Şimdi Ara

Nikon d5200 BU FİYATA !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
13
Favori
7.333
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon numaralari google de index bile almamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canon cu olduğum için almıyorum :D
  • Oyuna gelme vatandaş parana sahip çık. Heyecana gerek yok..

• Gecenin bu saatinde aradı müşteri hizmetleri beni :D

Siparişinizi cuma günü alabilirsiniz postaneden diye.. Saat: 22.55 :)
  • donanımhaberde bir üst konu açarak bu tarz ilanlara karşı forumdaki takipçileri, diğer kanallar üzerinden de sevdiklerimizi/yakınlarımızı uyarmalıyız. Hiç tahmin etmeyeceğim kişiler bu tarz olaylara kanarak mağdur oluyor.
  • Kapıda ödemeden kasıt nakit ödeme ise ben de almam.
    Kredi kartı tek çekim olsa neyse ama bizde ne gezer nakit.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Kapıda ödemeden kasıt nakit ödeme ise ben de almam.

Kapıda nakit dedi mh.kesin Dolandırıcılar , bi kaç yorum önce mh ile görüşmemi yazmıştım.

• eğer ürün gelirse yılın fırsatı olur sanırım
  • sazan.avi
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel93

quote:

Kapıda nakit dedi mh.kesin Dolandırıcılar , bi kaç yorum önce mh ile görüşmemi yazmıştım.

Arada banka yoksa dolandırılma ihtimali çok yüksek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: veysel93

quote:

Arada banka yoksa dolandırılma ihtimali çok yüksek.

Görüşmenin en komik bölümü, lens de içindemi dedigimde gümrükten 500 tane ürün çekmiştik onlar bitti ,tekrar 350 ürün daha aldık içinde sadece 70 -80 tane lens var , özellikle lens isteyen müşterilerimize lensi gönderiyoruz dedi.
    Site yeni açılmış Bu kadar kısa sürede Hepsiburada bile bu fiyata 500 tane satamaz.

• şirket adlarını sordum yıldız ltd. şti. dedi internetim açıktı bir sürü böyle şirket var tam adınız ne dedim ben size yarın döneyim v.s. dedi biraz panikledi kapadı.
    Daha önce p...land sitesi vardı alışveriş mağdurlarından biriydim kredi kartıyla alışveriş yaptığım için banka geri ödedi paramı ama o sitenin mağdurları çok oldu ağzım yandı adrese göndermelerini isteyecem gidişata göre hareket edecem kutu açmadan urun alamıcaksam hiç almam olur biter.
    kutudan sabun çıkma olasılığı kuvvetle muhtemel.
  • Zannımca suya sabuna dokunmamak gerek!

• Sitenin kaynak kodlarında şu satır var

quote:

<!-- Mirrored from yildiziletisim.biz/ by HTTrack Website Copier/3.x [XR&CO'2013], Thu, 14 Nov 2013 15:29:00 GMT -->

www.yildiziletisim.biz sitesinde 399 TL'ye Galaxy S4 satıyorlar. Yani bu konudaki foto makinesi Nikon değil Pikon çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_of_world

şirket adlarını sordum yıldız ltd. şti. dedi internetim açıktı bir sürü böyle şirket var tam adınız ne dedim ben size yarın döneyim v.s. dedi biraz panikledi kapadı.
    Daha önce p...land sitesi vardı alışveriş mağdurlarından biriydim kredi kartıyla alışveriş yaptığım için banka geri ödedi paramı ama o sitenin mağdurları çok oldu ağzım yandı adrese göndermelerini isteyecem gidişata göre hareket edecem kutu açmadan urun alamıcaksam hiç almam olur biter.
    kutudan sabun çıkma olasılığı kuvvetle muhtemel.

Daa önceki yorumlarımda görüşme detaylarını paylaştım ama, sadece şu cümle dolandırıcı olduklarının kanıtı :
    Ben : Elden alabilir miyim ?
    Mh. : hayır.

• 500 Tl'ye satıldığı iddia edilen S4'lerden ne farkı var.

gereksiz uzadı bu konu. dolandırıcı oldukları belli işte.
  • İşin püf noktası ve şark kurnazlığı burada:

Paket İçeriği A/V kablo, AC elektrik kablosu, Boyun Askısı, CD, Garanti Belgesi, Kullanma Klavuzu, Li-ion Batarya, Lens kapağı, Şarj Cihazı, USB Kablo

Yani 399 TL ye sadece bunları alıyorsunuz. Makina yok :)

Nikon d5200 BU FİYATA !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 25 Kasım 2013; 23:20:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turktacettin

http://gumrukstok.com/urun4.html sitesinde fiyat 399 TL diyor. Aradım kargo dahil 404 TL ile kapıda ödeme yapılabiliyormuş. Düşünceleriniz ?

Ya kim inanır buna , eğer buna inanan varsa harbi saftır yani , bu makine neredeyse 2000 lira nasıl 400 liraya veriyor bu site, ben hırsız olsam bu çalsam bu fiyata satmam , lütfen böyle saçma konuları açmayın , sitenin sahibi filanmısınız , zaten saçma sapan yorumlar var , adam siteyi kasımda açmış 400 liraya nikon satıyor , eğer o kadar güveniyorsa versin adresini türkiyenin neresinde olursa olsun gidip almayan adam değil.. Ne amaçları var anlamıyorum insanların parasına göz dikiyor böyle insanımsı yaratıklar , daha ağır sözler söylemek istiyorum ama forum kurallarını çiğnemek istemiyorum , ben kanmam ama lütfen iyi niyetli insanların hayalleriyle oynamayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: masty45

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Kaptım 1 adet
    Allah razı olsun

Nikon d5200 BU FİYATA !!!

Site güvenilir mi..

Müşteri hizmetleriyle konuştum. bu sene 4. kere böyle indirim yapılmış. malı alırken zaten şubede açıcam ona görede ya kabul edicem yada geri iade yapıcam.

ptt ilemi geliyorpara ödenmeden teslim ediliyor mu? açlınca iade oluyor mu?

arkadaşım ptt ile geliyor. müşteri hizmetlerinden daha fazla ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. bana kutu açılırken video çekmeniz gerektiğini söylediler. ama ben her ihtimale karşı hem videoya çekicem hemde ptt şubesinde açıcam

Ben Mahkeme adresine istedim
    Videoya gerek yok, hakim huzurunda açarız

Devletin mahkemesi, hakimi senin uşağın mı? Bizim vergimizle işleyen sistemi, kamu görevlisini ticari emellerine alet edemezsin. Bir de marifet gibi yazma.

Kesinlikle katılıyorum ama işleyen sistem ifadesi biraz yanlış olmuş...

• http://www.yildiziletisim.biz/
    orada d5200 299 tl
    sitelerdeki aynı script macera aramayın bence. en kotu tel nonuzu alırlar arada arayıp dururlar farklı sahtekarlık yontemleri denerler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.