arkadaşlar profesyonel fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum ama ilk defa alacağım için hangisin alacağımı bilmiyorum yardımcı olabilirsiniz uzun süre kullanacağım bi makine istiyorum . Ben biraz araştırdım ve nikon d5100 mü alsam die kararsız kaldım hem boyut açısından biraz küçük olması ve ele iyi oturması hoşuma gide yönleri . bide ben bu makineyi yurtdışından almayı düşünüyorum . burda biraz pahalı geldi bana youtube tan videolara baktım http://www.youtube.com/watch?v=aZpV2Cor0rE burdan bu linkten bakabilirsiniz. bu makine ihticamı görür mü ? yardımcı olursanız sevnirim
Kullanış amacınız ne olacak ne tür çekimler yapacağınızı yazarsanız daha iyi yardımcı olabilir arkadaşlar.
Gövde olarak her türlü ihtiyacınızı karşılar.Önemli olan çekmeyi istediğiniz türe özel objektifler
bir amacım yok yani hobi olsun diye öle gidiceğim fotoğraf çekmek , birazda fotoğrafçılığa adım atmak için almak istiyorum . yani öle bi amacım yok kardeşim. arkadaşlarımın kendimin fotoğrafını çekmek için gezmeye giderken manzara fotoğraflar çekmek için .... vb .. benim için farketmez makinem olsun o yeter :)
quote:
Orijinalden alıntı: ahmtjklv
bir amacım yok yani hobi olsun diye öle gidiceğim fotoğraf çekmek , birazda fotoğrafçılığa adım atmak için almak istiyorum . yani öle bi amacım yok kardeşim. arkadaşlarımın kendimin fotoğrafını çekmek için gezmeye giderken manzara fotoğraflar çekmek için .... vb .. benim için farketmez makinem olsun o yeter :)