Şimdi Ara

Nikon d5200 BU FİYATA !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
13
Favori
7.325
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müşteri hizmetleri kargo kutusunun şeffaf olduğunu, kargoyu teslim almadan ürünün orjinal olduğunu anlayabileceğimizi söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffmmyy

quote:

Orijinalden alıntı: turktacettin

http://gumrukstok.com/urun4.html sitesinde fiyat 399 TL diyor. Aradım kargo dahil 404 TL ile kapıda ödeme yapılabiliyormuş. Düşünceleriniz ?

Ya kim inanır buna , eğer buna inanan varsa harbi saftır yani , bu makine neredeyse 2000 lira nasıl 400 liraya veriyor bu site, ben hırsız olsam bu çalsam bu fiyata satmam , lütfen böyle saçma konuları açmayın , sitenin sahibi filanmısınız , zaten saçma sapan yorumlar var , adam siteyi kasımda açmış 400 liraya nikon satıyor , eğer o kadar güveniyorsa versin adresini türkiyenin neresinde olursa olsun gidip almayan adam değil.. Ne amaçları var anlamıyorum insanların parasına göz dikiyor böyle insanımsı yaratıklar , daha ağır sözler söylemek istiyorum ama forum kurallarını çiğnemek istemiyorum , ben kanmam ama lütfen iyi niyetli insanların hayalleriyle oynamayın

facebook da reklamı görüp tıkladım. fiyatın bu denli düşük olması herkesi düşündürüyor. sonucu görücez cuma günü

• "Bu ülkeyi ve insanları çok seviyoruz!"

bu fiyata sondaki ünlemi alırsınız ancak
  • Firmanin abes cevaplari ,sitenin 14 gunluk olusu ve fiyatin anormalligi herseyi acikliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu patlar. Burda yerimizi alalim iZleyelim bakalim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sloganları da güzelmiş "Bu ülkeyi ve insanları çok seviyoruz!"
  • Arkadaşlar ptt kargo da kontrollü teslim var bu şekilde isterseniz önce ürünü açıp kontrol ediyorsunuz istediğiniz yada beğenirseniz kabul edip parasını ödüyorsunuz bu şekilde gönderirlerse neden alınmasın bu paraya kaynar fırsat olur.
  • Bu adamlar hazır ortalıkta alenen milleti dolandırmaya çalışırken telefonları vs belliyken niye yakalanmazlar anlamıyorum bu adalet sistemini. Onlarca insanı mağdur edip kayıplara karışıp yarın başka isimle yine aynı haltı yiyecekler.
    Bir de burda ciddi ciddi bu fiyata bu ürünlerin satılabileceğini düşünenler bi siz mi akıllısınız? Yapmayın etmeyin.
  • Mevzuatımız hükümleri gereğince "Kontrollü Teslim" ek hizmetli gönderiler hariç PTT Kargo gönderisinin alıcısına teslim edilmeden önce açılıp kontrol edilmesi mümkün değildir. Ancak alıcı, teslim sırasında postada hasara uğradığı veya yeniden ambalajlandığına ilişkin şüpheli bir durum bulunduğunu ileri sürerek kargo kapsamının tespitini isterse bu istek, alıcı haricinde bir tanık huzurunda (varsa ödeme şartı bedeli, ardiye ücreti vb. ücretleri ödedikten ve imza karşılığı teslim aldıktan sonra) oluşturulacak komisyon huzurunda yerine getirilebilmektedir.

tuvnera nın mahkeme heyeti bunu okusun
  • elisa38 E kullanıcısına yanıt
    Lafın gelişi "işleyen sistem" dedim. Yoksa ülkede yargı sistemi diye bir şey kalmadığını ben de biliyorum.

Yöneticiler bu başlığı silmeli. Herkes bizim kadar bilinçli değil. Saf ve iyi niyetli insanlar forum üzerinden siteye ulaşıp dolandırılabilir.
  • Diger sitede 299 lira. Başlığa eklenseydi, 100 lira az ödenirdi hiç olmazsa! Fiyatlara kafam durdu resmen...

• Şaka gibi bir konu. Sıcak fırsat ahalisi olupta bu ilana nasıl inanıp sipariş verdiniz akıl alır gibi değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sıcak fırsatlar takipcisi bi bakışda bunların ne mal oldugunu anlamalıydı
  • Sicak firsatlar insanlari iyice ölücü yapmış

ALirsaniz tebrik ederiz ama ne alinabilecegi mechul

• quote:

Orijinalden alıntı: RoadRR

Bu adamlar hazır ortalıkta alenen milleti dolandırmaya çalışırken telefonları vs belliyken niye yakalanmazlar anlamıyorum bu adalet sistemini. Onlarca insanı mağdur edip kayıplara karışıp yarın başka isimle yine aynı haltı yiyecekler.
    Bir de burda ciddi ciddi bu fiyata bu ürünlerin satılabileceğini düşünenler bi siz mi akıllısınız? Yapmayın etmeyin.

Ne olmasını bekliyorsun??? Savcılar oturup internet başında bu adamları mı takip etsin?

Hadi bakalım hodri meydan!!!

Yarın en yakın adliye ye git savcılığa şikayet et! Şikayet dilekçeni de burada paylaş...

Bizde seni ayakta alkışlayalım...

Başarılar...
  • Aslında herkes alsın. Kabul etmeyip geri gönderin paketi. 5.5 tl * 2 =11 tl .. 200 kişi bu şekilde yapsak 2200 TL karşı tarafın zarar hanesine yazılmazmı?
  • Sunlara hadlerini bildirmek icin sahte adresle ardahana istesem kapıda odemeli olarak, postacı oyle bir adresi hicbir zaman bulamasa ve bunlara iyi bir kargo ucreti odetseler nasil olur acaba,,,

• Bazı kişilerin canı bir kaç gön sonra yanıcak gibime geliyor.
    Sitenin geçmişi yok bir şeyi yok.
    Paranız yanmasın gereksiz adranaline de gerek yok.
  • Eski kiz arkadasimin adresini ve diger bilgilerini verip kapida odemeli gonderin diyesim var kutudan cikacak bir kalıp sabunu gorunce yüzünü gormek isterim

• büyük vurgunu izleyelim bakalım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.