Bildirim
Nikon D5100: Püf Noktaları, Sorunlar, Çözümler, Cevaplar (20. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Türk Nikon Mayıs 2012 Sayısı Yayında
Arkadaşlar dopdolu bir TürkNikon sayısı ile karşınızdayız.Her zamanki gibi harika konular hazırladık fotoğraf severler için.Bu sayıda web röpörtaj serisi adı altında ülkemizdeki profesyonel fotoğrafçılar ile röportajlara başlamış bulunuyoruz.Kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum.Diğer sayılarda olduğu gibi bu sayıda'da bütün tasarım ve dizayn bana ait
TürkNikon Mayıs 2012 sayısını veya eski sayıları okumak için ;
http://www.turknikon.com/dergi
-
bugün d5100 ile çektiğim iki adet fotoğrafta güneş üzerinde iki adet leke gördüm ve bunu istanbul üniversitesi astroloji bölümüne mail ile bildirip likeler hakkında bilgi istedim, bana fotoğrafların hangi teleskoptan çekildiğini sordular :) :) bende Nikon D5100 ile çektiğimi söyledim :)
-
bu da ikinci fotoğraf
-
quote:
Orijinalden alıntı: halilakdere
bugün d5100 ile çektiğim iki adet fotoğrafta güneş üzerinde iki adet leke gördüm ve bunu istanbul üniversitesi astroloji bölümüne mail ile bildirip likeler hakkında bilgi istedim, bana fotoğrafların hangi teleskoptan çekildiğini sordular :) :) bende Nikon D5100 ile çektiğimi söyledim :)
nikonsa yapar. çokmemnunum benim makineden çok.
bir polazire filtre tavsiyesi verebilirmi bize. birde parasoleybulamıyorum onu nerden alcam :d
-
quote:
bu da ikinci fotoğraf
hangi lens ile çektiniz fotoğrafları? -
sabah nikon d5100 makinamın menüsünde dolaşırken efektlerle falan uğraşırken makinanın menüsünde bazı ayarları birden etkisiz oldu isoyu falan değiştiremez oldum silik görünmeye başladı ve sonrada kapandı neden olabilir.... -
Alet şimdi açılmıyormu ? -
şuan açılmıyor fotoğrafçılık kursunada gidiyorum ortada kaldım makinasız :( -
Pilin tam dolu olduğundan eminmisiniz.? -
aslında pil tek çentikti inşallah pil bitmiştir ama daha öncesinde makinanın menüsünün silikleşmesi canımı sıktı -
quote:
Orijinalden alıntı: syphonfilter
quote:
bu da ikinci fotoğraf
hangi lens ile çektiniz fotoğrafları?
18-105 VR ile birde ayrıca polarize filtre de vardı. -
Resimler güzel efsane
D5100 ün reklamı gibi oldu:) -
quote:
Orijinalden alıntı: kuzeykutbu
birde çok önemli, 18-105 VR lens ON konumundayken masa üzerinde veya elimdeyken çekim düğmesine hafif basıyorum LCD ekranda sürekli kıpırdama oluyor bu bir problemmi kardeş ???
Tripod veya masa üstü gibi sabit yerlerde VR kapatılmazsa titreşim yapıyor -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: syphonfilter
quote:
bu da ikinci fotoğraf
hangi lens ile çektiniz fotoğrafları?
18-105 VR ile birde ayrıca polarize filtre de vardı.
geçen bir fotoğrafçı tanıdığımda polarize filtreden bahsetmişti, nereden ne kadar aldınız acaba? resimler gerçekten güzel, bende almayı düşünüyorum.
-
Sirkeci de Hayyamda bulabilirsin -
canon 600d den vazgeçip, tam d5100 almaya karar veriyorum.Örnek fotoğrafları incelerken anormal noise' li çamur gibi fotoğraflar görünce yine kararsız kalıyorum.%100 croplar hiç keskin değil, paraziti compact makine düzeyinde. 600d daha keskin ve parazitsiz gözüküyor. -
Hangi fotoğraflara baktığınızı bilmiyorum ancak bukadar büyük bir farkı işlenmemiş fotoğraflarda veya aynı ayarlarda çekilmiş fotoğraflarda göremezsiniz -
Hocam yukarıda efsane 61 in fotolarını %100 yapıp bir inceleyin.Tamam manzaralar güzel ama fotoğraflar korkunç.Keskinlik yok, yapraklar parazit içerisinde. -
O fotolarda bir netlik sorunu var.Bir makineyi kötülemden önce aynı şartlarda çekilmiş fotoğraflardan örnek sunun lütfen
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X