Şimdi Ara

Nikon D600 KULLANICILARI KULÜBÜ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
586
Cevap
6
Favori
44.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D610 da problem giderildi. Aslında sırf o problem için d610 çıktı denilebilir. Ben kullanıyorum hiç bir problem yok. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman.ozek

D610 da problem giderildi. Aslında sırf o problem için d610 çıktı denilebilir. Ben kullanıyorum hiç bir problem yok. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Bilgi için teşekkürler hocam
  • arkadaşlar d600 alacam hangi lenslerin uyumlu olduugnu nikonda nerden anlıyoruz ? 7d 24-105 vardı bende d600 e geçeceğim mesela tamronda hangi kodlarda fx uyumlu sigmada hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoutch

arkadaşlar d600 alacam hangi lenslerin uyumlu olduugnu nikonda nerden anlıyoruz ? 7d 24-105 vardı bende d600 e geçeceğim mesela tamronda hangi kodlarda fx uyumlu sigmada hangisi ?

nikon'da DX yazmayan lensler, sigma'da DG yazan lensler ve tamron'da DI yazan lensler (DI II veya DI III yazanlar ff değildir) tam kare uyumlu lenslerdir.
  • Merhaba arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim ama bir bilen çıkar diye düşünüyorum d610 almak istiyorum sahibindende 3E teknoloji diye bir dükkan var buradan daha önce alışveriş yapan varmı nasıldır güvenilir mi sizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Feqiyê Teyran kullanıcısına yanıt
    adamların sirkeci de bir işhanında dükkanları var. 5. katta karanlık bir koridorun sonunda sağda bir dükkan. bence oradan gidip alsan daha iyi olur. kargo ile çalışma.

çok cazip indirimler yaptıklarını görmedim ama özellikle yeni çıkan modelleri kısa sürede Türkiye'ye getirebiliyorlar. peşin fiyatları piyasa ile benzer durumda, taksit istersen bolca komisyon ekliyorlar.

gittiğinde dolaplar üzerinde, içleri dolu mu boş mu bilmiyorum, çeşitli nikon, canon kutuları göreceksin. duvarda tek dikkat çeken ayrıntı da kocaman "sahibinden.kom Kurumsal Üyesidir." yazısı.
  • xpug X kullanıcısına yanıt
    Cevap icin teşekkürler izmirdeyim bende maalesef gidemiyorum nakit almayı düşünüyorum bana 3650 tl ye verecek kapıda ödeme ile gönderebileceğini söyledi ve Kargo komisyon almıyor dedi dikkat ettim farklı isimlerle sanalpazar sahibinden ilanları ve freeshopfoto gibi çeşitli isimlerle satıyorlar düşündürüyor insanı ama verdigi fiyat iyi diye düşünüyorum yeni bir makina icin fiyatın cok mu ucuz yada cihazların tamir edilmiş cihazlardan olma olasılığı var mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feqiyê Teyran kullanıcısına yanıt
    hocam tercih senin. ben bildiklerimi paylaştım.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulutb -- 5 Mayıs 2014; 23:50:46 >
  • selam arkadaşlar şuan için almanyadan gelirken kuzenim den temiz 2 ci el bi nikon d600 bulmasını istedim ve bana bu ekipmanları buldu set halinde satan arkadaşı varmış

nikon d600 1500 çekim yapılmış media martkt almanya bu tarihte alınmış 2013/05/07 ve 5 yıllık uzatılmış garantisis

Nikon 105mm f/2.8G ED-IF AF-S VR Micro-Nikkor Lens

Tamron 70-300mm f/4-5.6 Dİ USD VC Lens

32 GB SDHC SanDisk Extreme, Klass 10 - 45MB/S

Lowepro canta

Nikon uzaktan kumanda

Manfrotto tripod kafası dahil

hepsinin toplam maliyeti 4900 tl yapıyor sizce fiyat bu ürünler için iyimi sonucta nakit alım yapacam yoksa turkiyeden aynı fiyatlara bulma ihtimalim varmı tecrubeli arkadaşlardan fikirveririlerse sevinirim saygılar
  • Super bir fiyat degil normal yani. 1300$ govde 700$ da 105mm icin verilebilir. Tamrona 250-300$ verilebilir. Geri kalanlar 200$ eder mi bilmem. Gerci ben Amerika 2. el piyasasina gore yazdim Almanya icin cok iyi bir fiyat olabilir Euro pahali cunku.
  • tsk ler hocam cevabınız için saygılar
  • selam arklar, dün itibariyle bende d610 ile aranıza katılmış bulunmaktayım :)

hayyam pasajında klasfotodan sıfır 1600 dolara aldım
  • Grup ölmüŞ:)Sorunsuz kullananları görelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: panelci

Grup ölmüŞ:)Sorunsuz kullananları görelim..

Ben D600 mü Almanya serviste D610 ile değiştirdim şimdilik sorun yok....
  • Uzun zamandır yazılmıyor galiba elinde D600 olanlar sattı yada sorunsuz çalışmakta. Forumda gezerken gördüm uzun zamandır buraya paylaşım yapan olmamış, hala Nikon D600 kullanıyorum neredeyse 4.5 yıl oldu tozlanma haricinde hiç bir sorun yaşamıyorum. Elimde 6 tane lens var çekimlerde neredeyse 3-4'ünü kullanmaktayım normal olarak görüyorum (bundan önce D90 mevcut idi tozlanma onda da vardı). Kısaca toz hayatımın bir parçası oldu şu anda shutter 60.000 üzerinde 4 kere temizliğe verdim. En son 1.5 sene önce temizlettim en son bir ürün çekiminde f/56 değerine çıktığımda toz parçalarını gördüm temizlik zamanının geldiğini düşündürdü. Ne zaman havlu atar o zaman yine bir FF nikon alıp body değişikliğine girerim.

• Bence fiyatına göre en iyi makineydi zamanında. D750 de kullanıyorum. Iso biraz daha iyi, af biraz daha iyi. Onun harici yıllarca kullanılabilecek bir makine D600.
  • frozenfree kullanıcısına yanıt
    F 56 mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bendede d600 var makinanın dişlerinde sorun var resim çekerken zorlanıyor gece video çekiminde karanlık çıkıyor nasıl yapabilirim veya nasıl bir yol izlemeliyim teşekkürler
  • thediskavrici T kullanıcısına yanıt
    Evet macro lens ile çektiğimde f/56 kadar çıkmıştım flash ile.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.