Bildirim
Nikon D5100: Püf Noktaları, Sorunlar, Çözümler, Cevaplar (181. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Bir de, şu bulut fotoğrafı elde ederken nasıl daha doygun renkler elde derim? Sizin yolladıklarınıza baktığımda çok güzel bir yansıma ve gökyüzü rengi oluyor. Tavsiyelerinize açığım.
Elimdeki lens 18-55 DX kit VR'sız, fotoğraflar da haliyle hep bu lensle çekilmektedir.
Polarize filtre kullanırsanız gökyüzünü daha doygun ve belirgin çekersiniz. -
-
-
-
arkadaşlar makineyi yeni aldık. Yaninda micro SD gondermisler. Fakat bir turlu makineye tanitamadik. Makineyi kullanamıyoruz. Ne yapabiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sahinsah52
arkadaşlar makineyi yeni aldık. Yaninda micro SD gondermisler. Fakat bir turlu makineye tanitamadik. Makineyi kullanamıyoruz. Ne yapabiliriz.
Gönderirken zaten micro sd değil Sd kart gönderilmeliydi. Burada bir yanlışlık yapılmış. Ama adaptör ile sanırım bu sorun çözülebilir.
Ayrıca makinaya tanıtmaya gerek yok. Adaptör ile takmanıza rağmen ürün çalışmıyorsa kartta sorun vardır. -
Hocam farklı micro SD,ler yani telefonun kini falan takarak da denendi. Ama normal SD ile denenmedi. Makina kartı görmüyor. Kartı tanıtma nasıl yapılıyor onu da bilmiyoruz açıkçası. Yardimlariniz için teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: sahinsah52
Hocam farklı micro SD,ler yani telefonun kini falan takarak da denendi. Ama normal SD ile denenmedi. Makina kartı görmüyor. Kartı tanıtma nasıl yapılıyor onu da bilmiyoruz açıkçası. Yardimlariniz için teşekkürler.
Dediğim gibi Bu makina micro Sd kartı görmeyebilir. Kitapçığında da Sd kart olarak geçer. Bence Class 10 Sd kart alın ve öyle deneyin.
Micro Sd konusunda birşey diyemeyeceğim. -
Selam arkadaslar,Photoshop ya da Ligthroomu lisansiz kullanmak mümkün mü acaba? -
Mümkün ama yasal değil tabiiki..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yasal olmayan yollardan nasil kullanabiliriz o zaman -
quote:
Orijinalden alıntı: Esquire_1903
Yasal olmayan yollardan nasil kullanabiliriz o zaman
Bunun yeri burası değil. Ayrıca illegal paylaşımda bulunmak yasaktır. -
Bütün foruma güzel kareler yakalaması temennisiyle bol fotoğraflı yıllar dilerim:) Bugünden iki yansıma:
Gözyaşı (Tear) by deeply_, on Flickr
Kar yorgunu (Snow weary) by deeply_, on Flickr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeply_ -- 5 Ocak 2015; 10:53:40 >
-
SATILIK:
HOYA HD Serisi 67-58-52mm UV ve Polarize Filtreler + ML-L3 Kumanda
http://forum.donanimhaber.com/m_101050223/f_//tm.htm#101050223 -
Vay be.
Ankarada neredee böyle kar...?
quote:
Orijinalden alıntı: ganeja
Vay be.
Ankarada neredee böyle kar...?
Eskişehir'de diz boyu. Dün gece 5:30 gibi başladı bu gece 2'ye kadar aralıksız olmasa da baya bir yağdı. -
Herkesin Yeni yılı kutlu olsun. Yeni yılın sağlık ,mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle. -
Dünden beri kafayı yiyeceğim,
Bu otomatik ISO ayarını yapacağım diye
Ben A yada P modunda otomatik mod gibi ISO ayarı yapsın istiyorum ama olmuyor.
Otomatik seçme yeri var fakat shutter speedi ayarlamak zorundasın
1\8 mi en ideali
Onun haricinde yine manual müdahale edeceksin 1\8 üzerindeki perde hızları için.
Otomatik modda iso en fazla 3200 oluyor.
Bunu nasıl hallediyorsunuz, önceden isoyu kendim sürekli ayarlardım ama zor geliyor ışığa göre ayarlasın, bazen yanlış ayarladığım oluyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN
Dünden beri kafayı yiyeceğim,
Bu otomatik ISO ayarını yapacağım diye
Ben A yada P modunda otomatik mod gibi ISO ayarı yapsın istiyorum ama olmuyor.
Otomatik seçme yeri var fakat shutter speedi ayarlamak zorundasın
1\8 mi en ideali
Onun haricinde yine manual müdahale edeceksin 1\8 üzerindeki perde hızları için.
Otomatik modda iso en fazla 3200 oluyor.
Bunu nasıl hallediyorsunuz, önceden isoyu kendim sürekli ayarlardım ama zor geliyor ışığa göre ayarlasın, bazen yanlış ayarladığım oluyordu.
Bir önceki sayfada konu ile ilgili paylaşımım olmuştu. M mod hariç diğer modlarda isoyu oto yapabilirsiniz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X