Şimdi Ara

Nikon d5200 BU FİYATA !!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
13
Favori
7.326
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: albati

Az önce Hakkari Dağ ve Komando Tugayı'na bir tane sipariş geçtim, tugayı da yarın arayıp bomba ihbarı yapıcam.

Şaka yapayım derken akşam haberlerine çıkmayasın bugün.
    Hakkari de tatbikat yaptırırlar adama bu kış gününde "bombayı nereye koydun" diye...
  • Mahkeme Heyetine sordum:
    "Kargocuya nakit parayı ver. O parayı sayarken beklet biraz bu arada koliyi açıp içindekileri kontrol et. Sorun çıkarsa kargocuyu göndermeden tutanağı tut, yeter" dediler.

Bu arada bilirkişi de "Bu tip cihazların üretim maliyetleri çok düşüktür, bu fiyata mümkündür" dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 26 Kasım 2013; 11:45:34 >
  • Türkiye'nin cep telefonu marketine hoşgeldiniz. diye yazıyor. Ne ayak dememiş kimse hayret.

Hoşbulduk canım....

Bi Allah'ın kulu da şikayet etmemiş.

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1135426

Pencereyi kapa ?
  • Bir taneden fazla alabiliyor muyuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu nereye bağlanacak merak ediyorum.
    Sipariş veren arkadaşların paketi sağlam, sorunsuz gelirse süper bir alışveriş olacak.
    Çoğu arkadaşın yazdığı üzere bir kandırmaca ise umarım herkes sorunsuz atlatır.
  • amedjhN kullanıcısına yanıt
    Eleman zaten burayı fark ettiyse el mahkum bir tane bulur gönderir. Ben asıl ondan sonrasını merak ediyorum...
  •  Nikon d5200 BU FİYATA !!!

Adamlar n11 de 69 a satılan kameraya 144 tl istiyorlar..Hala fotoğraf makinesine umut bağlayanlar var...Kanmayın..başkalarınında kanmasına yol açmayın..

http://www.n11.com/arac-ici-kamera-kayit-cihazi-turkce-menu-P16620110[simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 26 Kasım 2013; 11:49:01 >

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    hoca sen yaş tahtaya basmazdın
    bu urun nasıl kafana yattı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Mahkeme Heyetine sordum:
    "Kargocuya nakit parayı ver. O parayı sayarken beklet biraz bu arada koliyi açıp içindekileri kontrol et. Sorun çıkarsa kargocuyu göndermeden tutanağı tut, yeter" dediler.

Bu arada bilirkişi de "Bu tip cihazların üretim maliyetleri çok düşüktür, bu fiyata mümkündür" dedi.

Uretim maliyetleri dusuk olsa da kac tane yer bu kadar ucuza satabilecek kadar fazla alabilir? Ticaret bu illa ki bir yerden kar etmeleri gerekli.

Hem su uretim maliyetleri dusuk olayi da yanlis aslinda, herkes yok bir iPhone maliyeti 100 dolar falan der, ama o parcalarin yillar suren tasarlanmasini, lojistigini unuturlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yere kendi adamlarını doldurursan bilirkişi de anca bu kadar bilir.
    Neyse, ne konu amacından sapsın ne benim sinirlerim boşu boşuna gerilsin. Daha da yazmıyorum izlemedeyim sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Eleman zaten burayı fark ettiyse el mahkum bir tane bulur gönderir. Ben asıl ondan sonrasını merak ediyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.