Şimdi Ara

Nikon d5200 BU FİYATA !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
13
Favori
7.325
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turktacettin

http://gumrukstok.com/urun4.html sitesinde fiyat 399 TL diyor. Aradım kargo dahil 404 TL ile kapıda ödeme yapılabiliyormuş. Düşünceleriniz ?

404 not found error

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Aslında herkes alsın. Kabul etmeyip geri gönderin paketi. 5.5 tl * 2 =11 tl .. 200 kişi bu şekilde yapsak 2200 TL karşı tarafın zarar hanesine yazılmazmı?

5.5 tl * 2, eğer ikiyi dönüş için eklediyseniz PTT gitti geldi parası almıyor, PTT'nin en güzel yanı bu zaten
  • teslım alan yokmu hala...
    gorelım su makınayı bızde alalım dımı : ) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Kaptım 1 adet
    Allah razı olsun

Nikon d5200 BU FİYATA !!!

Site buram buram ben sahteyim diyor siz kaptım diyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MERT237

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Kaptım 1 adet
    Allah razı olsun

Nikon d5200 BU FİYATA !!!

Site buram buram ben sahteyim diyor siz kaptım diyorsunuz.

TuVNeRa'ya bir şey olamaz. Hukuk danismanlari var ne de olsa.
    Saka bir yana, "umarim kimsenin cani yanmaz" diyesim var ama millet rahat durmuyor ki br kardesim.

• Konu sikayet edilmedimi daha :)

• Bence ürün ya ikinci el ya da sahte. Çalıntı da olabilir. Net.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatira

Bence ürün ya ikinci el ya da sahte. Çalıntı da olabilir. Net.

Hocam anlamadın mı hala. Ortada mal yok ki çalıntı olsun. Açıkçası ben kullanilmisina bile bu parayi seve seve verirdim ama.
    Hangi mala vereceksin parayı. Mal yok ortada. Adamlar resmen dolandirici.

• quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Aslında herkes alsın. Kabul etmeyip geri gönderin paketi. 5.5 tl * 2 =11 tl .. 200 kişi bu şekilde yapsak 2200 TL karşı tarafın zarar hanesine yazılmazmı?

Yazılmaz benyurtiçiyle tahsilatlı gönderim yapıyorum.Geri dönenlere 1 TL+KDV veriyorum.
    PTT'dede bu şekilde ucuzdur
  • başlığı sazan.avi yapın
  • Mümkün değil alan varsa alsın ben 800 liradan alırım alan kişiden o kadar netim. Yada ben 3 yıldır fotoğraf makinesi fiyatlarında kazıklandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Mümkün değil alan varsa alsın ben 800 liradan alırım alan kişiden o kadar netim. Yada ben 3 yıldır fotoğraf makinesi fiyatlarında kazıklandım.

+1 hatta ben 900 veriyorum. Hatta iddiaya girelim 5200 çıkarsa 1000 lira üstüne veriyorum, alana 700 lira cep harçlığı, eğer çıkmazsa 100 TL alıyorum.

Şaka hoş ama bizler bile minicik bile olsa inanmasak böyle şaka yapabilir miyiz. Ümit sazanın pastası ama : "CAKE IS A LIE"
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

gebzeli olan varsa elden alsın :)

http://www.whois.com.tr/?q=http://www.yildiziletisim.biz/.

ek bilgi

http://www.turkhackteam.net/tht-yardim-merkezi/907631-sunucuma-saldiri-var.html

Oha hem de Darıca :D

Darıca'da oturuyorum ünide olmasam elden sabun alabilirdim nasip değilmiş :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şunu görüp hala ' du bakayım sipariş vereyim belki gerçekten gelir' diyenlere şaşırmamak elde değil. Adamların dolandırıcı olduğuna dair gerekenler yazılmış zaten. Merak ettiğim ise şu. İstediğin ürünü google yaz ortlama fiyatını öğrenebiliyorsun. Her malın bir ederi varsa bu makinenin 399 TL olma şansı olur mu? Sahibinden.com üzerinden çokca denenen dolandırıcılık yöntemi. Aynı makineyi sahibinden.com üzerinden bir arkadaşım yanlış hatırlamıyorsun 1100 TL olarak anlaşmış salak gibi eft yapmış. Hikaye kutu içeriğinden matkap çıkarak bitiyor. Herif utanmadan sosyal mesaj vermiş herhalde matkap göndererek. Hala mahkemede uğraşıyor. Yurdum insanı garip, anlamak zor.http://www.akakce.com/dijital-slr-fotograf-makinasi/en-ucuz-nikon-d5200-18-105mm-lens-fiyati,1040191.html

2000 TL civarı fiyatı olan makineyi 399 TL kapıda ödeme sistemi ile almak isteyen adam siyasete atılırsa bu memleket kurtulur!

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

"Bu ülkeyi ve insanları çok seviyoruz!"

bu fiyata sondaki ünlemi alırsınız ancak

Bu cümle zaten herşeyi açıklıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: waspistool

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: waspistool

quote:

Bence ürün ya ikinci el ya da sahte. Çalıntı da olabilir. Net.

Hocam anlamadın mı hala. Ortada mal yok ki çalıntı olsun. Açıkçası ben kullanilmisina bile bu parayi seve seve verirdim ama.
    Hangi mala vereceksin parayı. Mal yok ortada. Adamlar resmen dolandirici.

Yani oltaya düşenler malın ta kendisi. Doğru mu? Vah vah...

Yüzyıl olacak asır 2014 hâlâ babayaro alanlar var. Hepsi tecrübe. Bu da gelir bu da geçer.

Malum iktidar baştayken daha ne sahtekarlar göreceğiz. Paranın parayı çektiği gibi.

Bu kadar agir olmasin be hocam. Alanlara mal demek doğru değil , acgozlulugun kurbani olmuslar desek daha doğru olur-ki umarim dolandirilmazlar, kurban olmayip paralarini geri alirlar.

Kaldi ki bunun iktidarla ne alakasi var anlayamadım!! Bende haz etmiyorum iktidardan ama basima gelecek her şeyde de iktidara bulaşmak, ne derece doğru? Amaç, anı kurtarmak mı?

İktidar hırsız. Bunlar da. Hepsi bu yani öyle derinlere inmeye gerek yok. Birbirlerini kolluyorlar. Genel af da çıktı mı al sana Türkiye.

O para geri gelmez. Nasıl bizim vergiler bazılarının tekneciğinin tankını dolduruyorsa bu paralar da bazılarının büyük boy rakısını karşılıyor.

Olan oldu. Dikkat etmek lazım.

Basit bir dolandiricilik girişimini nereye bagladin be! Helal olsun. Ne hayal gücü(?)piyyyyyyy!!!
    Simdi biri cikar derki, bunlar PKK icin para topluyor :) Eeee, biz de aklindan şüphe ederiz tabii.
    Yoksa!!!!!
    Yapmayan hocam, yapmayan. Yazdigim gibi, iktidari ve politikalar ini bende sevmem ama paranoya yapmaya gerek yok. Alalade basit ve biraz da zeki gibi görünen sıradan bir dolandiricilik girişimidir bu kanimca.

• Tuvnera senin kapmadığın bişey var mı ya Ne görsen alıyosun
  • Bu konuyu populere cikardinizya ne diim. Su basligi kitleyin simdi gider biri alir belli olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmayın arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.