Bildirim
Nikon D5100: Püf Noktaları, Sorunlar, Çözümler, Cevaplar (170. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Deeply ne zaman vakit buluyorsun ya...? Fotograf sevgisi bu olsa gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum eksik olma bunlar Mayıs ayından kalma fotoğraflar. Haziran'da daha bir icraat gerçekliştiremedik ama inşallah en kısa zaman içerisinde yine dışarıya çıkıp bir şeyler yakalarım. -
Hadi bakalim ...bende bayramda cosacagim...
Merhaba , 2-3 aylık bu makineyi 18-55 lens ile 1000tl civarına almalımıyım. -
quote:
Orijinalden alıntı: RIME
Merhaba , 2-3 aylık bu makineyi 18-55 lens ile 1000tl civarına almalımıyım.
0'ı 1200-1300 civarı karar sizin.Ben şahsen elektronik eşyalarda 2.el pek düşünmüyorum.Ama tanıdığınız bildiğiniz bir arkadaşınızın ise olabilir -
-
quote:
Orijinalden alıntı: RIME
Merhaba , 2-3 aylık bu makineyi 18-55 lens ile 1000tl civarına almalımıyım.
Evet alın bence. Fiyat güzel :)
quote:
Orijinalden alıntı: ganeja
Sadece raw da varmış menüde.....yukarıdan aşağı doğruda.. sanırım raw ile çekilecek jpegin kalitesini belirliyor..yinede bilen bir arkadaşın fikrini alalım...
RAW Formatinda makina sensöre düşen görüntüyü olduğu gibi alır ve işlemeye çalışmaz. JPEG Formatında ise sizin tercihlerinize veya makinanın kendi değerlerine göre işlem yapıp kaydedilen formattır. Ben tüm fotolarımı RAW çekiyorum neden derseniz pozlama telafisi yapılması gereken durumlarda bunları atlayıp es geçtiyseniz evde pc başında sorunsuzca düzeltme yapabiliyorsunuz . JPEG de malesef istediğiniz kadar oynama olmuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: uwe
quote:
Sadece raw da varmış menüde.....yukarıdan aşağı doğruda.. sanırım raw ile çekilecek jpegin kalitesini belirliyor..yinede bilen bir arkadaşın fikrini alalım...
RAW Formatinda makina sensöre düşen görüntüyü olduğu gibi alır ve işlemeye çalışmaz. JPEG Formatında ise sizin tercihlerinize veya makinanın kendi değerlerine göre işlem yapıp kaydedilen formattır. Ben tüm fotolarımı RAW çekiyorum neden derseniz pozlama telafisi yapılması gereken durumlarda bunları atlayıp es geçtiyseniz evde pc başında sorunsuzca düzeltme yapabiliyorsunuz . JPEG de malesef istediğiniz kadar oynama olmuyor.
Ewet hocam..çözdüm. .ben uzerinde calisacagim rrsimleri hem raw hem jpeg cekiyorum...gerekirse jpegleri arsivliyorum...rawlarida isim bitince siliyorum...malum...20 mb civarinda...
Ilgine teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar Bende Aranıza Yeni Katıldım :) İlk Resmimi Paylaşayım :)
http://500px.com/photo/74301903/antik-by-selcuk-selcuk?from=user_library -
quote:
Orijinalden alıntı: crimsonica
Arkadaşlar Bende Aranıza Yeni Katıldım :) İlk Resmimi Paylaşayım :)
http://500px.com/photo/74301903/antik-by-selcuk-selcuk?from=user_library
Guzel olmus dostum...
Kilidi senden izinsiz wallpaper yapacam...haberin olsun
Iyi gunler bende dslr makine almaya karar verdim ama d5100 ile d5200 arasinda kaldim acaba hangisini tercih etmeliyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: the_avengers
Iyi gunler bende dslr makine almaya karar verdim ama d5100 ile d5200 arasinda kaldim acaba hangisini tercih etmeliyim ?
Cok fazla aralarinda fark yok....ama fiyat farkı az ise...5200 alabilirsiniz...bence başlangıç seviyesinde iseniz...5100 fazlasiyla yeterli....
Yabancıların yorumlarıda bekleyebiliyorsanız D5300 bekleyin/tercih edin şeklinde.Türkiyede yok ama yurtdışında vitrinlerde.
Fikir vermesi açısından linki inceleyebilirsiniz.
http://www.turknikon.com/nikon-d5200-vs-nikon-d5100-karsilastirma-tablosu-14969
Her ikiside iyi makina...
D5100 : 1300-1400.-TL D5200 : 1900-2100.- TL
D5100 bencede yeterli. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: the_avengers
Cok fazla aralarinda fark yok....ama fiyat farkı az ise...5200 alabilirsiniz...bence başlangıç seviyesinde iseniz...5100 fazlasiyla yeterli....
teşekkürler :) -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X