Şimdi Ara

Nikon D600 KULLANICILARI KULÜBÜ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
6
Favori
44.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: janitor

Merhaba,

Aranıza yeni katıldım. D610 ile D600 arasında kaldım. D610'a 2000 usd diyor Hayyam. D600'ü kaça bulabilirim sizce ? Aradaki farka değermi ?

Son makinam d300 + 18 200 dü.

Lens olarak aynı mantıkla 28 300 düşünüyorum. Tamron 24 70 te cazip gelmiyor dğil ama kullanışlılık, kaliteden az önce benim için.

Herkeze selamlar.

Saygılarımla

Ali Metin

İlgilenirseniz makinamı satıyorum lenside hem kaliteli hem kullanışlı aralıkta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: janitor

Merhaba,

Aranıza yeni katıldım. D610 ile D600 arasında kaldım. D610'a 2000 usd diyor Hayyam. D600'ü kaça bulabilirim sizce ? Aradaki farka değermi ?

Son makinam d300 + 18 200 dü.

Lens olarak aynı mantıkla 28 300 düşünüyorum. Tamron 24 70 te cazip gelmiyor dğil ama kullanışlılık, kaliteden az önce benim için.

Herkeze selamlar.

Saygılarımla

Ali Metin

610 hayyama gelmiş mi istanbula gidip bi ele almak lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • D600 candir :-)

• d610 body 2000 dolara iyiymiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Nikon D600 KULLANICILARI KULÜBÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz06

Isik, kadraj harika olmus elinize saglik. Cok hafif sola yatik foto onu da duzeltseniz Matrix Revolution Istanbul'da gun batimi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: skylineGTR_34

quote:

Isik, kadraj harika olmus elinize saglik. Cok hafif sola yatik foto onu da duzeltseniz Matrix Revolution Istanbul'da gun batimi olur :)

Aslında biraz eğdim ama yeterli gelmemiş sanırım
  • quote:

Nikon D600 KULLANICILARI KULÜBÜ

Harika olmuş, tebrikler
  • Gokyuzu cok guzel cikiyor Nikon ile. Ya da belki Canon kullanirken bu halimden daha da kotu fotograf cekiyordum. Onceden paylasmistim ama ornek olabilir.

• D600+24-120

• Ramiz06 R kullanıcısına yanıt
    bunu nasıl çektiniz böyle???

ben çantadan makineyi çıkardım güvenlik damladı tepeme, hocam profesyonel çekim yassah diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpug

ben çantadan makineyi çıkardım güvenlik damladı tepeme, hocam profesyonel çekim yassah diye :)

Yahu zaten bir kapıyı komple kapamadıkları kalmış sigara içmeyin yol harici yürümeyin çimlere basmayın çekim yapmayın saat 4 oldu kapandı gidin bıdı bıdı vs.vs. 30 dk takıldım o çektiğim konumda deneme çekimleri vs. sonunda ışık çok güzel geldi hatırlamıyorum ama ya çitlere dayadın yada elde çektim bunu ama vr kapalıydı çekimlerde F 7.1 1/200 iso 200 24mm di exif bilgileri profosyonel çekim yasak diye levha asmışlar tripod falan vs hiç çıkarmadım , ama anlamadığım profosyonel ve amatör ayrımı nasıl yapılıyor makina ve tripod ilemi ? laica ile denesek ne diyecekler acaba ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xpug

Yahu zaten bir kapıyı komple kapamadıkları kalmış sigara içmeyin yol harici yürümeyin çimlere basmayın çekim yapmayın saat 4 oldu kapandı gidin bıdı bıdı vs.vs. 30 dk takıldım o çektiğim konumda deneme çekimleri vs. sonunda ışık çok güzel geldi hatırlamıyorum ama ya çitlere dayadın yada elde çektim bunu ama vr kapalıydı çekimlerde F 7.1 1/200 iso 200 24mm di exif bilgileri profosyonel çekim yasak diye levha asmışlar tripod falan vs hiç çıkarmadım , ama anlamadığım profosyonel ve amatör ayrımı nasıl yapılıyor makina ve tripod ilemi ? laica ile denesek ne diyecekler acaba ?

hadi yaa, resmen manzaraya yasak koymuşlar. açık alanda parklarda da mı çekim yapmak yasak artık?
    aslında artık fotoğrafçılar 20-30 hatta 50 kişilik gruplarla geziye çıkabiliyor, adam toplayıp bir ziyaret mi etsek o güvenlikçileri :D

