Kutusunda, kutu içeriği eksiksiz, sıfır ayarında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nikon D40 DSLR fotoğraf makinesi kiti (Nikon D40 body + AF-S DX 18-55 mm F3.5-F5.6 G II objektif).
    Kutusunda sanki hiç kullanılmamış şekilde tüm kutu içeriği ile beraber eksiksiz bir şekilde....
    Sıfır ürün aldım diye hediye bile edebileceğiniz temizlikte! Yenisinden farksız. Çok özenli bir şekilde kullandım, ilk sahibiyim.
    Satış sebebim ise daha üst seviyede bir makine alacak olmamdır. Garantisi geçtiğimiz temmuz ayında bitti ancak faturası mevcuttur (Garantisi bitmiş olsa bile ,makinenin hiç tamir, servis görmediğini anlamanız açısından önemli, hiç kimse ne olduğu belirsiz kaçak gelmiş ve elden ele dolaşmış bir makine almak istemez).
    Makine tüm kutu içeriği (Rechargeable Li-ion Battery EN-EL9, Quick Charger MH-23, USB Cable UC-E4, PictureProject, Rubber Eyecup DK-16, Kamera Askısı, Gövde kılıfı BF-1A, Vizör kapağı DK-5, Aksesuar kızağı Cap BS-1) eksiksiz bir şekilde, tüm kitapçıkları, belgeleri, poşetleri vs.. içerisinde satın aldığım günkü şekilde sıfır gibi teslim edilecektir.
    Pili çok iyi durumdadır, zaten çok az kullanıldı, beraberinde 2GB SD kart veriyorum.
    Dileyene Sahibinden.com üzerinden GET ile taksitli satış yapabilirim.
    Satış fiyatı :750 TL
    İstanbul'da elden teslim edebilirim (tercih edeceğim satış modeli olur).
     Nikon D40 Kit - Kutusunda, kutu içeriği eksiksiz, sıfır ayarında!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frequen z -- 7 Ekim 2010; 12:51:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • Yanıtladım;)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• zamanında sıfırının 999 liraya satıldığını düşünürsek ve hala alıcı bulabiliyorsa bu fiyata helal olsun demek düşer ama bu paraya değmez d40.. kx alınır bu paraya misler gibi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.