• Merhaba arkadaşlar, hali hazırda bir canon kullanıcısıyım ve d600 e geçmeyi düşünüyorum kullanıcı olarak sizlere birkaç sorum olacaktı.
    şuan kullanmakta olduğum canon 24-105L lensten çok memnunum. d600 ile verilen kit lens 24-85 genel olarak nasıl bir performansa sahip, (24-105 teki kontrast ve keskinlik iyidir mesela) yani sadece gövde alıp bütçe olarak 1000-1500 tl aralığında lens olarak 24-85mm f3.5-4.5G ED VR'dan daha iyi bir seçenek varmıdır d600 için? yada kit lens ile alıp yanına birde 85mm gibi prime lensmi düşünülmeli? çekimler ağırlıklı olarak portre ve manzara gibi düşünürsek. Birde canon lenslerdeki "L" serisinin karşılığı nikon da "G" serisimidir? ve bu kit lens o grubamı girer?Teşekkürler.
  • Benzer aralıkta 24-120 var yeni serisi kullananlar iyi olduğunu söylüyorlar, 24-70 ler iyidir bu aralıkta ama fiyatları malum en iadeli tamron 24-70 , ben 24-85 kullanıyorum amatör olarak gayette memnunum , ama portre için 85 mm idael bence heleki 1.4 olursa nefis olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc61

Merhaba arkadaşlar, hali hazırda bir canon kullanıcısıyım ve d600 e geçmeyi düşünüyorum kullanıcı olarak sizlere birkaç sorum olacaktı.
    şuan kullanmakta olduğum canon 24-105L lensten çok memnunum. d600 ile verilen kit lens 24-85 genel olarak nasıl bir performansa sahip, (24-105 teki kontrast ve keskinlik iyidir mesela) yani sadece gövde alıp bütçe olarak 1000-1500 tl aralığında lens olarak 24-85mm f3.5-4.5G ED VR'dan daha iyi bir seçenek varmıdır d600 için? yada kit lens ile alıp yanına birde 85mm gibi prime lensmi düşünülmeli? çekimler ağırlıklı olarak portre ve manzara gibi düşünürsek. Birde canon lenslerdeki "L" serisinin karşılığı nikon da "G" serisimidir? ve bu kit lens o grubamı girer?Teşekkürler.

Zamanında Canon 6d ve 24-105L kullandım o lens bana göre L serisinin yüz karası keskinlik nerdeyse yok eğer nikona geçip 24-85 alırsanız aynı kaliteyi yakalarsınız 24-120 f4 lens ise canon 24-105L'den 2 gömlek üstün ben d600 ve 24-120 seti geöen hafta sattım çok memnun olarak kullandığım makina ve lensdi şimdi tekrar almaya kalksam aynı seti alırım :) iki lens arasında kaldıysanız çıkın ordan Nikon 24-120 Canon 24-105'den daha iyi lens canoncular toz kondurmazlar ama ikisinide kullanan ve marka takıntısı olmayan biri olarak bariz Nikon üstün

• quote:

Orijinalden alıntı: m@hm@

quote:

Orijinalden alıntı: tunc61

Merhaba arkadaşlar, hali hazırda bir canon kullanıcısıyım ve d600 e geçmeyi düşünüyorum kullanıcı olarak sizlere birkaç sorum olacaktı.

Zamanında Canon 6d ve 24-105L kullandım o lens bana göre L serisinin yüz karası keskinlik nerdeyse yok eğer nikona geçip 24-85 alırsanız aynı kaliteyi yakalarsınız 24-120 f4 lens ise canon 24-105L'den 2 gömlek üstün ben d600 ve 24-120 seti geöen hafta sattım çok memnun olarak kullandığım makina ve lensdi şimdi tekrar almaya kalksam aynı seti alırım :) iki lens arasında kaldıysanız çıkın ordan Nikon 24-120 Canon 24-105'den daha iyi lens canoncular toz kondurmazlar ama ikisinide kullanan ve marka takıntısı olmayan biri olarak bariz Nikon üstün

Teşekkür ederim görüşleriniz için 24-120 f4 güzel bir lens ama 2000 tl üzeri fiyatı var o kadar çıkabilsem tamron 24-70 2.8 düşünürdüm. Fakat eski BİR canon kullanıcısı olarak fikirlerininzi öğrenmek güzel.
    Evet diğer kullanıcılarında görüşlerini bekliyorum arkadaşlar.

• m@hm@ kullanıcısına yanıt
    ben en marka takıntısız adamımdır herhalde şimdi 6d sahibi oldum önceki nikon d90 dı
    24 85 çok sıradan bir lensti. şimdi 24-105 bana bayağı iyi geldi 24 85 e göre keskinlik olarak bayağı üstün
    ayrıca 25 105 aralığı tak gez için 85 den daha iyi. (tabi ffde durumlar farklı crop yok )
    unutmayalım bunlar tak gez lensler prime kadar kalite beklememek lazım
    24-120 ye katılıyorum bak onu tek geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanozg -- 3 Aralık 2013; 18:59:58 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 8 Aralık 2013; 16:00:05 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.